Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#121 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 27 December 2007 - 21:06

Πωπω τι μου θυμισατε τωρα,το Beck!Το ειχα ξεχασει(ειχα ξεχασει τα manga γενικα τελευταια) και μαλλον εχει βγει καινουριο volume απο τοτε που διαβασα το τελευταιο vol που υπηρχε.(μου λειπουν 2 chapters).Αλλα το προβλημα με αυτο το manga ειναι οτι νεο vol βγαινει τοσο σπανια που εχω ξεχασει τι εχει γινει καθε φορα,και πρεπει να διαβαζω μερικα προηγουμενα για να μπω στο κλιμα ξανα.Μακαρι να προχωρουσε πιο γρηγορα.Στο τελος θα βγαζουν ενα vol το χρονο...-_-

Tεσπα εγω τωρα διαβαζω το change guy!Πως και μου ξεφυγε εμενα τετοιο shounen crap?!o_O Βασικα ξεκιναει τελεια,ειναι απιθανα αστειο!Αλλα οπως διαβασα σε reviews προς το τελος αρχιζει να κατανταει λιγο βαρετο.Και μαλλον εχουν δικιο,μονο ξυλο πεφτει πια...Ενω θα μπορουσε να γινει εξαιρετικο mangwa ξαφνικα γινεται κοινοτυπο απο ενα σημειο και μετα.Πραγματικα ο συγγραφεας πρεπει να ειχε ξεχασει τι ηθελε να γραψει στην αρχη.Κακο να χαλαει μια ιστορια με τρομερες προοπτικες...Αλλα ετσι ειναι η ζωη -_-
Well even a shounen fangirl like me has her limits on reading about endless battles(sounds like naruto to me...πραγματικα μαχες 3 volumes,αυτη ηταν η εποχη της απολυτης τσαντιλας...3 μηνες για να μαθεις τι θα γινει σε μια μαχη...παλι παρασυρθηκα)

#122 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 27 December 2007 - 21:09

Εγω διαβαζω το Fruits Basket και το Vampire knight.Πολυ ωραια και τα δυο τους!!

#123 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 December 2007 - 23:15

OMG μολις τελειωσα το vol 30 απο το beck!
Σε μια φαση πηγα να παθω καρδιακη προσβολη απο τον ενθουσιασμο!ο_Ο
Σοβαρα,ενιωσα ενα πονο στο στηθος οταν ημουν ετοιμη να ουρλιαξω απο την πωρωση και να σπασω την οθονη.

Και επρεπε να συμβει αυτο?Δλδ να εχουν βγαλει μονο μεχρι το 30 ενω στην Ιαπωνια εχει κυκλοφορησει και το 31??????????????????
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!Αν τους λειπουν τα raws κοντευω να φτασω στο σημειο να αγορασω ενα vol απο την Ιαπωνια να τους το στειλω τρομαρα τους...
Δεν αντεχω αλλο να παιρνω τοσο μικρες δοσεις!ΘΕΛΩ BEEEEEECK!!!

#124 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 28 December 2007 - 23:21

Υπερβολές.

Εγώ διαβάζω όλο το Boy Princess τώρα που τελείωσε. Είπα να το πάρω απ'την αρχή. :)
Posted Image

#125 Vampire Martin

Vampire Martin

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 29 December 2007 - 14:30

Εδω και 2 ημερες διαβαζω το Claymore.
Posted Image<<<I Am thirst for BLOOD....>>>

#126 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 29 December 2007 - 20:05

Finished already! (το Boy Princess) :o Το ρούφηξα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Πανέμορφο κόμικ με αγωνία και μυστήριο (λείπει το τρίτο συνθετικό, δυστυχώς). Political intrigues, murder, and boys in love. :) Τι άλλο να θελήσει κανείς. Και καταφέρνει να έχει (πρωτοτυπία!) ΚΑΙ αρκετά normal ζευγάρια, και μάλιστα...οκ, δεν λέω άλλα, θα γίνει spoiler. :Blissfull: Άξιζε τα λεφτά του μέχρι τελευτέου cent. Μπράβο. :bath:

Καμιά ιδέα τι να αρχίσω τώρα; Έλεγα για Gunslinger Girl...
Posted Image

#127 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 30 December 2007 - 10:53

ΘΕΛΩ BEEEEEECK!!!

κι εγώ:sigh2:

#128 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 30 December 2007 - 20:40

Εγώ τώρα άρχισα το Saikano. Πολύ γλυκό, ανθρώπινο μάνγκα. Οι εναλλαγές από τις χαρούμες στις θλιμένες σκηνές πραγματικά παίζουν με την ψυχολογία σου.
Posted Image

#129 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 31 December 2007 - 04:37

Καλά, τράβα προς το τέλος και σου λέω εγώ πως θα γίνει η ψυχολογία σου...:hahaha:

Konata, αν δεν έχεις πιάσει το anime ρίχτου μια ματιά πρώτα μιας και πρόκειται για πολύ καλό adaption του manga του Aida. Επίσης, ξεκινάει το S2 σε μια εβδομάδα...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#130 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 31 December 2007 - 11:48

Καλά, τράβα προς το τέλος και σου λέω εγώ πως θα γίνει η ψυχολογία σου...:hahaha:

Konata, αν δεν έχεις πιάσει το anime ρίχτου μια ματιά πρώτα μιας και πρόκειται για πολύ καλό adaption του manga του Aida. Επίσης, ξεκινάει το S2 σε μια εβδομάδα...

QFT. Καλή τύχη, Alexiel-san. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Κουράγιο. :|

Αν εννοείς το άνιμε του Gunslinger Dante-san, το έχω δει 99 φορές ήδη. :P Απλά έλεγα να διαβάσω το manga κάποια στιγμή (το απέφευγα...), ειδικά τώρα που μάζεψα τους 6 πρώτους τόμους...αλλά φοβάμαι...:terror2:

Δεν ήξερα ότι η S2 ξεκινάει τόσο σύντομα. Oh well....θα πήξω και εγώ όπως φαίνεται...
Posted Image

#131 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 31 December 2007 - 13:58

Good, αν έχεις δει το anime, προχώρει στο manga, το αξίζει. Απλά αν μπρείς και θες, μην πας στο vol4 πριν ξεκινήσει το s2 και προχώρα το ταυτόχρονα με αυτό...

Δεν ξέρω αν είναι του στυλ σου, αλλά προσωπικά προτείνω το NHK για συνέχεια...:emptyonexg1:

Jh0Lmx3.png

#132 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 31 December 2007 - 14:10

Thanks!

btw, το sig σου από πιο manga είναι;
Posted Image

#133 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 31 December 2007 - 14:18

Απο αυτό που μόλις πρότεινα...:wis:

Jh0Lmx3.png

#134 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 31 December 2007 - 15:25

Απο αυτό που μόλις πρότεινα...:wis:

:oo: Ούτε θα μου πήγαινε ποτέ το μυαλό ότι το manga θα είχε τόσο καλό σχέδιο!! :oo:

Θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία! Με έψησες! Thanks!! :Blissfull:
Posted Image

#135 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 02 January 2008 - 23:44

Eγω ξεκινησα το Devil does exist η' αλλιως Akumo de soro

Μου αρεσει μεχρι τωρα και εχει γεγονοτα που σε τσιτονουν απο την αρχη..
Ακομα στο vol.1 ειμαι και περιμενω ωραια εξελιξη...
love story ειναι τωρα comedy δεν ξερω παντως εχει μερικους sd σχεδιασμους χαρακτηρων και εχει ωραια ατμοσφαιρα...
Δεν ξερω αμα υπαρχει κ σε anime...