Να εισαι την ωρα του meeting στο σταθμο του θησειου, για να μην χαθεις οεο! Θα παμε ολοι μαζι στην καφετερια, οποτε δεν υπαρχει φοβος...αν απο την αλλη ερθεις αργοτερα, και αδυνατεις να βρεις την καφετερια, τοτε παρε καποιον τηλεφωνο να ερθει να σε μαζεψει!Έλα τώρα!Θέλω μαγειρική από Matsu!!!
Καλά,με σουβλάκαι και χάμπουγκερ θα τη βγάλω.Ζήτω τα φάστ φούντ.
Αλήθεια,εγώ που χάνομαι εύκολα,φροντίστε να μπορώ να βρώ εύκολα την καφετέρια.Στις προβολές έκανα γύρο γύρο τα Εξάρχια μέχρι να βρώ το κτήριο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime.gr meeting in Athens
Posted 21 October 2007 - 03:12

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 21 October 2007 - 03:15
Πρέπει να πω το εξής. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (για χάρη της ευγενής άμυλας).
Όποτε ακόμα και αν βρέχει ή αν χιωνίζει και γενικότερα συμβεί οποιαδήποτε καταστροφή, εμείς πρέπει να συναντηθούμε.
Όποτε φέρτες φίλους, φίλες (κατά προτίμιση όμορφες, άμα ανιμοφέρνουν ακόμα καλύτερα), απαγορευόνται μαμάδες, μπαμπάδες (εκτός και αν αποτελούν εξέραιση στον κανόνα) και οι λοιποί εχθροί.
Λοιπόν τα λέμε όλοι από κοντά το Σάββατο.

Posted 21 October 2007 - 04:58
Λοιπόν διαβάζοντας την συμμετοχή που είχε η συνάντηση στην Θεσσαλονική.
Πρέπει να πω το εξής. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (για χάρη της ευγενής άμυλας).
Όποτε ακόμα και αν βρέχει ή αν χιωνίζει και γενικότερα συμβεί οποιαδήποτε καταστροφή, εμείς πρέπει να συναντηθούμε.
Όποτε φέρτες φίλους, φίλες (κατά προτίμιση όμορφες, άμα ανιμοφέρνουν ακόμα καλύτερα), απαγορευόνται μαμάδες, μπαμπάδες (εκτός και αν αποτελούν εξέραιση στον κανόνα) και οι λοιποί εχθροί.
ρε ηταν αναγκη να κανεις αυτο το ποστ τελευταια στγμη???με εκοψες στο σημειο που ελεγα στη μαμακα μου να ερθει μαζι μας .παλι καλα! της ειπα οτι εκεινη την ωρα θα εχει τη μαρια την ασχημη και μου πε πως τελικα δε θα ερθει και το εσωσα...να μη φανω και κακος...

Posted 21 October 2007 - 08:15
Λοιπόν διαβάζοντας την συμμετοχή που είχε η συνάντηση στην Θεσσαλονική.
τσ τσ τσ τσ....... 33 IS THE NUMBER TO BEAT!!!
And no cheating, huh?
Μην κουβαλησετε στο ασχετο την εθνικη ομαδα Curling της Δανιας για να φαινεστε πολλοι, ενταξει???

Posted 21 October 2007 - 08:19
Δυστυχώς δεν ήξερα την ημερομηνία του meeting της Θεσσαλονίκης για να βγάλω αντίστοιχη ανακοίνωση, μιας και δεν θα πήγαινα αφού δεν μένω ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη....

Posted 21 October 2007 - 13:44
Θα ανέβει κανείς από Πάτρα? Ως συνήθως εγώ θα αποφασίσω τελευταία στιγμή αν και το βλέπω δύσκολο...

Posted 21 October 2007 - 14:08
Να βγάλω μια ανακοίνωση για το meeting στην πρώτη σελίδα;;
Δυστυχώς δεν ήξερα την ημερομηνία του meeting της Θεσσαλονίκης για να βγάλω αντίστοιχη ανακοίνωση, μιας και δεν θα πήγαινα αφού δεν μένω ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη....
ακόμα δεν έχεις βγάλει;;;

Posted 21 October 2007 - 14:19
Σκέφτομαι να ανέβω βασικά, αν δεν προκύψει κάτι μέχρι το Σάββατο. Βέβαια, πρέπει να είμαι εκεί, 2-3 ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα, γιατί είμαι τελείως άσχετη απο Αθήνα και για να προσανατολιστώ χρειάζομαι υπερβολικά σπαστική ώρα!Θα ανέβει κανείς από Πάτρα?

Posted 21 October 2007 - 23:43
Look the Devil in Eye
Posted 22 October 2007 - 05:21
Posted 22 October 2007 - 08:42

"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 24 October 2007 - 17:49
ΕDIT: Ουααααά χωρίς Vetusidio τίποτα δεν είναι ίδιο. Πρέπει να έρθει

Eπίσης θα είναι και ο φρουρός της πατρίδας,χμχμ, ίσως τελικά πρέπει να δώσω το παρόν έτσι για αλλαγή

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 25 October 2007 - 09:36
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 25 October 2007 - 13:34

Posted 25 October 2007 - 17:49