Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#76 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 24 April 2009 - 22:19

239 is out.
Όχ με τι έχουν να τα βάλουν.....
Τα κουστουμάκια τα έσπασαν,αλλά γμτ ιδέα μου είναι ή λείπουν yamamoto και hibari από την φώτο.?

#77 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 April 2009 - 04:42

Λογικα τοσο ο hibari οσο και ο yamamoto 8α κνουν ντου ξεχωριστα.Βασικα εγω κυριως περιμενω να δω τα αποτελεσματα του yamamoto .Ο hibari ουτως η αλλως 8α τα κανει λιμπα με στυλ-αλλα 8ελω να δω yamamoto μετα το training του squallo.Πωπω ελπιζω να μην απογοητευτω

Posted Image

#78 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 30 April 2009 - 17:01

Μια από τα ίδια...αλλά....γμτ....την άλλη βδομάδα....:deadga6:

#79 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 May 2009 - 10:11

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια κοπελίτσα που διάβαζε manga. Μια μέρα αποφάσισε να διαβάσει ένα με τίτλο Katekyo Hitman Reborn!. Που λέτε, το βαρέθηκε σε κάποιοα στιγμή, λόγω α) κακών scanlation β) βαρετού σεναρίου και το παράτησε.

Μια μέρα, μετά από πολύυυυυ καιρό, πήγε στο minitokyo να ψάξει για scans. Και συνάντησε
Spoiler: αυτό!

Μετά από δύο κρίσεις λιποθυμίας και μπόλικη ρινορραγία, η κοπελίτσα αποφάσισε να ξαναπιάσει το manga αυτό... EXAMS BE DAMNED!:burningbe3:

Posted Image

#80 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 06 May 2009 - 10:39

Okaeri tea-chan.Ελπιζουμε να μην παρατησεις ξανα την αγαπημενη μας μαφιοζικη οικογενεια.Ελπιζουμε σε μελλοντικα σου ποστ :nanana:

Posted Image

#81 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 08 May 2009 - 14:47

Χαχα....τι δράκους και φοίνηκες και πετούμενα ονειρεύομασταν...
Spoiler:

Και η τελευταιά page όλα τα λ7...αλλά αν είχαμε καλύτερο scan θα έλεγε ακόμα πιο πολύ:wooi2:

#82 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 17 May 2009 - 22:56

οντως το τσαπτερ ηταν κορυφη..αλλα ακομα δεν εχω καταλαβι καλα τι ειναι το ζωο του τσουνα??
Spoiler:

Edited by iristella, 17 May 2009 - 23:13.
spoiler tag inserted

Posted Image

#83 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 21 June 2009 - 18:13

το hitman παιδες δινει ρεστα καθε chapter ολοενα και καλυτερο απ'το αλλο...τα ζωα του yamamoto και η ιστορια του πρωην φυλακα τελεια αντε να δουμε παρακατω!!!!
Posted Image
Posted Image

#84 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 21 June 2009 - 18:38

καθε φορα απολαμβανω το σχεδιο... η Amano ξεπερνα τις προσδοκιες μου καθε βδομαδα.
το σεναριο ειναι πολυ ευχαριστο και ευκολο να το παρακολουθησεις... μου δινει την αισθηση πως δεν προσπαθει καθολου να το παιξει ''κατι''.
μεσα στα 4 εβδομαδιαια shounen που διαβαζω, ειναι ισως αυτο που περιμενω πιο πολυ...

βεβαια αν εχει D. Gray-man ερχεται 2ο... :wooi2:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#85 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 21 June 2009 - 19:09

Eιναι αλη8εια οτι το reborn τα σπαει αγρια-κριμα που δεν ειναι τοσο διαδεδομενο στην ελλαδα οσο ειναι στο εξωτερικο.
Yamamoto power-πραγματικα δειχνει τι μπορει να κανει ενας πραγματικος swordsman.
YΓ Τελικα μα8αμε τι εγινε ο ξιφιας:hahaha:

Posted Image

#86 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 22 June 2009 - 14:06

Yamato FTW:wooi2:

Το μόνο ίσως που δεν μου άρεσε(εώς ένα βαθμό...)είναι ότι μέχρι τώρα tsuna&yamamoto(λογικά και οι υπόλοιποι πιο μετά), εξελίσονται στην πρώτη vongola family...δλδ μετά από τόσα χρόνια,μόνο να τους αντιγράψουν μπορούν?

#87 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 21 August 2009 - 23:20

Bump

WTF?Με τόσες εξελίξεις και δν υπάρχει ένα σχόλιο?:OMG3:

Reborn is a bad ass(τέρμα).
Και έπεται συνέχια.:awww:

#88 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 21 August 2009 - 23:54

παρα πολυ ωραιο chapter βασικα τα εσπασε και επιτελους θα δουμε σοβαρο ξυλο
Posted Image
Posted Image

#89 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 29 August 2009 - 04:00

Και συνεχίζουμε στα ίδια πλαίσια(ο τσουνα πάλι μου την έσπασε εδώ)...

Και επειτέλους εμφανίστηκε και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας(μουκουρο:wooi2:)

#90 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 29 August 2009 - 13:03

Ναι το τελευταιο chapter τα εσπασε οπως λογικα θα κανουν και τα επομενα.
Και εμενα μου αρεσε παρα πολυ που ειδα το Rokudo και την μουρη του Byakura μολις τον ειδε.