Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#901 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 09:02

XD Μα δεν ρώτησα τι σημαίνει το M - F (αυτό ήταν προφανές), αναρωτιόμουν τι να έχει μέσα

Spoiler:

Καλά ναι εννοώ ότι έχουν μέσα:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#902 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 17:06

γιατί όχι male - female

#903 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 21:53

Μπορεί αλλά μου ακούγετε πιο άκυρο από την δικιά μου ιδέα. :P Βέβαια δεν αποκλείω τίποτα μέχρι να το δούμε!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#904 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2011 - 14:02

Καλά, η φοβερή μεγάλη έξοδος Yamamoto-Gokudera έλεγε πολύ! :3 Ευχαριστήθηκα άπειρα την ξινισμένη φάτσα του άλλου. Άντε πια, που το παίζει ο παντοδύναμος όλη την ώρα.

Αυτό μου άρεσε και μένα πιο πολύ σε όλο το chapt.Άααααααααααααμα πια! :P
Kickass η ομάδα Verde.μ'αρέσεουν πολύ κ οι illusionists,οπότε κάθισε καλά :)
Άντε να δύμε τι κρίβει η συνέχεια!!:riiight:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#905 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2011 - 16:29

γιατί όχι male - female

Γιατί δε βγάζει νόημα! :kakaka: Και ναι ΗΜ αυτό ήταν ένα από τις "in your face" στιγμές του manga ειδικά προς τον Hibari! Muawhahaha! Eπίσης, η ομάδα Verde αξίζει να νικήσει μόνο και μόνο επειδή έχει τον πιο γ@μάτο συνδυασμό δυνάμεων με Verde-Mukuro και φυσικά το δίδυμο μαχητών Mukuro-Fran.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#906 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2011 - 16:57

Πάντως με τέτοια δυναμική αρχή που κάνανε ο Mukuro και ο Verde θα είναι πολύ βλακεία να τους βγάλουν όλοι άλλοι από τη μέση και στο τέλος να κερδίσει ο Tsuna το παιχνίδι. Ελπίζω να είναι κάποιος άλλος ο νικητής στο τέλος.

Επίσης ξέχασα: Τι στο καλό έγινε με την Chrome; Μας πέταξε αυτό που μας πέταξε και μετά τίποτα. Είδαμε και τον Mukuro πίσω στη βάση του και όλα ωραία.

ΥΣ. Όταν εγώ έλεγα ότι ο Spanner έρχεται με καμήλα στην Ιαπωνία...

ySss0UF.jpg

#907 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2011 - 17:05

Πάντως με τέτοια δυναμική αρχή που κάνανε ο Mukuro και ο Verde θα είναι πολύ βλακεία να τους βγάλουν όλοι άλλοι από τη μέση και στο τέλος να κερδίσει ο Tsuna το παιχνίδι. Ελπίζω να είναι κάποιος άλλος ο νικητής στο τέλος.

Επίσης ξέχασα: Τι στο καλό έγινε με την Chrome; Μας πέταξε αυτό που μας πέταξε και μετά τίποτα. Είδαμε και τον Mukuro πίσω στη βάση του και όλα ωραία.

ΥΣ. Όταν εγώ έλεγα ότι ο Spanner έρχεται με καμήλα στην Ιαπωνία...

Agreed to the extreme!

Δε θέλω να δω τον Tsuna να κερδίζει και θέλω μια φορά το φαβορί ρε παιδί μου να το παίρνει. Στους συγκεκριμένους αξίζει όσο τίποτα εξαιτίας της εφυίας των, και των δύο. Αν και θα θελ να το πάρει κιο Mammon και γιατί ο καημένος έκανε τα πάτα για να βρει μια λύση για την κατάρα και τώρα θα είναι κάπως σε "αντμοιβή για τους κόπους του" και γιατί θέλω να δω τη Varia μια φορά ρε παιδί μου να κερδίζει! xD

Τώρα όσο για το άλλο...είδαμε τον Mukuro να tsunderιάζει με την Chromeαλλά μετά την χάσαμε. Άντε να τη δούμε κάποια στιγμή να κάνει κάτι και να κάνει και κανα power up όπως τη συμβούλεψε ο άλλος.

Πφφφφ, ο Spanner περπατώντας και μετά κολυμπώντας έρχεται...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#908 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2011 - 17:19

:OMG3:
Εμφανίστηκε ο Spanner και δεν το θυμάμαι !?!

Θα συμφωνήσω,πως θα'ναι κρίμα μεταξύ όλων αυτων των δυνατών ομάδων,να αναδειχθεί νικητής ο Reborn.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από junpei: 26 Νοέμβριος 2011 - 17:43

Δημοσιευμένη  εικόνα

#909 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2011 - 17:36

Κοίτα Botsun, για τον Spammer δεν ξέρω, αλλά ο Spanner όχι δεν εμφανίστηκε ακόμα, γι' αυτό γίνεται και όλη η συζήτηση. XD

ySss0UF.jpg

#910 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2011 - 17:46

Αμάαααν πια,μην κάνω ένα λάθος ο άνθρωπος αμέσως να μου το τρίψεις στην μούρη !!:unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#911 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2011 - 21:18

Σκεφτόμουν ότι κάποιο ρόλο θα παίζει αυτό που ψάχνει η Yuni και δε υπάρξει "κανονικός" νικητης στο τουρνουά...
Πάντως ελπίζω ο FLan αλλά να μην είναι χαζούλης όπως όταν πήγανε στο χωριό του....

#912 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 08:07

σιγα να μην νικησουν οι team verde. αφουν ειδαν τις ικανοτητες τους θα ηταν ηλιθιο οι υπολοιποι να μην εχουν κανει καποιοι απο αυτους τουλαχιστον μια ομαδα και να τους διαλυσουν..

#913 Sakura-chan

Sakura-chan

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 10:48

Κάπως άσχετο με τα προηγούμενα,αλλά στην τελευταία σελίδα που έδειχνε το ολόγραμμα με τα σκορ των ομάδων με παραξένεψε πολύ που η ομάδα του Byakuran έμεινε με 4 άτομα ο.Ο

Περιμένω πώς και πώς να δω τι θα γίνει με τον Mukuro και τον Fran...αν και το τελευταίο chapter θα συμφωνήσω με κάποιους προλαλλήσαντες ότι ήταν λίγο κάπως... :/

#914 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 14:38

http://mangastream.com/read/katekyo_hitman_reborn/65593366/1
κλασικό μεταβατικό chapter..me likes

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die