Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
First Live Radio Show!
Posted 07 October 2007 - 20:48
Posted 07 October 2007 - 21:35
looking forward to No2!

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Posted 07 October 2007 - 21:52
Posted 07 October 2007 - 22:09
Υπάρχει καμία σκέψη για το μέλλον να γίνει ένα πρόγραμμα με εκπομπές; Έστω και 2-3 εκπομπές την εβδομάδα;
Κι εγώ προσπάθησα να μπω στο mirc αλλά μου έλεγε κάτι για trojan και επειδή δεν το ξέρω το πρόγραμμα νόμιζα ότι έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 08 October 2007 - 00:01
Posted 08 October 2007 - 00:16
Καλή η προσπάθεια γενικά και περιμένω να την ακούσω ολόκληρη για να φέρω ολοκληρωμένη γνώμη.
Γεγονός είναι πάντως οτι τα μικροφωνάκια δεν έδιναν και το καλύτερο ήχο...
Posted 08 October 2007 - 00:34
Γεγονός είναι πάντως οτι τα μικροφωνάκια δεν έδιναν και το καλύτερο ήχο...
Βασικά τα μικρόφωνα δεν έφταιγαν.Το πρόβλημα ήταν νομίζω ότι οι συνδέσεις μας δεν ήταν τόσο γρήγορες οπότε κολλούσε ο ήχος κλπ.Για πιο πολλές λεπτομέρειες ρωτήστε τον Trynksssj2.Πάντως σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες εκπομπές και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα.Το κακό είναι ότι μένουμε μακρυά ο ένας από τον άλλο οπότε δε μπορούμε πχ να μαζευτούμε σε ένα σπίτι και να κάνουμε από εκεί την εκπομπή.(σήμερα πχ ο ένας ήταν Σκωτία,ο άλλος Βόλο και εγώ Αθήνα

Posted 08 October 2007 - 05:45
άντε να βρούμε και έναν στην Ιαπωνία και έναν στις ΗΠΑ να γίνει παγκόσμια η εκπομπή.(σήμερα πχ ο ένας ήταν Σκωτία,ο άλλος Βόλο και εγώ Αθήνα
)

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 08 October 2007 - 05:52
Συγχαρητηρια οπως και να χει σε ολα τα παιδια, και περιμενω να σας ακουσω και γω ^^
Posted 08 October 2007 - 10:06
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted 08 October 2007 - 10:08

Posted 08 October 2007 - 12:40
Όσο για τις επόμενες εκπομπές:
Θα υπάρξει σίγουρα μία εβδομαδιαία εκπομπή από την .aNiMe//GR Team (κάτι σαν official ας πούμε), την οποία από εδώ και πέρα θα αναλαμβάνει κάθε φορά και διαφορετικό άτομο. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα υπάρξουν το προβλήματα που υπήρξαν στην πρώτη μας εκπομπή, τα οποία θα αναλύσω πιο κάτω...
Επίσης, σύντομα όποιος θέλει, μετά από συνεννόηση μέσα από το σχετικό topic (το οποίο θα φτιάξω αργότερα σήμερα), θα μπορεί να γίνει DJ στο .aNiMe//GR Radio και να αναλάβει δικιά του εκπομπή.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του .aNiMe//GR Radio, καθώς και η περιγραφή, το θέμα και οι συντελεστές των εκπομπών, θα γραφούν στα αντίστοιχα topics (τα οποία θα δημιουργηθούν αργότερα σήμερα).
Όσο για τα προβλήματα:
Στην πρώτη εκπομπή μας, θέλαμε να είμαστε παραπάνω από ένα άτομο από την .aNiMe//GR Team. Οπότε ο μόνος τρόπος ήταν η δουλειά να γίνει μέσω του Skype, διότi εγώ μένω Αλμυρό Βόλου, ο Ηλίας (Jiraiya) Αθήνα και ο Ανδρέας (CommanderSP) στην Σκωτία! Επιπλέον, εγώ ήταν η πρώτη φορά που έβγαινα στο αέρα και ειδικά στην αρχή είχα λίγο τρακ
Στις επόμενες εκπομπές δεν θα υπάρξουν σχετικά προβλήματα μιας και κάθε φορά η εκπομπή θα γίνεται από ένα άτομο μόνο...
Τέλος, το IRC δεν ξέρω γιατί δεν δούλευε, πάντως τα emails τα διάβασα όλα
ΥΓ: Ένα screenshot από το desktop μου λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή:
Posted 08 October 2007 - 13:12

This topic is locked