Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#916 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 December 2011 - 15:35

Spoiler:

Posted Image

#917 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 01 December 2011 - 15:38

Τρομερό το νέο κεφάλαιο.
Επίσης,θέλω να δω το Fruity Style εν δράσει ! XD

Posted Image

#918 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 December 2011 - 16:35

Awesome team Verde! Fruity style go~!

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#919 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 01 December 2011 - 16:52

Ποιοι λέτε να'ναι οι άλλοι δύο,που θα συμπληρώσουν την ομάδα του Reborn ;
Ελπίζω σε Spanner & Kawahira :3

Posted Image

#920 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 01 December 2011 - 17:00

εγώ πάλι ελπίζω για chrome και την αδερφή του gokudera που δεν θυμάμαι το όνομα της XD

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#921 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 December 2011 - 17:01

Ωραία θα ήταν να είναι ο Spanner, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής όλον αυτόν τον καιρό αλλά όσο και να θέλω να δω τον Kawahira θα προτιμούσα να πάρει μέρος ο Shamal. Ίσως θα ήταν και πιο εύκολο να τον προσεγγίσει ο Dino. Την Bianci ναι μεν θα ήταν εύκολο να την πάρουν, αλλά δεν βολεύει την Amano γιατί είναι γυναίκα και θα την έβαζε να χάσει σχεδόν αμέσως από τον αντίπαλο.

Πιθανόν μια από τις δυο οικογένειες να είναι η δικιά της και γι' αυτό να έχει τόσο προβληματισμένη έκφραση. Γενικότερα να την διακατέχει και μια αυτοθυσία, οπότε παίζει να το τους έβαζε να προστατέψουν τον Reborn από κάτι. Δεν είναι απίθανο να πάει κάτι στραβά και με τη δημιουργία του Verde και να τη πάθουν και οι Kokuyo και οι αντίπαλοί τους μαζί. Οι Shimon να μη μείνουν μόνο στο τέλος! Από εκεί και πέρα δε μ' ενδιαφέρει. Όλοι οι υπόλοιποι, εντάξει είναι.

PS. Ξέχασα να σχολιάσω. Στην πρώτη σελίδα Oregano και M.M. αμέσως έξω. Φυσικά. Είναι γυναίκες, δεν έχουν κάνει level up.

ySss0UF.jpg

#922 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 December 2011 - 17:35

Kai is leading the "women have rights in manga" movement; I offer to second.

Τη Bianchi δε νομίζω να τη βάλει επειδή η τεχνική της δεν προσφέρεται. Δε μπορεί να πετάει φαγητά όλη την ώρα και να κάνει τραπέζια. Βέβαια θα μνπορούσε να την είχε δώσει και κάτι παραπάνω αλλά είπαμε, she has a vagina. H Chrome παρόλα αυτά, μετά το pep-talk του Mukuro μου φαίνεται αρκετά πιθανή και τουλάχιστον αυτή έχει κάνει ένα δύο level-ups. Ε, ένα δύο είπα.

Αυτός που μου φαίνεται πιο πιθανός είναι ο Spanner αν και ομολογουμένως ο Shamal είναι περισσότερο προσβάσιμος και σίγουρα πιο εύκολα τον πείθουν αν του δείξουν την Adel xD Μου φαίνεται ο Spanner πιο πιθανός γιατί πολύ μπλα μπλα γι αυτόν κι ακόμα τίποτα.

Α ξέχασα να σχολιάσω: μα τι fangirl αυτές οι μαθήτριες! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#923 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 December 2011 - 18:49

Καλά, τι Bianci την είδαμε στο μέλλον να έχει το box weapon με τους σκορπιούς αλλά δεν μας έχει δείξει και κάτι ως τώρα. Δε θα με χαλούσε να τη δούμε να μάχεται ξανά. Επίσης υπάρχει ο Shoichi, ο οποίος δεν ξέρουμε κατά πόσο τα πάει καλά με τις μηχανές για την ώρα για να τον πάρουν με το μέρος τους... δαχτυλίδι επίσης δεν έχει, αλλά ίσως βοηθούσε στην στρατηγική. Βέβαια τον έχουν ξεχάσει εντελώς και αν είναι να ψάξει ο Dino χλωμό το κόβω να προσεγγίζει τον συγκεκριμένο.

Πάντως την Chrome ή θα μας την φέρει πολύ σύντομα ή θα την χάσουμε έτσι όπως το πάει και θα την ξαναδούμε στο επόμενο Arc. Έτσι κι αλλιώς έχουμε 6 κενές θέσεις χωρίς του Hibari, οπότε υπάρχει χώρος να εμφανιστούν αρκετοί. Το θέμα είναι αν θα καταστραφεί κάποια ομάδα πριν καλύψει όλες τις θέσεις ή όχι.

ySss0UF.jpg

#924 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 December 2011 - 14:31

Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Τα δύο τελευταία κεφάλαια είχα αρκετό ενδιαφέρον και πλάκα.

Η Chrome μου είναι άρρωστη :(
Και τι ρατσισμός είναι αυτός ρε Αμάνο. Αναφέρθηκε σε αυτήν και αντί να τη δείξει σαν μια μορφή flashback, δείχνει μια καρέκλα! Ντροπή!

Επίσης έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ ο Fon. O Fonulis, o fonakos :P

Τον Tsunayoshi δεν το σχολιάζω.

Η αλήθεια είναι ότι περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#925 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 02 December 2011 - 15:11

Άσχετο,αλλά πάντα πίστευα πως τα φρούτα που'χει στο κεφάλι του ο Fran,ήταν καπέλα. XD

Edited by junpei, 02 December 2011 - 15:22.

Posted Image

#926 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 02 December 2011 - 15:18

Μήπως εννοείς αυτά που είχε ο Fran στο κεφάλι του και όχι ο Fon;

ySss0UF.jpg

#927 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 02 December 2011 - 15:23

Πάλι έκανα λάθος στο όνομα !! :sadist:

Ναι,τον Fran,εννοούσα....

Posted Image

#928 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 02 December 2011 - 15:28

Mην ανησυχείς botsun, τα λάθη είναι ανθρώπινα! Επίσης, κι εγώ καπέλα νόμιζω ότι είναι απλώς ο Fran τα έβαλε με illusions στα κεφάλια των άλλων!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#929 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 08 December 2011 - 02:06

Chapter 365:
Spoiler:

Posted Image

#930 aXxXeL