Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Katekyo Hitman Reborn!
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2011 - 15:03
Εγώ δεν έχω κάτσει να σχολιάσω τσάπτερ εδώ και καιρό.
Ο Hibari θέλω να εξαφανιστεί από την μάχη. Μόνο που τον βλέπω, βαριέμαι. Αναρωτιέμαι αν το λεξιλόγιο του περιέχει τίποτα παραπάνω από το kami korosu. Είστε όλοι άτομα που θέλω να "bite to death"; Με δουλεύεις ρε φίλε; Υποτίθεται ότι η σκηνή έπρεπε να ήταν cool ή κάτι τέτοιο αλλά το μόνο που έκανα ήταν facepalm.
Θα ήθελα η Varia να γυρίσει και να σκοτώσει τον Enma, αλλά η τροπή των πραγμάτων μού άρεσε. Οκ, τι να κάνουμε ο Enma δεν θα ψοφήσει δυστυχώς (όχι ότι έχω κάτι μαζί του προσωπικά, απλά θα ήταν ωραίο να σκοτώσουν κάποιον) αλλά η εμφάνιση του adult skull είναι ακόμα καλύτερη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έκανα κάτι τέτοιο ο τύπος, να αφήσει τα Arcobaleno να συμμετέχουν στην μάχη με τέτοιον τρόπο. Πραγματικά έξυπνο.
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2011 - 15:49
Oh Kai... Don't worry; his time will come.
Μωρέ δεν ανησυχώ γι' αυτόν, για εμένα ανησυχώ, αλλά πιο πολύ ανησυχώ για τον botsun που χθες φαντάστηκε κανονικότατα τον ναό του Tsuna. Έτσι κι αλλιώς, παρότι το μέλλον υποτίθεται ότι άλλαξε, όλοι ξέρουμε ποιον δρόμο θ' ακολουθήσει.
Εμένα πάντως μ' έχουν σκάσει τα ρούχα του Fran. Αν ισχύει αυτό που φαίνεται, μου φαίνεται παράξενο που το ανακοίνωσε με αυτόν τον τρόπο.
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2011 - 20:06
Επίσης, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά όταν ένας άνθρωπος κάνει αυτήν την φάτσα όταν συζητάει πως πρέπει να σκοτώσει κάποιον, αξίζει μεγάλο σεβασμό από μένα γιατί φαντάσου τι κάνει όταν δε σκοτώνει κόσμο. Φάτσα in question:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 23:49
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 00:04
This και η τελευταία σελίδα ήταν όλα τα γιέν.Σοβαρά τώρα, αυτό ήταν όλο;
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 00:06

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 00:15
Ο μούκουρο με ποιον να πάλευε άραγε;;; Xanxus ίσως;;
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 00:18
Γουστάρω skull!! Let me staff my face in your $%^#....
Ο μούκουρο με ποιον να πάλευε άραγε;;; Xanxus ίσως;;
Lol, "tits" isn't a bad word! xD
Με τον Xanxus λίγο δύσκολο εφόσον η Varia ολόκληρη είχε επικεντρωθεί στον Enma αυτός που βαριέται να πάρει τα πόδια του θα πήγαινε εναντίων του Mukuro και της Kokuyo gang μόνος του? Μπααααααα.
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 00:23
Πάντως αν οι Shimon δεν βγουν εκτός συναγωνισμού από τους πρώτους θα είναι έλεος η υπόθεση.
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 01:06
Πολύ άχρωμο,άγευστο και άνοστο το νέο chapter.Θεωρώ πως θα μπορούσε να τραβήξει λίιιγο περισσότερο την μάχη του Scull με την Varia.Aλλά αντ'αυτού,μου έδωσε την εντύπωση πως την χρησιμοποίησε περισσότερο ως πρόσχημα για να εμπλακούν οι Shimon,στην Representative Battle.
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 09:23
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 06:33
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 08:36