Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime.gr meeting in Athens
Posted 07 October 2007 - 13:25
Posted 07 October 2007 - 19:53
Οι καινούργιοι έχουν καιρό να κάνουν πίσω πριν είναι πολύ αργά.
Posted 08 October 2007 - 02:22
Νομιζω πως εννοει εμας..αλλα δεν ειμαι και σιγουρη...αλλωστε ειναι γνωστη η κοσμια συμπεριφορα μας οταν ειμαστε σε δημοσιο χωρο, η απαραμιλλη ευγενεια μας προς τους αλλους...η ηρεμια που μας διακατεχει γενικα...ποιους εννοείς???

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 08 October 2007 - 05:41
...και τα ban που τρώμε από τα ταχυφαγία!!!αλλωστε ειναι γνωστη η κοσμια συμπεριφορα μας οταν ειμαστε σε δημοσιο χωρο, η απαραμιλλη ευγενεια μας προς τους αλλους...η ηρεμια που μας διακατεχει γενικα...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 08 October 2007 - 12:16

Posted 08 October 2007 - 17:01
Κελαηδάει...;το βρισκω λογικο..σε πιανει ενας πανικος οταν βλεπεις μια παρεα 20-30 ατομων να σκαει και να αρχιζει να κελαηδαει...

Χμμ, το έθεσες κομψά βλέπω

Εγώ πάντως πιστεύω πως η τριάδα είναι 2 κορίτσια και ένα αγόρι, και εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτήν....ειδικά όταν έρχεται και το αγόρι γίνεται της τρελής

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

Posted 08 October 2007 - 18:32

Posted 08 October 2007 - 19:40
Πάντως ανυπομονώ για το meeting και εύχομαι να παρευρεθεί η συγκεκριμένη τριάδα, γιατί αν και κάποτε έλεγα πως δεν τους ξέρω ενώ καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι

Posted 08 October 2007 - 19:42
Τέτοια να ακούμε και ούτε ταξί δεν θα γεμίσειΕνταξει τοτε...εγω συμπεριελαβα τον εαυτο μου, επειδη η τριαδα του Κ.Ε.Η.Κ...μεσα στην οποια ειμαι κι εγω, ερχομαστε με κομματακι αγριες διαθεσεις...πρεπει να εχω αναφερει καπου μεσα στο φορουμ, κατι για ενα τσεκουρι...

"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 08 October 2007 - 19:45

Posted 08 October 2007 - 20:38
"Μία παράξενη ομάδα επονομαζόμενοι 'Οτακους' έσπειραν πανικό στον ανύποπτο κόσμο στο κέντρο των Αθηνών"

Posted 09 October 2007 - 08:05
απλά για καλό και για κακό αφήστε τις κατάνες σπίτι ε; μην ενθουσιαστείτε τόσο που θα παρευρεθείτε σε μια συνάντηση με άτομα εξίσου καμένου επιπέδου...
Posted 09 October 2007 - 08:20
γιατί αν και κάποτε έλεγα πως δεν τους ξέρω ενώ καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι
μία δόση τρέλας και παράνοιας την χρειάζομαι αυτόν τον καιρό!
άτιμε προδότη, έπεσες στην ανάγκη μας θα δεις τι θα πάθεις...

Posted 09 October 2007 - 08:26
ku ku ku ku...

Posted 09 October 2007 - 13:07
απλά για καλό και για κακό αφήστε τις κατάνες σπίτι ε; μην ενθουσιαστείτε τόσο που θα παρευρεθείτε σε μια συνάντηση με άτομα εξίσου καμένου επιπέδου...
Γαμώτο, και πήρα μία καινούργια και έλεγα να σας την δείξω

"The more you know yourself the less things upset you"