Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime.gr meeting in Athens
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 18:46

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 21:19
φίνγκο βλέπω μόνο τις θεικές μας πλάτες έβαλες και τα θεικά κορμιά μας...(και όχι και τις θεικές μας μούρες)...εύγε, θα ζήσεις
Για το κορμί μου δεν ξέρω αλλά θα συμφωνήσω στο μούρες και ότι θα ζήσει λίγο παραπάνω

Δεν με βλέπω. Καλό είναι αυτό.
Γιατί καλέ?Και θέλεις να γίνεις δημοσιογράφος?Μια χαρά ήσουν αν και φαίνεσαι ή να πω καλύτερα αχνοφαίνεσαι στο βάθος

http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 12:17

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:24

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:26

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 21:12
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 21:22
καλα καμια καφετερεια της προκοπης δε μπορουσατε να βρειτε...?

Δεν ήρθες εσύ ρε Strawhat να μας καθοδηγήσεις...50+άτομα!!!
Να δούμε που θα έβρισκες καφετέρια της προκοπής...
Την επόμενη φορά, αν έρθεις, κανόνισε τα εσύ, βλέπω ότι μάλλον θα τα καταφέρεις καλύτερα...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 22:58
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 23:10

Αφού δεν είχε πρόβλημα κανένας από αυτούς που ήρθαν, γιατί να ενοχλείται κάποιος που δεν ήρθε ?
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 00:05

Την επόμενη φορά θα κλείσουμε τον Ιστιοπλοϊκό στο Μικρολίμανο. Λες να είναι αρκετά κυριλέ; Θα καταδεχθείς να έρθεις εκεί;
Σοβαρά τώρα, αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι λίγο πριν τα γράψεις;
Ξαφνικά από το πουθενά βρεθήκανε 50+ άτομα για να γνωριστούν. Κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να έρθει οπότε και όσοι είπαν ότι θα ερχόντουσαν μπορούσαν και να μην έρθουν χωρίς να δώσουν κάποια δικαιολογία ή να ειδοποιήσουν κάποιον (όπως και έγινε) καθώς και μπορούσαν να έρθουν και μη μέλη του φόρουμ που ασχολούνται με anime. Επομένως πως θα μπορούσαμε να ξέρουμε πόσα άτομα θα έρθουν για να πάμε σε μία ''κυριλέ'' καφετέρια να κλείσουμε τραπέζια για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, άσε που στο ξεκάρφωτο καμία καφετέρια δεν θα το έκανε ειδικά Σάββατο απόγευμα. Επίσης επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι κάποια άτομα δεν μπορούν να διαθέσουν πάνω από ας πούμε 5 ευρώ για μία έξοδο για καφέ (πίστεψέ με το έχω περάσει όσο ήμουν άνεργος) οπότε αν πηγαίναμε σε ''κυριλέ'' μέρος (και επομένος πιο ακριβό) κάποιοι δεν θα ερχόντουσαν.
Προσωπικά εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να γινόταν το meeting και με μία μπυρίτσα κουτάκι από το περίπτερο στο χέρι! Η παρέα και μόνο στο meeting αρκούσε, όλα τα άλλα (μέρος που θα κάτσουμε, πως θα κάτσουμε, τι θα πιούμε κλπ) έρχονται δεύτερα...

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 00:47
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 00:50

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 01:06
Μπα σε καλό σου...τελοςπαντων, δεν ποσταρα για να σας την πω,

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 01:09
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 01:18
Φαντάζομαι τι θα ακουστει και για την αιθουσα την αλλη βδομαδα. Δεν ειναι Village και ειδικά prive αιθουσα ...
Eκει θα ερθω παντος... μαλλον δηλαδη...
εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να γινόταν το meeting και με μία μπυρίτσα κουτάκι από το περίπτερο στο χέρι! Η παρέα και μόνο στο meeting αρκούσε, όλα τα άλλα (μέρος που θα κάτσουμε, πως θα κάτσουμε, τι θα πιούμε κλπ) έρχονται δεύτερα...
καλα σε αυτο μαζι σου ειμαι αλλα οταν λες meeting φανταζεσαι meeting...
τωρα πως να το θεσω αυτο... καλα το αφηνω ετσι λολ