thanks!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2014 - 23:32
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 08:03
Φυσική στο ΕΚΠΑ σπουδάζω.. αν και τελειώνω. =)
Παίζει να είμαστε και οι τελευταίοι των Μοϊκανών όσον αφορά τις εξεταστικές. Ακόμα δίνουμε την εαρινή εξεταστική και τον Οκτώβρη είναι η επαναληπτική . Στο καπάκι αρχίζουν μαθήματα. It's just sad -.-;;
Ωστόσο, η φυσική σαν αντικείμενο τα σπάει άσχημα και όσοι μπήκατε φέτος, enjoy ένα ταξίδι of hardwork and beauty

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 08:43
Παίδες πέρασα τεχνικός ήχου στην Κεφαλλονιά και λόγω έλλειψης φοιτητικών εστιών νοίκιασα ένα δωματιάκι. And here lies the problem.... το δωμάτιο είναι πολύ μικρο για να βάλω πλυντήριο μέσα οπότε ή πρέπει να πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη περίπου μια φορά το μήνα για να πλένω ρούχα (δηλαδή αρκετά λεφτά για τα μεταφορικά) ή να βάζω σκάφη και να πλένω στο χέρι Άμα κανένας ξέρει αν υπάρχει laundry στην Κεφαλλονιά θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 11:35
οπου υπαρχουν φοιτητες και φανταροι υπαρχουν και πλυντηρια - νόμος.-
Σιγουρα θα εχει στις εστιες που μπορεις να χρησιμοποιησεις χωρις προβλημα, και αργα η γρηγορα θα κανεις και φιλους με πλυντηριο
Ψαξε και μη βαριεσαι!
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 14:16
γιαννενα περασε κανεις?

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 16:12
Φυσική στο ΕΚΠΑ σπουδάζω.. αν και τελειώνω. =)
Παίζει να είμαστε και οι τελευταίοι των Μοϊκανών όσον αφορά τις εξεταστικές. Ακόμα δίνουμε την εαρινή εξεταστική και τον Οκτώβρη είναι η επαναληπτική . Στο καπάκι αρχίζουν μαθήματα. It's just sad -.-;;
Ωστόσο, η φυσική σαν αντικείμενο τα σπάει άσχημα και όσοι μπήκατε φέτος, enjoy ένα ταξίδι of hardwork and beauty
o πατερας μου ειναι φυσικος και μου ειπε οτι το υπουργειο Παιδειας ζητα φυσικους για να διδαξουν Φυσικη στα Ελληνικα σε σχολειο στην Αλεξανδρεια της Αιγυπτου.
αν ενδιαφερεσαι....
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 16:51
o πατερας μου ειναι φυσικος και μου ειπε οτι το υπουργειο Παιδειας ζητα φυσικους για να διδαξουν Φυσικη στα Ελληνικα σε σχολειο στην Αλεξανδρεια της Αιγυπτου.
αν ενδιαφερεσαι....
Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες και με ενημέρωσες!
Έγινα δεκτή σε μεταπτυχιακό οπότε αυτήν την περίοδο, δυστυχώς, δεν θα τα καταφέρω να εργαστώ στο εξωτερικό.
Ωστόσο, in the near future θα είναι τέλεια ευκαιρία να συνδιάσω δουλειά και ταξίδι
Και πάλι thanks, σου εύχομαι ολόψυχα να σου κάνουν κι εσένα μια καλή πρόταση εργασίας, just like you did!!

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 17:22
υπαρχουν και αυτα τα πλυντηρια .....
http://www.apothema.gr/plynthria-royxon/brand/mini
ειχμε ενα τετοιο στο εξοχικο μου...ειναι αρκετα μικρο....χωραει 3κιλα περιπου...αλλα το μονο σχετικα κακο ειναι οτι δεν τα στιβει....
βεβαια σαν φοιτητης ειναι καλο γιατι θα γλιτωνεις το σιδερο.. αν τους κανεις ενα τιναγμα πριν τα απλωσεις λογο βαρους θα στεγνονουν σχεδον χωρις ζαρες...εκτος απο μαλλινα που θα γινουν 2 νουμερα μεγαλυτερα..εγω αυτα τα εστιβα με το χερι μετα....
επειδη ειναι δοκιμασμενο σου λεω να μην το φοβηθεις....ειχα σωσει και εναν φιλο φοιτητη στο ηρακλειο που ηταν σε παρομοια κατασταση...
εγω φανταρος στην ροδο πηγαινα τα στρατιοτικα ρουχα σε πλυντιρια εξω και πιστεψεμε εδωσα συνολικα σε 12 μηνες πολλα παραπανω απο οτι κανει αυτο το πλυντηριακι.....
εδιτ......
εδω πολλα περισσοτερα......
http://www.skroutz.gr/c/405/plynthria-rouxwn.html?keyphrase=Mini
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 11 Σεπτέμβριος 2014 - 17:25
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 18:52
Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες και με ενημέρωσες!
Έγινα δεκτή σε μεταπτυχιακό οπότε αυτήν την περίοδο, δυστυχώς, δεν θα τα καταφέρω να εργαστώ στο εξωτερικό.
Ωστόσο, in the near future θα είναι τέλεια ευκαιρία να συνδιάσω δουλειά και ταξίδι
Και πάλι thanks, σου εύχομαι ολόψυχα να σου κάνουν κι εσένα μια καλή πρόταση εργασίας, just like you did!!![]()
you're welcome dear.you're welcome
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2014 - 03:31
.....Αhem.....
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2014 - 09:39
-συγχαρητηρια για το πτυχιο^
ενα θεμα ...εχω προσεξει οτι τα πρωτοετα ειναι πολυ στα πανω τους. εχουν υφακι 1000 καρδιναλιων ....τι στο καλο? εχετε προσεξει το ιδιο?

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2014 - 11:48
-συγχαρητηρια για το πτυχιο^
ενα θεμα ...εχω προσεξει οτι τα πρωτοετα ειναι πολυ στα πανω τους. εχουν υφακι 1000 καρδιναλιων ....τι στο καλο? εχετε προσεξει το ιδιο?
Εμενα μου φαινονται για κωλοψαρα που περιφερονται ασκοπα μαζι 5-5.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2014 - 12:13
χαχα νεα γενια σου λεει μετα. σαν εμας τους παλιουρες δδδδδδεν εχει μαγκεσ
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2014 - 12:22
Κι εγώ που τους είδα μια μέρα φαίνονταν πιο μέσα στα πράγματα απ' ότι εμείς πέρυσι. Σαν παιδάκια χαμένα σε ένα βιομηχανοποιημένο δάσος ήμασταν.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2014 - 12:38
Σαν παιδάκια χαμένα σε ένα βιομηχανοποιημένο δάσος ήμασταν.
Deep One
Η αλήθεια, μιλώντας ως πρωτοετής, ότι προσαρμοστήκαμε και μπήκαμε στο κλίμα γρήγορα, τουλάχιστον στο δικό μου ΤΕΙ. Λίγο που μας έδειξαν τα κατατόπια οι παλιότεροι και λίγο πολύ τα κοινά ενδιαφέροντα με τους υπόλοιπους πρωτοετείς, καταλήξαμε να αράζουμε όλοι μαζί (πρωτοετείς-παλιότεροι).