Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#1006 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 22 February 2012 - 18:50

Ωραίο κεφάλαιο.
Spoiler:

Posted Image

#1007 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 February 2012 - 18:54

By the way, είδα αυτό και θυμήθηκα τα παραπάνω που λέγαμε για Hibari-Dino καθώς και μια προσωπική συζήτηση, minus the yaoi pairing context.

epic...αχαχα..xDD

374:
και παλυ απο mangahere το διαβασα...>.< αν εχετε να μου προτεινετε κανα καλυτερο σιτε πειτε :frozen: γιατι τωρα που τα χεσε το stream...>.>
Spoiler:

フカフカ

#1008 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 February 2012 - 18:55

Edit: damn! Ninja'd by two!

www.mangainn.com

Χα χα ο zennith666 έχει επηρρεαστεί απ'τον moederator μας! Go Spynny go!

Στα του κεφαλαίου τώρα...
Spoiler:

Botsun, I agree with you. Μερικά πράγματα απλώς γίνονται taboo αμέσως και έτσι ξέρεις που να πατήσεις.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1009 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 February 2012 - 19:03

Edit: damn! Ninja'd by two!

www.mangainn.com

shishishi~ :P
arigatou :3 εντομεταξυ ισχυειι, μακαρι να βγει καμια ισοπαλεια, γιατι οπως παμε προβλεπω lame καταληξη xD
フカフカ

#1010 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 22 February 2012 - 20:04

Αυτός ο Reborn πια όλους του χεριού θέλει να τους έχει!
Και αυτή η μυστηκοπάθια, μάλλον ο Fon είναι πολύ έξυπνος...
Πολύ τουμπάνιεσε ο Xanxa!!!ελπίζω να μη χάσει... ήξερε και για την curse πριν του το πει ο Mammon....:hehehe:
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#1011 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 22 February 2012 - 20:37

THIS:

Spoiler:

...was the cause of my death today.:nbleed: Μπορώ κιόλας να δω τα ήδη υπάρχοντα doujinishi να εκατονταπλασιάζονται... I can envision it so clearly, kufufufufu!:hehehe:/end of fujoshi rant*

Seriously, έκανα το λάθος κι άφησα 2 κεφάλαια μαζεμένα and I can barely handle the awesomeness... :deadga6: Δεν αναφέρω καν ονόματα χαρακτήρων, όλοι ήταν εξαιρετικοί και αναμένω τα επόμενα. Έχω εμπιστοσύνη στην Amano και πιστεύω πως θα βρει τρόπο να μας ικανοποιήσει όλους. Κι εγώ πιστεύω πως είναι Η Mammon τελικά.

#1012 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 February 2012 - 21:33

Παιδιά συγχωρέστε με και με όλο το θάρρος, αλλά...

Spoiler:

Άντε να προχωράνε οι μάχες.

Edited by Night Wizard Seal, 22 February 2012 - 21:41.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1013 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 February 2012 - 23:24

Αχεμ, τεστ: ένα-δύο, ένα-δύο. Ακούγομαι? Ωραία, αρχίζω τότε. Μην το πάρεις σαν flame εναντίων σου, απλώς είναι οι σκέψεις μου για τα τελευταία κεφάλαια που μου δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσω μέσω αντιπαράθεσης γιατί αν ο άλλος συμφωνεί μαζί σου δε μπορείς να δεις πόσο πειστικός είσαι.

Spoiler:

Sorry για το rant και επαναλαμβάβω, ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα, αλλά θα σκάσω αν δεν τα πω.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1014 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 February 2012 - 00:56

Well, ας τα πάρω από την αρχή γιατί δεν ακούστηκα όπως θα έπρεπε να ακουστώ. Δεν είναι ότι συμμερίζομαι τη θέση του Hibari.

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#1015 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 February 2012 - 10:32

Και μετά από τη μικρηηηηή έκθεση ιδεών που έγραψα χθες, ας γράψω κάτι μικρότερο σήμερα! xD Κι αφού το διάβασες όλο μπράβο...!

Δε θεωρώ απαραίτητο το spoiler tag πλεόν επειδή θα μιλήσω για τον χαρακτήρα περισσότερο, οπότε μην τρομάξει κανείς αν δεν έχει διαβάσει το κεφάλαιο.

Ναι. Είναι όλα αυτά που λες: έχει έναν βασιλικό αέρα με μισό λόγο -εφόσον έχει χάσει απ'τον Tsuna-, είναι υπερόπτης, τον αντιμετωπίζει τον μέλλοντα αργχηγό της φαμίλιας απλώς σαν ένα παιδάκι που μπήκε στον δρόμο του αλλά.

Ποιος σου είπε ότι ο Xanxus είναι ώριμος? xD Εκεί είναι και το θέλγητρο του χαρακτήρα σε μένα. Είναι ένας 24χρονος παγιδευμένος στο σώμα 16χρονου, ο οποίος στο κάτω κάτω είναι ακόμα 17 χρονών εφόσον τόσα χρόνια ήταν παγωμένος! Δε νοήται να είναι πιο ώριμος από τον Hibari, πχ, επειδή έχει περάσει πολλά πράγματα και τόσο χειρότερα που θα έπαιρνε δύο δρόμους μετά το "ξεπάγωμα": ταπεινότητας/ωριμότητας ή αυθάδειας/ανωριμότητας.

Ε, διάλεξε το δεύτερο.

Άσε που αν δεν ήταν τόσο κομπλεξικός ο ίδιος λες να εκνευριζόταν τόσο? Είναι πολύπτυχος χαρακτήρας αν κάτσεις και το σκεφτείς και γι αυτό μ'αρέσει πλέον, επειδή μισεί τόσο τον κόσμο όσο τον εαυτό του που ποτέ δε μποόρεσε να είναι αυτό που έπρεπε.

Και ειδικά στο future arc, που εκεί μου έγινε το κλικ, είπε κάτι που να με συγχωρείς το θεωρώ πολύ Ελληνικό και κοντά σε μένα: "όσο και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, στην προοπτική εξωτερικού εχθρού, όλα μπαίνουν σε στοπ και ενωνόμαστε για να τον αντιμετωπίσουμε."

Με λίγα λόγια, και τώρα θα μπει το spoiler tag,

Spoiler:

By the way, δεν παίζει ποτέ να ήθελε η Varia ή και να μπορούσε όλη μαζί ακόμα να τον διώξει, μόνο αν ο/η Mammon ήτανε σε full form. Seriously he's a monster. Εξάλλου όσο και να μη σου φαίνεται, όλοι τον φοβούνται και τον σέβονται αν και ο συνδετικός κρίκος είναι ομολογουμένος ο commander Squalo.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1016 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 23 February 2012 - 10:47

Eίναι ένας 24χρονος παγιδευμένος στο σώμα 16χρονου, ο οποίος στο κάτω κάτω είναι ακόμα 17 χρονών εφόσον τόσα χρόνια ήταν παγωμένος!

Πότε έγινε αυτό και δεν το θυμάμαι !;! :oo:

Posted Image

#1017 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 February 2012 - 11:01

xD xD xD Botsun, θυμήσου την ιστορία του Xanxus: όταν ήταν 16 χρονών, 14 ο Squalo τότε, έμαθε την αλήθεια, τα έκανε όλα λαμπόγυαλο, σκότωσε κόσμο, τον πάγωσε ο Ένατος.

Μετά από 8 χρόνια, ξεπαγώνει -το πώς, κανείς δε μας το λέει- και βλέπουμε ότι ο Squalo είναι 22, ο Xanxus 24 αλλά λογικό είναι να έχει ακόμα το σώμα του 16χρονου όταν τον πάγωσαν. Και το μυαλό εφόσον δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν είχε τις αισθήσεις του μέσα στον πάγο, γιατί αν όντως μπορούσε να σκεφτεί εκεί μέσα damn, και που δεν τρελάθηκε είναι κατόρθωμα!

To Kai's credit, αυτή μου το εξήγησε καλύτερα επειδή εγώ νόμιζα ότι είχε παγώσει για 8 χρόνια στα 24 του κι απλώς έπαψαν να μετράνε τα χρόνια αφότου πάγωσε. Αλλά έκανα λάθος.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1018 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 23 February 2012 - 11:10

Οκ,thanks.
Μόλις ο Xanxus,ανέβηκε κατά πολύ στα μάτια μου.
Επίσης,μολις συνειδητοποίησα πως η Varia δεν προβάλλεται όπως θα έπρεπε στην σειρά.Τους έχει μετατρέψει σε comic relief,λες κι είναι τίποτα γιωτάδες...

Posted Image

#1019 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 February 2012 - 14:21

Και μετά από τη μικρηηηηή έκθεση ιδεών που έγραψα χθες, ας γράψω κάτι μικρότερο σήμερα! xD Κι αφού το διάβασες όλο μπράβο...!

Δε θεωρώ απαραίτητο το spoiler tag πλεόν επειδή θα μιλήσω για τον χαρακτήρα περισσότερο, οπότε μην τρομάξει κανείς αν δεν έχει διαβάσει το κεφάλαιο.

Ναι. Είναι όλα αυτά που λες: έχει έναν βασιλικό αέρα με μισό λόγο -εφόσον έχει χάσει απ'τον Tsuna-, είναι υπερόπτης, τον αντιμετωπίζει τον μέλλοντα αργχηγό της φαμίλιας απλώς σαν ένα παιδάκι που μπήκε στον δρόμο του αλλά.

Ποιος σου είπε ότι ο Xanxus είναι ώριμος? xD Εκεί είναι και το θέλγητρο του χαρακτήρα σε μένα. Είναι ένας 24χρονος παγιδευμένος στο σώμα 16χρονου, ο οποίος στο κάτω κάτω είναι ακόμα 17 χρονών εφόσον τόσα χρόνια ήταν παγωμένος! Δε νοήται να είναι πιο ώριμος από τον Hibari, πχ, επειδή έχει περάσει πολλά πράγματα και τόσο χειρότερα που θα έπαιρνε δύο δρόμους μετά το "ξεπάγωμα": ταπεινότητας/ωριμότητας ή αυθάδειας/ανωριμότητας.

Ε, διάλεξε το δεύτερο.

Άσε που αν δεν ήταν τόσο κομπλεξικός ο ίδιος λες να εκνευριζόταν τόσο? Είναι πολύπτυχος χαρακτήρας αν κάτσεις και το σκεφτείς και γι αυτό μ'αρέσει πλέον, επειδή μισεί τόσο τον κόσμο όσο τον εαυτό του που ποτέ δε μποόρεσε να είναι αυτό που έπρεπε.

Και ειδικά στο future arc, που εκεί μου έγινε το κλικ, είπε κάτι που να με συγχωρείς το θεωρώ πολύ Ελληνικό και κοντά σε μένα: "όσο και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, στην προοπτική εξωτερικού εχθρού, όλα μπαίνουν σε στοπ και ενωνόμαστε για να τον αντιμετωπίσουμε."

Με λίγα λόγια, και τώρα θα μπει το spoiler tag,

Spoiler:

By the way, δεν παίζει ποτέ να ήθελε η Varia ή και να μπορούσε όλη μαζί ακόμα να τον διώξει, μόνο αν ο/η Mammon ήτανε σε full form. Seriously he's a monster. Εξάλλου όσο και να μη σου φαίνεται, όλοι τον φοβούνται και τον σέβονται αν και ο συνδετικός κρίκος είναι ομολογουμένος ο commander Squalo.

Στην υπογράμμιση άσε με να διαφωνήσω πλήρως. Μακάρι να ήταν έτσι ο Xanxus. Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει αυτό για τον εαυτό του. Με το μυαλό του 16χρονου, που λες κι εσύ. Δε έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο. Έχει καθαρά εγωιστικά κίνητρα.

Τα χαρακτηριστικά που είπες είναι τα + στην αντιπάθειά μου για αυτόν. Πάρε σαν παράδειγμα άλλα "ανώριμα" στην ομάδα του Tsuna, που απλά για μένα αποστομώνουν κάθε Xanxus.

Τέλος πάντων, διαφωνώ κυρίως εκεί που λες για τη Varia. Seriously, φαίνεται monster αλλά όλη την ομάδα μαζί δεν τη νικάει.
Τώρα το θέμα του σεβασμού στην ομάδα είναι άλλο πράγμα και το κατανοώ πλήρως. Και αυτό είναι και ένα υπερ του Xanxus. Δείχνει αν μη τι άλλο ότι μπορεί τουλάχιστον να ασκεί επιρροή στην ομάδα του και να μη γίνεται εκεί μέσα μπάτε σκύλοι αλέστε...

Συμφωνώ με τον Junpei. Μακάρι την ομάδα των δολοφόνων του manga να μην την προέβαλλε έτσι η Amano.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#1020 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 February 2012 - 14:39

Στην υπογράμμιση άσε με να διαφωνήσω πλήρως. Μακάρι να ήταν έτσι ο Xanxus. Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει αυτό για τον εαυτό του. Με το μυαλό του 16χρονου, που λες κι εσύ. Δε έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο. Έχει καθαρά εγωιστικά κίνητρα.

Προσωπικά, νομίζω ότι ο Xanxus έχει φοβερό κόμπλεξ ανωτερότητας. Κι επειδή έχω ασχοληθεί με την ψυχολογία απ'το λύκειο και ασχολούμαι γενικότερα, γι αυτό έκανα αυτήν την ανάλυση. Και το γεγονός ότι είναι ένας 16-17χρονος εν τέλη ενώ όλοι οι άλλοι γύρω του έχουν αλλάξει κι αυτό προσθέτει στην αλαζονεία του όσο και στην ανασφάλειά του.

Εξάλλου, για μένα, γι αυτό είναι αυτός που είναι, γι αυτό τον θεωρώ ενδιαφέρον!

Τώρα σου ξαναλέω, δεν έχεις κανέναν λόγο να πας τον χαρακτήρα και αυτό το καταννοώ πλήρως΄απλώς ήθελα να παρουσιάσω και τη δική μου άποψη (ειδικά με το ποιος πρέπει να νικήσει επειδή ακόμα δε θέλω τον Hibari να νικάει εξαιτίας των από μηχανή θεών που έχουν εμφανιστεί. Δεν είναι (μόνο?) η συμάθειά μου στον συγκεκριμένο αλλά η απηύδησή μου για τον άλλον). :wis:

--Την ομάδα του νομίζω πάντως ότι την έχει, ακόμα και όλους μαζί. Η δύναμή του είναι τέτοια -κι εννοώ το στυλ της- που είναι ολοκληρωτική, όπως ακριβώς κι ο χαρακτήρας του. Ή μπορεί ακριβώς επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας του να ναι έτι η δύναμή του, δεν ξέρω. Παρόλα αυτά, θα το έβρισκα δύσκολο να μην τους νικούσε, πάντα με την προϋπόθεση ότι το arcobaleno μένει μικρό και δεν παίρνει την πραγματική του μορφή.--

Μια σημείωση: πόσο ζωή παίζει να μην έχω όταν κάθομαι και ψάχνω κι αναλύω αυτά τα πράγματα με τέτοιους όρους? :emptyonexg1:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai