Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Posted 10 April 2012 - 19:53
Πολύ καλό manga το Beck. Αξίζει τον κόπο...
Posted 14 April 2012 - 21:24
Ωραιο Fantasy manhwa με αρκετή πλοκή πολλους χαρακτήρες(mages, dwarves, elves, gods) και πολλες δυναμεις, κινησεις και συνεχείς μαχες. Αν και διαβασα σερι 2 μερες 24 volumes δεν μου φανηκε κουραστικο, είχε πολλές μαχες και κατα διαστηματα καλη δόση γέλιου.
Posted 16 April 2012 - 20:42
Τελείωσα και τον πρώτο τόμο από το Ludwig Kakumei της υπέρτατης Kaori Yuki.Μ'άρεσει το χιούμορ της και ο μοναδικός τρόπος που διηγείται τα κλασσικά παραμύθια.Καλά για το σχέδιο δεν έχω λόγια.Αγαπημένη "πριγκιπέσσα" μέχρι στιγμής:Κοκκινοσκουφίτσα.So badass!Αγαπώ τον Ludwig αλλά θα διάλεγα τον Wil για αγαπημένο χαρακτήρα (ίσως επειδή φέρνει λίγο στον Lucy από το AS).
Τέλος,δεν έχω λόγια να εκφράσω την αγάπη μου για το Honnou Honey και την Shiina Chika.H τύπισσα είναι θεά στο smut.Δε χρησιμοποιεί κανένα χαζό cliche,τύπου abusive dude,virgin princess κτλ.Οι γυναικείοι χαρακτήρες της είναι απελευθερωμένοι και οι άνδρες της έχουν συναισθήματα!Δυστυχώς δεν έχει πολλά manga και όσα έχει είναι σχετικά σύντομα με μικρές ιστορίες πάντα.Θα τα διαβάσω όλα όμως!
Posted 17 April 2012 - 13:46
Μόλις τελείωσα το Coelacanth, ένα μάνγκα ας το πω μυστηρίου που περιστρέφεται γύρω από μια λίγο πολύ μπλεγμένη ιστορία μερικών δολοφονιών.. xD
Είναι μικρό μόνο 9 chapter αλλά πολύ ωραίο! αν και θα ήθελα συνέχεια >:3
Edit: Δεν ξέρω αν έχει κάποιος αναφερθεί ξανά σε αυτό το έργο να το πω, αν όχι τότε να του δώσετε μια ευκαιρία είναι πολύ ωραίο!
Το είχα βρει πριν κάποιους μήνες στο deviantART και το στόρυ μου κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετά! Λέγεται Knite ορίστε και το πρώτο chapter.
Είναι web/flash comic με έγχρωμες σελίδες κτλπ!! Τέλος αυτό το έργο της όπως και άλλα θα εκδοθούν στο μέλλον απ ότι διάβασα στο blog της.
The .aNiMe//GR Team.
Posted 17 April 2012 - 20:45
Edit: Δεν ξέρω αν έχει κάποιος αναφερθεί ξανά σε αυτό το έργο να το πω, αν όχι τότε να του δώσετε μια ευκαιρία είναι πολύ ωραίο!
Το είχα βρει πριν κάποιους μήνες στο deviantART και το στόρυ μου κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετά! Λέγεται Knite ορίστε και το πρώτο chapter.
Είναι web/flash comic με έγχρωμες σελίδες κτλπ!! Τέλος αυτό το έργο του όπως και άλλα θα εκδοθούν στο μέλλον απ ότι διάβασα στο blog του.
Το παρακολουθώ κι εγώ το συγκεκριμένο webcomic το οποίο το βγάζει η Yuumei στο deviantart . To σχέδιο είναι out of this world και γενικά τα σχέδια της συγκεκριμένης κοπέλας είναι απίστευτα .
Το eye candy είναι δεδομένο λοιπόν και η ιστορία δεν είναι άσχημη , αν και αρκετά προβλέψιμη κατ'εμέ , παρόλα αυτά κύριος σκοπός της ιστορίας είναι να περάσει μηνύματα για την οικογένεια , το περιβάλλον κλπ .
Definitely give it a try !
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 20 April 2012 - 15:23
Τown of Evening Calm, Country of Cherry Blossoms
Δικαίως θεωρείται αριστούργημα. Τα panels του φέρουν δύναμη που συναντάται μόνο σε έργα μεγάλων δημιουργών. Δεν ενδίδει στο φθηνό μελόδραμα, οπότε παραμένει αληθινό και αυθεντικά συγκινητικό, και αυτό επειδή στηρίζεται στους χαρακτήρες του και όχι στο εύκολο εγγενές δράμα της κατάστασης.
Τρεις δουλειές του Taniguchi Jiro:
Inu wo Kau
Δεν είχα ποτέ κατοικίδια, αλλά η αφήγηση είναι τόσο συγκεκριμένη που γίνεται καθολική.
Haruka na Machi e
Μία ιδιαίτερη προσέγγιση στο time travel, που δεν ενδιαφέρεται για την "επιστήμη" του θέματος, αλλά για το τι σημαίνει για τον πρωταγωνιστή. Τα διλήμματα του είναι πολύ αληθινά, το τέλος απότομο.
Aruku Hito
Αυτό μου άρεσε περισσότερο από όλα. Ισοδυναμεί με μερικές πολύ καλές βόλτες. Η προσπάθεια του πρωταγωνιστή να ρουφήξει όσο περισσότερη ζωή μπορεί είναι συναρπαστική.
Και τέλος, Hunter x Hunter.
Ξεκινάει σαν το Pokemon, συνεχίζει σαν το Yu-Gi-Oh! και το Dragonball. Μετά το τωρινό hiatus, πιθανό να δούμε κάτι σαν το One Piece. O Togashi κλέβει από παντού, όχι μόνο από άλλα shounen. Δεν ντρέπεται γι'αυτό: αντιθέτως, το κάνει απροκάλυπτα. Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα αυθεντικό.
Αυτό που ξεκινάει σαν μία στερεοτυπική περιπέτεια, εξελίσσεται σε κάτι που ανάλογο του δεν υπάρχει σε shounen manga. Υπαινιγμοί υπάρχουν από νωρίς.
Τα Hunter exams είναι σκληρά. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το θάνατο των συμμετεχόντων. Οι κανόνες είναι χαλαροί. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει. Το manga αρχίζει να δείχνει το σκοτεινό του πρόσωπο από πολύ νωρίς.
Οι δοκιμασίες είναι δοκιμασίες μυαλού. Πολλές φορές οι πρωταγωνιστές θα χρειαστεί να καινοτομήσουν, να ξεφύγουν της πεπατημένης για να τις ξεπεράσουν. Το ίδιο κάνει το ίδιο το HxH: δεν πηγαίνει ίσια, γκρεμίζει τον τοίχο και φεύγει από πλάγια.
Η κορύφωση αυτού του πρώτου arc, είναι ένα τουρνουά με μάχες... τις οποίες δε βλέπουμε ποτέ. Η μοναδική μάχη που βλέπουμε αναλυτικά, είναι περισσότερο βασανισμός, παρά αγώνας.
Πρέπει να περάσουν περισσότερα από 100 chapters για να δούμε την πρώτη "συνηθισμένη" shounen μάχη, η οποία περιέχει βασανισμό και στυγνή δολοφονία... και όχι από μεριάς των κακών.
Ο Τοgashi, στο δεύτερο μεγάλο arc, αρχίζει να κάνει πιο εμφανή τα ελαττώματα των πρωταγωνιστών και παίζει με τις προσδοκίες των αναγνωστών. Ο bishounen εκδικητής, ο shota δολοφόνος - δεν είναι παρά φαντασιώσεις των αναγνωστών. Τι σημαίνουν όμως οι πράξεις τους; Ποιες οι πραγματικές επιπτώσεις; Γι'αυτά ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα το manga.
Το πραγματικό πρόσωπο του manga φανερώνεται στο αμφιλεγόμενο Chimera ant arc. Η βία, αλλά κυρίως οι σκοτεινές θεματικές φιλοδοξίες κορυφώνονται. Ο Togashi πλέον μας προσφέρει άμεση σύνδεση με τις σκέψεις των πρωταγωνιστών. Γιατί πολεμάνε; Τι θέλουν να καταφέρουν; Τι θεωρείται προτέρημα και τι όχι σε έναν πόλεμο; Μέχρι που θα φτάσουν για να πετύχουν τους σκοπούς τους, και κατά πόσο είναι εγωιστικοί αυτοί οι σκοποί; Τελικά πολεμάνε για τον κόσμο ή για τον εαυτό τους; Η διακριτικότητα της αρχής πάει περίπατο, η αλήθεια των χαρακτήρων ξεγυμνώνεται μπροστά μας.
Το αξιοθαύμαστο όμως δεν είναι αυτό. Το αξιοθαύμαστο όμως είναι ότι παρά την όλη αποδόμηση, παραμένει ένα εξαιρετικό shounen manga. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός shounen; Φιλία; Είναι ένα βασικό θέμα - μόνο που στο HxH οι πρωταγωνιστές ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ να μείνουν φίλοι. Μάχες; Σύντομες, σκληρές και έξυπνες στην εκτέλεση τους - μόνο που η σημασία τους μερικές φορές είναι εντελώς διαφορετική από ό,τι θα περιμέναμε σε ένα παρόμοιο manga. Συγκίνηση; Υπάρχει, μόνο που όσες φορές συγκινήθηκα, ήταν από τους "κακούς".
Δεν περίμενα να βρω κάτι εξίσου καλό με το One Piece στο είδος, επειδή δεν περίμενα να υπάρχει κάτι σαν το HxH. Οι δύο αυτές σειρές μοιάζουν σε πολλά, διαφέρουν σε περισσότερα, και τελικά αλληλοσυμπληρώνονται. Το One Piece έχει απαράμιλλη συναισθηματική δύναμη, το HxH όμως είναι πιο απολαυστικό εγκεφαλικά.
Όλα όσα έγραψα δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Το βάθος και η πολυπλοκότητα του HxH χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο για να αναλυθούν. Είναι ιδιοφυές.
Posted 20 April 2012 - 15:45

Ευτασα κιεγώ up-to-date το Hunter-X-hunter, ωραίο και το άνιμε, αλλα το μάνγα ακομα καλύτερο XD όσο για τις αντιγραφες πραγματικα οσο πρωχοραγανε τα chapts μου έφερνα σοτμυαλο παρα πολλα shounen

και μ'αρεσει που λεγα να το πιασω σιγα σιγα μιας κιειχα ακουσει για το Hiatus...>.> τελικα με παρατραβηξε και το τελιωσα σε κατι μερες

Posted 04 May 2012 - 23:27
Ωραίο, όχι κάτι το ξεχωριστό αλλά ωραίο. Οι ιστοριούλες πάντως είχαν το πιο satisfying ending.
Posted 08 May 2012 - 15:33
Τελειωσα το Trigun Maximum πολυ ωραιο manga και ειχε πολυ δραση και αρκετες συγκινητικες στιγμες.Τωρα θα πιασω το fairy Tail
Παιδιά περιμένω αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/product/1593070527/ref=oh_details_o00_s00_i00
360 σελ. λέει ξέρει κανείς αν είναι όλα τα manga του anime?ή τι παίζει?

Posted 08 May 2012 - 16:04

Posted 08 May 2012 - 16:51
για δες καλύτερα xD έχει και ελαφρώς μεταχειρισμένα ΤΣΑΜΠΑ.παίζει να νε ολα τα "Trigun" μαζεμένα σ'ένα τευχος...για τόσες σελίδες...αν το χα για μεγαλυτερο...weird xD αν ειναι ετσι πολυ φ8ινό το βρησκω πάντος...7.5pounds μόνο
5ευρό πλήρωσα με τα μεταφορικά.

Posted 08 May 2012 - 19:49
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 08 May 2012 - 22:03
Απλά ρωτησα εδώ για να με διαφωτήσει καπιος που πιθανόν να του έχει ρίξει μια ματιά ή να το διαβαζει τώρα.Gentlemen, συζητάτε σε λάθος thread.
Currently reading manga: Aku No Hana. wtfamireading.png
Πέρνω λοιπόν τα μπογαλάκια μου και πάω σε άλλη παραλία xD
Edited by LiosAlfa, 09 May 2012 - 01:53.

Posted 10 May 2012 - 16:26

Επίσης θέλω να δω εάν όντως ο Raki είναι τόσο διαφορετικός στο manga όπως πολοί υποστηρίζουν. Έχω διαβάσει μόνο τα 2 πρώτα chapter, kai όπως ήταν λογικό δεν έχω βρει συνταρακτικές διαφορες μέχρι τώρα.

Ελπίζω οι τρύπες που αφήνει το άνιμε στην υπόθεση να καλυφθούν στο manga.