Εγώ πάλι τελειώνει αύριο η πρακτική μου και θα κάνω την διασικασία να εξεταστεί η πτυχιακή μου
Αλήθεια πόσο σας παίρνει να γράψετε την πτυχιακή σας;
Posted 29 September 2013 - 11:23
Εγώ πάλι τελειώνει αύριο η πρακτική μου και θα κάνω την διασικασία να εξεταστεί η πτυχιακή μου
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 29 September 2013 - 11:25
Σε Windows 6 μήνες 3 εβδομάδες και 5 μέρες. Σε Linux σε 5 λεπτά, είναι ΤΟΣΟ καλά.
Posted 29 September 2013 - 11:28
Σε Mac όσο και στα Windows , απλά ή πτυχιακή θα είναι πιο intellectual.
Posted 30 September 2013 - 10:37
http://www.ntua.gr/announcements/rector/uploads/2013-09-30_803244_anakoinwsh.pdf
Because reasons!
Το οποίο τελικά δεν σημαίνει τίποτα. Οι εγγραφες γίνονται κανονικα.
Edited by BoredForLife, 30 September 2013 - 10:45.
Posted 30 September 2013 - 12:15
Εγω πηγα να γραφτω και στην πυλη μου ειπαν οτι δεν γινονται εγγραφες λογο ελειψης γραμματειας και οτι αν θελω μπορω να αφησω τα χαρτια της εγγραφης στο γραφειο του Πρυτανη.
Posted 30 September 2013 - 12:55
Κομοτηνή πέρασε κανείς???
H αδερφή μου πέρασε εκεί Ελληνική Φιλολογία.
Posted 03 October 2013 - 09:16
Έπρεπε να την είχες γράψει ήδη, πως θα εξεταστείς σε αυτήν αν δεν την έχεις παραδώσει. Γενικά ένα μήνα έρευνα υλικού, δύο μήνες γράψιμο, ένα μήνα διορθώσεις. Να φανταστείς ότι ήταν μόνο βιβλιογραφική!
Posted 05 October 2013 - 20:02
Έπρεπε να την είχες γράψει ήδη, πως θα εξεταστείς σε αυτήν αν δεν την έχεις παραδώσει. Γενικά ένα μήνα έρευνα υλικού, δύο μήνες γράψιμο, ένα μήνα διορθώσεις. Να φανταστείς ότι ήταν μόνο βιβλιογραφική!
μα την έχω γράψει ήδη. Απλά την έγραψα γρήγορα σχετικά. 1 εξάμηνο και όλο το καλοκαίρι.
+ ότι δεν είχα πολύ βιβλιογραφία.
Το να συνεχίσω να αναπτύσσω το guma ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να είχα επιλέξει.
Edited by pc_magas, 05 October 2013 - 20:03.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 09 July 2014 - 15:54
Χαίρεται...εδώ μελλοντικό φοιτηταριό (σε πολύ λίγους μήνες)....Μήπως υπάρχει κανείς που σπουδάζει Πάντειο Ψυχολογία ή το αντίστοιχο τμήμα στη Θεσσαλονίκη ?? pm me pleaseeeeee
ελπίζω να έγραψα στο σωστό μέρος
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 23 July 2014 - 22:17
βασικα και εγω κανεναν απο ψυχολογια θεσσαλονικης θελω...εχω μερικες ερωτησεις
Posted 23 July 2014 - 22:48
Πάντα τα μπερδεύω και μπορεί να κάνω λάθος, αλλά στείλτε στον Night Wizard Seal, νομίζω αυτό σπουδάζει στο πάντειο, αλλά να μη σας πάρω στο λαιμό μου
Posted 23 July 2014 - 23:15
Αθήνα σπουδάζει ο NWS.
Posted 23 July 2014 - 23:22
Και η πάντειος στην Αθήνα είναι, αλλά δεν είναι στην πάντειο.
Posted 13 August 2014 - 19:13
αρχιτεκτόνων μηχανικών εμπ
Posted 13 August 2014 - 21:47
γεια σου κι σενα...καλως ορισες!