Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 23:56
εμείς έχουμε κατάληψη...
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 23:59
βρε πώς πέρασε ο καιρός και η εξεταστική πλησιάζει...
εμείς έχουμε κατάληψη...
ελα ρε ! που ???

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 00:01
ρωτάει καθηγητής φοιτητή τι είναι λογισμικό και αυτός δεν ήξερε !!!!!και μιλάμε για σχολή κοντά στα 18500 μόρια
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 00:06
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 00:44
φιλοσοφική, βασικά σήμερα είχε κατάληψη πρώτη μέρα, και απ'ότι κατάλαβα θα κρατήσει μέχρι την Τετάρτη. και σε άλλες σχολές το ίδιο. να πω την αλήθεια δε θα το καταλάβω και πολύ. έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε και πολλές ώρες.

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 11:49
Και συνεχιζουμε(δυστυχως) ακαθεκτοι...
Στολισαμε και δεντρο...
Κατι μπουκαλια μπυρες μακετες και αλλα ειδη αρχιτεκτονικα λειτουργικα(LOLOLOLOLOLOL) σε μια λευκα(?) στο κεντρο του προαυλιου της σχολης. καλα χριστουγεννα δηλδη!

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 15:27

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 15:34
Πάλι καλά βέβαια, ήδη υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χάσουμε το εξάμηνο λόγω
Also, sucks to be the απο πάνω. χΔ Σε ολόκληρη την τρίτη λυκείου αναρωτιόμουν γιατί έπρεπε να περνάω το βασανιστήριο του γραμμικού για να μπω γραφιστική. Και τελικά αυτό το γραμμικό με έφαγε (ή έτσι τουλάχιστον λέω στους άλλους).
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 18:49
Εμείς εδώ Γιάννενα ούτε σε ΑΕΙ ούτε σε ΤΕΙ κατάληψη. Or so I've heard.
Πάλι καλά βέβαια, ήδη υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χάσουμε το εξάμηνο λόγωέλλειψηςανυπαρξίας αναπληρωτών, αν γινόταν κατάληψη θα το χάναμε σίγουρα.
Also, sucks to be the απο πάνω. χΔ Σε ολόκληρη την τρίτη λυκείου αναρωτιόμουν γιατί έπρεπε να περνάω το βασανιστήριο του γραμμικού για να μπω γραφιστική. Και τελικά αυτό το γραμμικό με έφαγε (ή έτσι τουλάχιστον λέω στους άλλους).
Γιάννενα είσαι; Τι σχολή έχουμε που να χρειάζεται γραμμικό; Επίσης suckάρει όντως ο καιρός εδώ.Τώρα που γράφω έχουμε -2
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 19:15
Και ναι, σκατόκαιρος. Ήμουν έξω κάνα τετράωρο το πρωί και μου πονούσαν τα μάτια από τον ήλιο ενώ έκανε αρκετό κρύο ώστε να κρυώσω φορώντας ζακέτα και μπουφάν.
Μυρίζω τα αποτελέσματα του κρυώματος as we speak.
Αν και δε βλέπω από που προέκυψε η παρατήρηση περί καιρού.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 19:50
Ναι. Απ'όσο ξέρω καμία, αλλά εγώ για τη γραφιστική Αθηνών μιλούσα.
Και ναι, σκατόκαιρος. Ήμουν έξω κάνα τετράωρο το πρωί και μου πονούσαν τα μάτια από τον ήλιο ενώ έκανε αρκετό κρύο ώστε να κρυώσω φορώντας ζακέτα και μπουφάν.
Μυρίζω τα αποτελέσματα του κρυώματος as we speak.
Αν και δε βλέπω από που προέκυψε η παρατήρηση περί καιρού.
καλα ασε πηγα λεσχη για λιγο και που ποναγε η μυτη απο το κρυο...ο αερας με ...δοντια!
φαντασου να χιονιζε

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 20:44
Λιγο off topic αλλα και σε μας εδω κρυο κανει..στους 0 βαθμους. Μιλησα με τη μανα μου στο τηλ και στο Μενιδι χιονιζει

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 23:15
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 23:30

Εμένα έτσι και αλλιώς έχει κατάληψη που λογικά θα πάει μέχρι τα Χριστούγεννα.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2010 - 23:35