Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime.gr meeting in Athens

• Please log in to reply
307 replies to this topic

Poll: 27 Οκτώβρη είναι καλά; Να τ'αφήσω; (61 member(s) have cast votes)

27 Οκτώβρη είναι καλά; Να τ'αφήσω;

1. Ναιιιιιιιιι!!! (44 votes [72.13%] - View)

Percentage of vote: 72.13%

2. Όοοοοοοοχι!!! (6 votes [9.84%] - View)

Percentage of vote: 9.84%

3. ΔΜΧΡΣ/ΔΞ [δε μας χέζεις ρε Σπόνη/Δε ξέρω] (11 votes [18.03%] - View)

Percentage of vote: 18.03%

Vote Guests cannot vote

#271 sacrosant

sacrosant

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 29 October 2007 - 18:46

Μιας και ημουν εκτως αθηνων το σαβ/κυριακο. μηπος υπαρχει κανενας να μου στηλει καμια fwto η video απο την εκδιλοση? mike_bat@hotmail.com :wooi2:

#272 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 29 October 2007 - 21:19

φίνγκο βλέπω μόνο τις θεικές μας πλάτες έβαλες και τα θεικά κορμιά μας...(και όχι και τις θεικές μας μούρες)...εύγε, θα ζήσεις:congrats:

Για το κορμί μου δεν ξέρω αλλά θα συμφωνήσω στο μούρες και ότι θα ζήσει λίγο παραπάνω:hahaha::hahaha:.

Δεν με βλέπω. Καλό είναι αυτό. :hahaha:

Γιατί καλέ?Και θέλεις να γίνεις δημοσιογράφος?Μια χαρά ήσουν αν και φαίνεσαι ή να πω καλύτερα αχνοφαίνεσαι στο βάθος:P
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#273 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 30 October 2007 - 12:17

Οι φωτογραφιες στην gallerie (αλα γαλλικα...) ανανεωθηκανε με τις φανταστικες δικες μου..αχεμ...ενταξει ρε παιδια...ειναι λιγες, οι μισες ειναι κουνημενες..μην βαρατε...ειχα και αλλα πραγματα να κανω...χοχοχο!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#274 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 30 October 2007 - 15:24

Τελικά την γλύτωσα από την Matsu αφού δεν με βλέπω πουθενά...στις δικές μου εγώ ήμουν ο φωτογράφος...άντε να δούμε αν θα ανεβάσει κανένας άλλος φωτογραφίες και αν θα με έχει πετύχει πουθενά...:blush2:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#275 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 30 October 2007 - 15:26

Ματσού,δεν με πήρες πουθενά...ούτε μια απόδειξητης παρουσίας μου,σαν να μην υπήρξα ποτέ...σνιφ
Posted Image

#276 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 30 October 2007 - 21:12

καλα καμια καφετερεια της προκοπης δε μπορουσατε να βρειτε...?

#277 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 30 October 2007 - 21:22

καλα καμια καφετερεια της προκοπης δε μπορουσατε να βρειτε...?

:erk:
Δεν ήρθες εσύ ρε Strawhat να μας καθοδηγήσεις...50+άτομα!!!
Να δούμε που θα έβρισκες καφετέρια της προκοπής...
Την επόμενη φορά, αν έρθεις, κανόνισε τα εσύ, βλέπω ότι μάλλον θα τα καταφέρεις καλύτερα...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#278 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 30 October 2007 - 22:58

δεν νομιζω αν πας μια δυο βδομαδες πριν να κλεισεις μια καφετερεια οτι θα υπαρξει προβλημα.... τελοςπαντων, δεν ποσταρα για να σας την πω, απλα ειναι κριμα που οι συναντησεις αν και γινονται τοσο σπανια δεν γινονται σε λιγο πιο κυριλε μερη....αυτα.

#279 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 October 2007 - 23:10

Συγγνώμη που δεν κλείσαμε και μαγαζί :uhh:

Αφού δεν είχε πρόβλημα κανένας από αυτούς που ήρθαν, γιατί να ενοχλείται κάποιος που δεν ήρθε ?

E5VV38U.jpg

#280 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 31 October 2007 - 00:05

Συγνώμη Strawhat :blingeye2:
Την επόμενη φορά θα κλείσουμε τον Ιστιοπλοϊκό στο Μικρολίμανο. Λες να είναι αρκετά κυριλέ; Θα καταδεχθείς να έρθεις εκεί;

Σοβαρά τώρα, αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι λίγο πριν τα γράψεις;
Ξαφνικά από το πουθενά βρεθήκανε 50+ άτομα για να γνωριστούν. Κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να έρθει οπότε και όσοι είπαν ότι θα ερχόντουσαν μπορούσαν και να μην έρθουν χωρίς να δώσουν κάποια δικαιολογία ή να ειδοποιήσουν κάποιον (όπως και έγινε) καθώς και μπορούσαν να έρθουν και μη μέλη του φόρουμ που ασχολούνται με anime. Επομένως πως θα μπορούσαμε να ξέρουμε πόσα άτομα θα έρθουν για να πάμε σε μία ''κυριλέ'' καφετέρια να κλείσουμε τραπέζια για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, άσε που στο ξεκάρφωτο καμία καφετέρια δεν θα το έκανε ειδικά Σάββατο απόγευμα. Επίσης επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι κάποια άτομα δεν μπορούν να διαθέσουν πάνω από ας πούμε 5 ευρώ για μία έξοδο για καφέ (πίστεψέ με το έχω περάσει όσο ήμουν άνεργος) οπότε αν πηγαίναμε σε ''κυριλέ'' μέρος (και επομένος πιο ακριβό) κάποιοι δεν θα ερχόντουσαν.
Προσωπικά εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να γινόταν το meeting και με μία μπυρίτσα κουτάκι από το περίπτερο στο χέρι! Η παρέα και μόνο στο meeting αρκούσε, όλα τα άλλα (μέρος που θα κάτσουμε, πως θα κάτσουμε, τι θα πιούμε κλπ) έρχονται δεύτερα...
Posted Image

#281 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 31 October 2007 - 00:47

Φαντάζομαι τι θα ακουστει και για την αιθουσα την αλλη βδομαδα. Δεν ειναι Village και ειδικά prive αιθουσα ...
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#282 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 31 October 2007 - 00:50

είχαμε κάποια προβλήματα να κλείσουμε τις golden αίθουσες, γι αυτό σας πάμε στο Νοσότρος... :nosey:

#283 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 31 October 2007 - 01:06

τελοςπαντων, δεν ποσταρα για να σας την πω,

Μπα σε καλό σου... :hahaha::hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#284 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 31 October 2007 - 01:09

ωραια συναντηση παιδια..καμια συναντηση τωρα για πατρα παιζει? η δεν υπαρχουν μελοι??

#285 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 31 October 2007 - 01:18

Φαντάζομαι τι θα ακουστει και για την αιθουσα την αλλη βδομαδα. Δεν ειναι Village και ειδικά prive αιθουσα ...

Eκει θα ερθω παντος... μαλλον δηλαδη...

εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να γινόταν το meeting και με μία μπυρίτσα κουτάκι από το περίπτερο στο χέρι! Η παρέα και μόνο στο meeting αρκούσε, όλα τα άλλα (μέρος που θα κάτσουμε, πως θα κάτσουμε, τι θα πιούμε κλπ) έρχονται δεύτερα...

καλα σε αυτο μαζι σου ειμαι αλλα οταν λες meeting φανταζεσαι meeting...

τωρα πως να το θεσω αυτο... καλα το αφηνω ετσι λολ