Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

First Live Radio Show!

• This topic is locked This topic is locked
83 replies to this topic

#61 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 October 2007 - 20:48

τσκ... την έχασα επειδή διάβαζα.. looking forard to the downloadable version..

#62 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 07 October 2007 - 21:35

Παιδιά ΜΠΡΑΒΟ! πάρα πολυ ωραία η εκπομπή! και thaaaaaaaaaaaaaaanks που ξαναβάλατε το request μου *moved
looking forward to No2!
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#63 bill_p

bill_p

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 07 October 2007 - 21:52

πω το ξέχασα :( , λέτε να έχει τελειώσει τώρα? παω να δώ ... η να ακούσω μαλλον

#64 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 October 2007 - 22:09

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακούσω ζωντανά την εκπομπή αλλά θα την κατεβάσω αύριο.
Υπάρχει καμία σκέψη για το μέλλον να γίνει ένα πρόγραμμα με εκπομπές; Έστω και 2-3 εκπομπές την εβδομάδα;
Κι εγώ προσπάθησα να μπω στο mirc αλλά μου έλεγε κάτι για trojan και επειδή δεν το ξέρω το πρόγραμμα νόμιζα ότι έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#65 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 08 October 2007 - 00:01

kalη εκπομπη αν και ο ηχος δεν ηταν καλος.Αντε να ακουσουμε και την επομενη.

#66 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 08 October 2007 - 00:16

Δυστυχώς πρόλαβα μόνο το πρώτο μισάωρο της εκπομπής...
Καλή η προσπάθεια γενικά και περιμένω να την ακούσω ολόκληρη για να φέρω ολοκληρωμένη γνώμη.
Γεγονός είναι πάντως οτι τα μικροφωνάκια δεν έδιναν και το καλύτερο ήχο...
Go figure...
Posted Image

#67 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 08 October 2007 - 00:27

Μπράβο παιδιά. :congrats:

Αν μπορείτε καθιερώστε το. ;)

Σας άκουσα για μία ώρα περίπου. Μετά έπρεπε να φύγω. :emptyonexg1:

Περιμένω την κονσέρβα για να έχω ολοκληρωμένη γνώμη.:hahaha:
(στο ηχογραφημένο που θα ανεβάσετε θα φαίνεται ποια κομμάτια παίζουν; Δεν ξέρω και πολλά από αυτά.:)
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#68 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 October 2007 - 00:34

Γεγονός είναι πάντως οτι τα μικροφωνάκια δεν έδιναν και το καλύτερο ήχο...

Βασικά τα μικρόφωνα δεν έφταιγαν.Το πρόβλημα ήταν νομίζω ότι οι συνδέσεις μας δεν ήταν τόσο γρήγορες οπότε κολλούσε ο ήχος κλπ.Για πιο πολλές λεπτομέρειες ρωτήστε τον Trynksssj2.Πάντως σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες εκπομπές και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα.Το κακό είναι ότι μένουμε μακρυά ο ένας από τον άλλο οπότε δε μπορούμε πχ να μαζευτούμε σε ένα σπίτι και να κάνουμε από εκεί την εκπομπή.(σήμερα πχ ο ένας ήταν Σκωτία,ο άλλος Βόλο και εγώ Αθήνα:terror2:)

Posted Image

#69 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 October 2007 - 05:45

(σήμερα πχ ο ένας ήταν Σκωτία,ο άλλος Βόλο και εγώ Αθήνα:terror2:)

άντε να βρούμε και έναν στην Ιαπωνία και έναν στις ΗΠΑ να γίνει παγκόσμια η εκπομπή.:riiight:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#70 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 08 October 2007 - 05:52

Sorry guys Που δεν παρευρεθηκα στην συζητηση, αλλα κοιμομουν επειδη δουλευα βραδινος για 4 συνεχομενες νυχτες (νετκαφε) και ημουν με 8 ωρες υπνο στο συνολο, και ετσι δεν αντεξα χτες το μεσημερι να μην την πεσω αλλο.

Συγχαρητηρια οπως και να χει σε ολα τα παιδια, και περιμενω να σας ακουσω και γω ^^

#71 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 08 October 2007 - 10:06

Τελικά η κονσέρβα που έιναι..?

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#72 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 October 2007 - 10:08

Ακόμα πρωί είναι μάλλον θα ανέβει πιο μετά.Έχει σχολείο ο Trynksssj2 τώρα νομίζω.

Posted Image

#73 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 October 2007 - 12:39

νόμιζα σήμερα ήταν!!!!

#74 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 08 October 2007 - 12:40

Μόλις γύρισα από το σχολείο... Τώρα την ετοιμάζω και θα την βάλω σε λίγο να ανέβει ;)

Όσο για τις επόμενες εκπομπές:

Θα υπάρξει σίγουρα μία εβδομαδιαία εκπομπή από την .aNiMe//GR Team (κάτι σαν official ας πούμε), την οποία από εδώ και πέρα θα αναλαμβάνει κάθε φορά και διαφορετικό άτομο. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα υπάρξουν το προβλήματα που υπήρξαν στην πρώτη μας εκπομπή, τα οποία θα αναλύσω πιο κάτω...

Επίσης, σύντομα όποιος θέλει, μετά από συνεννόηση μέσα από το σχετικό topic (το οποίο θα φτιάξω αργότερα σήμερα), θα μπορεί να γίνει DJ στο .aNiMe//GR Radio και να αναλάβει δικιά του εκπομπή.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του .aNiMe//GR Radio, καθώς και η περιγραφή, το θέμα και οι συντελεστές των εκπομπών, θα γραφούν στα αντίστοιχα topics (τα οποία θα δημιουργηθούν αργότερα σήμερα).

Όσο για τα προβλήματα:

Στην πρώτη εκπομπή μας, θέλαμε να είμαστε παραπάνω από ένα άτομο από την .aNiMe//GR Team. Οπότε ο μόνος τρόπος ήταν η δουλειά να γίνει μέσω του Skype, διότi εγώ μένω Αλμυρό Βόλου, ο Ηλίας (Jiraiya) Αθήνα και ο Ανδρέας (CommanderSP) στην Σκωτία! Επιπλέον, εγώ ήταν η πρώτη φορά που έβγαινα στο αέρα και ειδικά στην αρχή είχα λίγο τρακ :blush2:

Στις επόμενες εκπομπές δεν θα υπάρξουν σχετικά προβλήματα μιας και κάθε φορά η εκπομπή θα γίνεται από ένα άτομο μόνο...

Τέλος, το IRC δεν ξέρω γιατί δεν δούλευε, πάντως τα emails τα διάβασα όλα :riiight:

ΥΓ: Ένα screenshot από το desktop μου λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή:

Posted Image

#75 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 08 October 2007 - 13:12

Ήταν ωραία τα μηνύματα μου?? XD
Posted Image