Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#886 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 14 November 2011 - 15:03

Μαρία, γιατί έκανες τον κόπο να ξαναγράψεις κάποια πράγματα; XD Αφού είναι γραμμένα στο παραπάνω ποστ απλά με διαφορετικά λόγια.

Εγώ δεν έχω κάτσει να σχολιάσω τσάπτερ εδώ και καιρό.
Ο Hibari θέλω να εξαφανιστεί από την μάχη. Μόνο που τον βλέπω, βαριέμαι. Αναρωτιέμαι αν το λεξιλόγιο του περιέχει τίποτα παραπάνω από το kami korosu. Είστε όλοι άτομα που θέλω να "bite to death"; Με δουλεύεις ρε φίλε; Υποτίθεται ότι η σκηνή έπρεπε να ήταν cool ή κάτι τέτοιο αλλά το μόνο που έκανα ήταν facepalm.
Θα ήθελα η Varia να γυρίσει και να σκοτώσει τον Enma, αλλά η τροπή των πραγμάτων μού άρεσε. Οκ, τι να κάνουμε ο Enma δεν θα ψοφήσει δυστυχώς (όχι ότι έχω κάτι μαζί του προσωπικά, απλά θα ήταν ωραίο να σκοτώσουν κάποιον) αλλά η εμφάνιση του adult skull είναι ακόμα καλύτερη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έκανα κάτι τέτοιο ο τύπος, να αφήσει τα Arcobaleno να συμμετέχουν στην μάχη με τέτοιον τρόπο. Πραγματικά έξυπνο.

#887 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 14 November 2011 - 15:49

Oh Kai... Don't worry; his time will come.

Μωρέ δεν ανησυχώ γι' αυτόν, για εμένα ανησυχώ, αλλά πιο πολύ ανησυχώ για τον botsun που χθες φαντάστηκε κανονικότατα τον ναό του Tsuna. Έτσι κι αλλιώς, παρότι το μέλλον υποτίθεται ότι άλλαξε, όλοι ξέρουμε ποιον δρόμο θ' ακολουθήσει.

Εμένα πάντως μ' έχουν σκάσει τα ρούχα του Fran. Αν ισχύει αυτό που φαίνεται, μου φαίνεται παράξενο που το ανακοίνωσε με αυτόν τον τρόπο.

ySss0UF.jpg

#888 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 November 2011 - 20:06

Έλα ντε! Γιατί δε μας έδειξε απλώς που θα πήγαινε και μας άφησε τέτοιο υποννοούμενο αντ'αυτού? Δεν είναι σωστή.

Επίσης, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά όταν ένας άνθρωπος κάνει αυτήν την φάτσα όταν συζητάει πως πρέπει να σκοτώσει κάποιον, αξίζει μεγάλο σεβασμό από μένα γιατί φαντάσου τι κάνει όταν δε σκοτώνει κόσμο. Φάτσα in question: Posted Image

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#889 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 17 November 2011 - 23:49

Σοβαρά τώρα, αυτό ήταν όλο;
Spoiler:

ySss0UF.jpg

#890 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 18 November 2011 - 00:01

Έλα ντε?

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#891 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 November 2011 - 00:04

Σοβαρά τώρα, αυτό ήταν όλο;

Spoiler:

This και η τελευταία σελίδα ήταν όλα τα γιέν.

#892 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 November 2011 - 00:06

Guess I've been expecting too much...καλουτσικο το chapt. αν περιμενα πιο epic πραματα XD mukuro and chrome :3 μ'αρεσε η αρχη του chapt. ^^ αντε να δουμε τι 8α γινει μ'αυτους :P o skull, απλα για τη ποζα ηταν τελικα γμτ, εφαγε την ομαδικη επι8εση των varia...κιαυτο ητανε...*dissapontment* xD οι Varia κλασικοι οπως παντα....εντυπωσιαστηκανε λιγο...βαρε8ηκανε κ φυγανε...:hihi2: τουλαχιστον εχουμε καλα νεα....οι shimon family μπαινει στη δραση ^^ ολα τα λευτα το τελος....ο skull κλασικος clown xDD *Ungly bitch* xDDD πολυ γελιο η τελευτεα σελιδα :P
フカフカ

#893 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 18 November 2011 - 00:15

Γουστάρω skull!! Let me staff my face in your $%^#....
Ο μούκουρο με ποιον να πάλευε άραγε;;; Xanxus ίσως;;

#894 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 18 November 2011 - 00:18

Γουστάρω skull!! Let me staff my face in your $%^#....
Ο μούκουρο με ποιον να πάλευε άραγε;;; Xanxus ίσως;;

Lol, "tits" isn't a bad word! xD

Με τον Xanxus λίγο δύσκολο εφόσον η Varia ολόκληρη είχε επικεντρωθεί στον Enma αυτός που βαριέται να πάρει τα πόδια του θα πήγαινε εναντίων του Mukuro και της Kokuyo gang μόνος του? Μπααααααα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#895 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 18 November 2011 - 00:23

E, μόνο οι Millefiore έχουν μείνει και δεν έχουν κάνει εμφάνιση ως τώρα, οπότε λογικά αυτούς αντιμετωπίζουν.

Πάντως αν οι Shimon δεν βγουν εκτός συναγωνισμού από τους πρώτους θα είναι έλεος η υπόθεση.

ySss0UF.jpg

#896 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 18 November 2011 - 01:06

Έλα ρε Amano-sensei,νιώθω σαν να πήγα σε gourmet εστιατόριο και να μου σερβίρισαν χθεσινό Big Mac....

Πολύ άχρωμο,άγευστο και άνοστο το νέο chapter.Θεωρώ πως θα μπορούσε να τραβήξει λίιιγο περισσότερο την μάχη του Scull με την Varia.Aλλά αντ'αυτού,μου έδωσε την εντύπωση πως την χρησιμοποίησε περισσότερο ως πρόσχημα για να εμπλακούν οι Shimon,στην Representative Battle.

Posted Image

#897 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 24 November 2011 - 09:23

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#898 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 24 November 2011 - 11:13

Spoiler: ku fu fu

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#899 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 25 November 2011 - 06:33

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#900 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 25 November 2011 - 08:36

XD Μα δεν ρώτησα τι σημαίνει το M - F (αυτό ήταν προφανές), αναρωτιόμουν τι να έχει μέσα
Spoiler:

ySss0UF.jpg