Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#391 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 10 December 2010 - 23:56

βρε πώς πέρασε ο καιρός και η εξεταστική πλησιάζει...
εμείς έχουμε κατάληψη...

#392 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 10 December 2010 - 23:59

βρε πώς πέρασε ο καιρός και η εξεταστική πλησιάζει...
εμείς έχουμε κατάληψη...

ελα ρε ! που ???
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#393 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 11 December 2010 - 00:01

όπως και στη Ξάνθη....και θέλω να πω κάτι που άκουσα για να καταλάβετε πόσο λάθος είναι το system ...σε εργαστήριο στους ηλεκτρολόγους μηχανολόγους Ξάνθης(έτσι νομίζω λέγεται)
ρωτάει καθηγητής φοιτητή τι είναι λογισμικό και αυτός δεν ήξερε !!!!!και μιλάμε για σχολή κοντά στα 18500 μόρια

#394 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 11 December 2010 - 00:06

φιλοσοφική, βασικά σήμερα είχε κατάληψη πρώτη μέρα, και απ'ότι κατάλαβα θα κρατήσει μέχρι την Τετάρτη. και σε άλλες σχολές το ίδιο. να πω την αλήθεια δε θα το καταλάβω και πολύ. έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε και πολλές ώρες.

#395 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 11 December 2010 - 00:44

φιλοσοφική, βασικά σήμερα είχε κατάληψη πρώτη μέρα, και απ'ότι κατάλαβα θα κρατήσει μέχρι την Τετάρτη. και σε άλλες σχολές το ίδιο. να πω την αλήθεια δε θα το καταλάβω και πολύ. έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε και πολλές ώρες.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#396 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 11 December 2010 - 11:49

H Αρχιτεκτονικη που εχει ΠΟΛΛΕΣ ωρες σημερα εορταζει την 11η μερα καταληψης της!

Και συνεχιζουμε(δυστυχως) ακαθεκτοι...

Στολισαμε και δεντρο...

Κατι μπουκαλια μπυρες μακετες και αλλα ειδη αρχιτεκτονικα λειτουργικα(LOLOLOLOLOLOL) σε μια λευκα(?) στο κεντρο του προαυλιου της σχολης. καλα χριστουγεννα δηλδη!:emptyonexg1:

#397 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 11 December 2010 - 15:27

Θελω να αλλαξω σχολη και να παω γραφιστικη Τ^Τ. Στην αρχιτεκτονικη εσωτερικου χωρου εχουμε κατοψεις :cry5:, και ουτε μια καταληψη!

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#398 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 11 December 2010 - 15:34

Εμείς εδώ Γιάννενα ούτε σε ΑΕΙ ούτε σε ΤΕΙ κατάληψη. Or so I've heard.

Πάλι καλά βέβαια, ήδη υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χάσουμε το εξάμηνο λόγω έλλειψηςανυπαρξίας αναπληρωτών, αν γινόταν κατάληψη θα το χάναμε σίγουρα.

Also, sucks to be the απο πάνω. χΔ Σε ολόκληρη την τρίτη λυκείου αναρωτιόμουν γιατί έπρεπε να περνάω το βασανιστήριο του γραμμικού για να μπω γραφιστική. Και τελικά αυτό το γραμμικό με έφαγε (ή έτσι τουλάχιστον λέω στους άλλους).

HnH5aB0.jpg

#399 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 December 2010 - 18:49

Εμείς εδώ Γιάννενα ούτε σε ΑΕΙ ούτε σε ΤΕΙ κατάληψη. Or so I've heard.

Πάλι καλά βέβαια, ήδη υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χάσουμε το εξάμηνο λόγω έλλειψηςανυπαρξίας αναπληρωτών, αν γινόταν κατάληψη θα το χάναμε σίγουρα.

Also, sucks to be the απο πάνω. χΔ Σε ολόκληρη την τρίτη λυκείου αναρωτιόμουν γιατί έπρεπε να περνάω το βασανιστήριο του γραμμικού για να μπω γραφιστική. Και τελικά αυτό το γραμμικό με έφαγε (ή έτσι τουλάχιστον λέω στους άλλους).

Γιάννενα είσαι; Τι σχολή έχουμε που να χρειάζεται γραμμικό; Επίσης suckάρει όντως ο καιρός εδώ.Τώρα που γράφω έχουμε -2

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#400 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 11 December 2010 - 19:15

Ναι. Απ'όσο ξέρω καμία, αλλά εγώ για τη γραφιστική Αθηνών μιλούσα.

Και ναι, σκατόκαιρος. Ήμουν έξω κάνα τετράωρο το πρωί και μου πονούσαν τα μάτια από τον ήλιο ενώ έκανε αρκετό κρύο ώστε να κρυώσω φορώντας ζακέτα και μπουφάν.
Μυρίζω τα αποτελέσματα του κρυώματος as we speak.

Αν και δε βλέπω από που προέκυψε η παρατήρηση περί καιρού.

HnH5aB0.jpg

#401 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 December 2010 - 19:50

Ναι. Απ'όσο ξέρω καμία, αλλά εγώ για τη γραφιστική Αθηνών μιλούσα.

Και ναι, σκατόκαιρος. Ήμουν έξω κάνα τετράωρο το πρωί και μου πονούσαν τα μάτια από τον ήλιο ενώ έκανε αρκετό κρύο ώστε να κρυώσω φορώντας ζακέτα και μπουφάν.
Μυρίζω τα αποτελέσματα του κρυώματος as we speak.

Αν και δε βλέπω από που προέκυψε η παρατήρηση περί καιρού.

καλα ασε πηγα λεσχη για λιγο και που ποναγε η μυτη απο το κρυο...ο αερας με ...δοντια!
φαντασου να χιονιζε
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#402 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 posts

Posted 11 December 2010 - 20:44

Εγω ειμαι Σερρες, Εσωτερικη αρχιτεκτονικη διακοσμηση και σχεδιασμος αντικειμενων, και δε γινονται ποτε καταλυψεις στο ΤΕΙ μας..Τουλαχιστον οχι οσο ειμαι εγω εκει.
Λιγο off topic αλλα και σε μας εδω κρυο κανει..στους 0 βαθμους. Μιλησα με τη μανα μου στο τηλ και στο Μενιδι χιονιζει :nanteee: Ειναι που ειναι σπανιο να χιονισει στην Αθηνα, επρεπε να γινει οταν λειπω εγω?! :madtodeath: Δε μπορουσε να περιμενει λιγο να κατευω δηλαδη?? Ελεος!

Posted Image

#403 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 December 2010 - 23:15

Να ρωτήσω τα παιδιά στην Αθήνα:πώς θα κατεβαίνετε σχολές με αυτές τις απεργίες που έχουν?

#404 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 December 2010 - 23:30

Απλά δε κατεβαίνουμε:hihi2:

Εμένα έτσι και αλλιώς έχει κατάληψη που λογικά θα πάει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Posted Image

#405 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 11 December 2010 - 23:35

ιστορικό αρχαιολογικο στη θεσσαλονικη
Posted Image