Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Katekyo Hitman Reborn!
Posted 01 December 2011 - 15:35
Posted 01 December 2011 - 15:38
Επίσης,θέλω να δω το Fruity Style εν δράσει ! XD
Posted 01 December 2011 - 16:52
Ελπίζω σε Spanner & Kawahira :3
Posted 01 December 2011 - 17:00
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 01 December 2011 - 17:01
Πιθανόν μια από τις δυο οικογένειες να είναι η δικιά της και γι' αυτό να έχει τόσο προβληματισμένη έκφραση. Γενικότερα να την διακατέχει και μια αυτοθυσία, οπότε παίζει να το τους έβαζε να προστατέψουν τον Reborn από κάτι. Δεν είναι απίθανο να πάει κάτι στραβά και με τη δημιουργία του Verde και να τη πάθουν και οι Kokuyo και οι αντίπαλοί τους μαζί. Οι Shimon να μη μείνουν μόνο στο τέλος! Από εκεί και πέρα δε μ' ενδιαφέρει. Όλοι οι υπόλοιποι, εντάξει είναι.
PS. Ξέχασα να σχολιάσω. Στην πρώτη σελίδα Oregano και M.M. αμέσως έξω. Φυσικά. Είναι γυναίκες, δεν έχουν κάνει level up.
Posted 01 December 2011 - 17:35
Τη Bianchi δε νομίζω να τη βάλει επειδή η τεχνική της δεν προσφέρεται. Δε μπορεί να πετάει φαγητά όλη την ώρα και να κάνει τραπέζια. Βέβαια θα μνπορούσε να την είχε δώσει και κάτι παραπάνω αλλά είπαμε, she has a vagina. H Chrome παρόλα αυτά, μετά το pep-talk του Mukuro μου φαίνεται αρκετά πιθανή και τουλάχιστον αυτή έχει κάνει ένα δύο level-ups. Ε, ένα δύο είπα.
Αυτός που μου φαίνεται πιο πιθανός είναι ο Spanner αν και ομολογουμένως ο Shamal είναι περισσότερο προσβάσιμος και σίγουρα πιο εύκολα τον πείθουν αν του δείξουν την Adel xD Μου φαίνεται ο Spanner πιο πιθανός γιατί πολύ μπλα μπλα γι αυτόν κι ακόμα τίποτα.
Α ξέχασα να σχολιάσω: μα τι fangirl αυτές οι μαθήτριες! xD
Posted 01 December 2011 - 18:49
Πάντως την Chrome ή θα μας την φέρει πολύ σύντομα ή θα την χάσουμε έτσι όπως το πάει και θα την ξαναδούμε στο επόμενο Arc. Έτσι κι αλλιώς έχουμε 6 κενές θέσεις χωρίς του Hibari, οπότε υπάρχει χώρος να εμφανιστούν αρκετοί. Το θέμα είναι αν θα καταστραφεί κάποια ομάδα πριν καλύψει όλες τις θέσεις ή όχι.
Posted 02 December 2011 - 14:31
Η Chrome μου είναι άρρωστη

Και τι ρατσισμός είναι αυτός ρε Αμάνο. Αναφέρθηκε σε αυτήν και αντί να τη δείξει σαν μια μορφή flashback, δείχνει μια καρέκλα! Ντροπή!
Επίσης έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ ο Fon. O Fonulis, o fonakos

Τον Tsunayoshi δεν το σχολιάζω.
Η αλήθεια είναι ότι περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια.
Posted 02 December 2011 - 15:11
Edited by junpei, 02 December 2011 - 15:22.
Posted 02 December 2011 - 15:18
Posted 02 December 2011 - 15:23

Ναι,τον Fran,εννοούσα....
Posted 08 December 2011 - 02:07
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die