Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime.gr meeting in Athens

• Please log in to reply
307 replies to this topic

Poll: 27 Οκτώβρη είναι καλά; Να τ'αφήσω; (61 member(s) have cast votes)

27 Οκτώβρη είναι καλά; Να τ'αφήσω;

1. Ναιιιιιιιιι!!! (44 votes [72.13%] - View)

Percentage of vote: 72.13%

2. Όοοοοοοοχι!!! (6 votes [9.84%] - View)

Percentage of vote: 9.84%

3. ΔΜΧΡΣ/ΔΞ [δε μας χέζεις ρε Σπόνη/Δε ξέρω] (11 votes [18.03%] - View)

Percentage of vote: 18.03%

Vote Guests cannot vote

#76 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 07 October 2007 - 13:25

Μεχρι τοτε δν ξερω τι θα προκυψει but I hope I can make it :DD!

#77 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 07 October 2007 - 19:53

Λογικά θα έρθω. Η μέρα βολεύει.

Οι καινούργιοι έχουν καιρό να κάνουν πίσω πριν είναι πολύ αργά.

#78 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 October 2007 - 02:22

ποιους εννοείς??? :erk:

Νομιζω πως εννοει εμας..αλλα δεν ειμαι και σιγουρη...αλλωστε ειναι γνωστη η κοσμια συμπεριφορα μας οταν ειμαστε σε δημοσιο χωρο, η απαραμιλλη ευγενεια μας προς τους αλλους...η ηρεμια που μας διακατεχει γενικα...:congrats:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#79 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 08 October 2007 - 05:41

αλλωστε ειναι γνωστη η κοσμια συμπεριφορα μας οταν ειμαστε σε δημοσιο χωρο, η απαραμιλλη ευγενεια μας προς τους αλλους...η ηρεμια που μας διακατεχει γενικα...:congrats:

...και τα ban που τρώμε από τα ταχυφαγία!!!:bike::fromabove:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#80 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 October 2007 - 12:16

Βασικα, ο Θειος ανεφερε μια συγκεκριμενη τριαδα που ερχεται με αγριες διαθεσεις...η Glastenen ρωτησε μηπως εννοει εμας..Glastenen Lockie και την υποφαινομενη....Τα μπαν τα τρωμε γιατι παθαινουν παρακρουση οι ανθρωποι απο τον αριθμο ατομων που σκαμε....το βρισκω λογικο..σε πιανει ενας πανικος οταν βλεπεις μια παρεα 20-30 ατομων να σκαει και να αρχιζει να κελαηδαει...
Posted Image

#81 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 08 October 2007 - 17:01

το βρισκω λογικο..σε πιανει ενας πανικος οταν βλεπεις μια παρεα 20-30 ατομων να σκαει και να αρχιζει να κελαηδαει...

Κελαηδάει...;:hmmm:
Χμμ, το έθεσες κομψά βλέπω:hehehe::hiding_something:
Εγώ πάντως πιστεύω πως η τριάδα είναι 2 κορίτσια και ένα αγόρι, και εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτήν....ειδικά όταν έρχεται και το αγόρι γίνεται της τρελής :despair:, μέχρι τότε θα μπορούσα να πω ότι ίσως είναι υποφερτά τα άλλα δύο κορίτσια για λίγη ώρα!:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#82 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 October 2007 - 18:32

Ενταξει τοτε...εγω συμπεριελαβα τον εαυτο μου, επειδη η τριαδα του Κ.Ε.Η.Κ...μεσα στην οποια ειμαι κι εγω, ερχομαστε με κομματακι αγριες διαθεσεις...πρεπει να εχω αναφερει καπου μεσα στο φορουμ, κατι για ενα τσεκουρι...
Posted Image

#83 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 08 October 2007 - 19:40

Άλλο μέσα στο forum, άλλο μέσα σε ένα φαστφουντάδικο...και εδώ μιλάμε για το τι γίνεται σε κάποιο meeting.
Πάντως ανυπομονώ για το meeting και εύχομαι να παρευρεθεί η συγκεκριμένη τριάδα, γιατί αν και κάποτε έλεγα πως δεν τους ξέρω ενώ καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι :nosey::tongue::whistling:μία δόση τρέλας και παράνοιας την χρειάζομαι αυτόν τον καιρό!:roar::madtodeath:
Posted Image

#84 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 08 October 2007 - 19:42

Ενταξει τοτε...εγω συμπεριελαβα τον εαυτο μου, επειδη η τριαδα του Κ.Ε.Η.Κ...μεσα στην οποια ειμαι κι εγω, ερχομαστε με κομματακι αγριες διαθεσεις...πρεπει να εχω αναφερει καπου μεσα στο φορουμ, κατι για ενα τσεκουρι...

Τέτοια να ακούμε και ούτε ταξί δεν θα γεμίσει :colddd:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#85 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 October 2007 - 19:45

χαχαχα...γιατι ρε συ...ολοι οι υπολοιποι ειστε ασφαλεις...μονο οσοι εχουν χεσμενη τη φωλεια τους θα επρεπε να φοβουνται...περα απο την πλακα ομως, ενταξει, ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι...δεν κανουμε καφριλες..αχεμ...ενα καφε θα πιουμε, μια μπυρα κτλ κτλ θα συζητησουμε, θα γελασουμε...απλα εγω προτεινω να παμε καπου ΝΩΡΙΣ για να βρουμε κατι αδειο για να κατσουμε...
Posted Image

#86 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 08 October 2007 - 20:38

Από ότι κρίνω από την συζήτηση αν από τώρα υπάρχουν τέτοιες διαθέσεις, μάλλον στην συνάντηση θα μας δείξει η τελεόραση.

"Μία παράξενη ομάδα επονομαζόμενοι 'Οτακους' έσπειραν πανικό στον ανύποπτο κόσμο στο κέντρο των Αθηνών"
Posted Image

#87 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 October 2007 - 08:05

ναι... μήπως θα μας δείξουν να κουτσουλάμε και τα περιστέρια;

απλά για καλό και για κακό αφήστε τις κατάνες σπίτι ε; μην ενθουσιαστείτε τόσο που θα παρευρεθείτε σε μια συνάντηση με άτομα εξίσου καμένου επιπέδου...

#88 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 09 October 2007 - 08:20

γιατί αν και κάποτε έλεγα πως δεν τους ξέρω ενώ καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι :nosey::tongue::whistling:μία δόση τρέλας και παράνοιας την χρειάζομαι αυτόν τον καιρό!:roar::madtodeath:

άτιμε προδότη, έπεσες στην ανάγκη μας θα δεις τι θα πάθεις...
:kill4u::hiding_something::hehehe:

Posted Image

#89 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 October 2007 - 08:26

ξέχασες να πεις και

ku ku ku ku...

:D

#90 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 09 October 2007 - 13:07

απλά για καλό και για κακό αφήστε τις κατάνες σπίτι ε; μην ενθουσιαστείτε τόσο που θα παρευρεθείτε σε μια συνάντηση με άτομα εξίσου καμένου επιπέδου...

Γαμώτο, και πήρα μία καινούργια και έλεγα να σας την δείξω :(
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"