- Κάνω απαναλήψεις με το Veritas
- Hajime No Ippo
- Τις κλασσικές shonenιες
- Change 123
- Noblesse
- Cradle Of Monsters αν θυμάμαι καλά
- RRR
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 19:18
Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 11:42

Στον αντίποδα τις τελευταίες μέρες διαβάζω το St&rs και με έχει απογοητεύσει. Ενώ οι σειρές με space theme μου αρέσουν το συγκεκριμένο manga δεν νομίζω πως θα μπορέσει να με κρατήσει. Έχει ένα ενδιαφέρων σενάριο πάνω στο οποίο κινείτε αλλά τόσο οι χαρακτήρες όσο και ο τρόπος που εξελίσσετε η ιστορία είναι πολύ κλισέ και απλοϊκοί. Λογικά θα το σταματήσω

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 01:53
Αυτόν τον καιρό διαβάζω Shingeki no Kyojin και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το manga. Πρωτότυπη ιστορία και πολύ ιδιαίτερο σχέδιο που προσωπικά με έχουν κερδίσει και τα δύο. Μόλις το φτάσω up to date θα γράψω και πιο αναλυτικά την γνώμη μου.
Πραγματι το Shingeki no Kyojin ειναι πρωτοτυπο, και φαινεται να εχει και ολο και καλυτερο story οσο προχωραει. Αν και θυμιζει πολυ τη φαμιλια των post-apocalyptic, gore manga με το φαινομενικα "βρωμικο" art.
Χμμμ αρχισα και τελειωσα το Slam Dunk μεσα σε 2-3 μερες.
Δεν εχω να πω πολλα περαν του οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα manga που εχω διαβασει και οτι ηθελα παραπανω.
Γενικοτερα το story τραβουσε κι αλλα chapters. Δεν ειχα αυτη την αισθηση της ολοκληρωσης οταν το τελειωσα, καπως σαν το Hikaru no Go.
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 02:03
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 17:24
οποτε αντι για το Touch προτιμησα το Hiatari Ryoukou (ουτε ορεξη εχω για 48 τηλεοπτικα επεισοδια ) και το βρηκα αρκετα φρεσκο με ενδιαφεροντες και αστειους χαρακτηρες. βεβαια στα τελευταια κεφαλαια οπως παραδεχεται και ο δημιουργος, ξεμενει απο ιδεες αλλα μου αρεσε το ανοιχτο τελος που ειχε. Μπορει ο καθενας να φανταστει μονος ποιο θα ειναι το τελος......
και επιτελους, αν το Touch ειχε γατι αντι για σκυλι οπως εδω, θα μου αρεσε περισσοτερο.
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 21:43

η πρωταγωνιστρια κρυα αλλα προκαλει γελιο[τουλαχιστον], ο πρωταγωνιστης εντελως καμενος και οτι να ναι[chaa-chan is an otaku and a sexual harassing bastard godamnit]και τελος 2 "ιδιαιτεροι" δευτεραγωνιστες. Απο τη μια ο αδερφος της πρωταγωνιστριας[κλασμενος απο τον θεο]ο οποιος μαλιστα ειναι ερωτευμενος με τον suou-san[μια αλλη "ιδιομορφη" προσωπικοτητα]....γιατι ενα καλο manga πρεπει να εχει και τον crossdresser του βρε αδερφε!!επικο απλα...απο τα καλυτερα manga του ειδους του

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 01:32
To Aoharaido από την άλλη με έχει κάνει να πάθω εθισμό.

Τελείωσα και το Helter Skelter. Aπίστευτα ωραίο ψυχολογικό δράμα. Έβγαζε μια απίστευτη απελπισία και αποστροφή για το όλο σύστημα που κάνει τους ανθρώπους να αντιμετωπίζονται ως προϊόντα με ελάχιστη παραπάνω αξία από ένα κομμάτι κρέας. Οι θυσίες που ήταν διατεθειμένα να κάνουν πολλά από τα πρόσωπα της σειράς για την "δόξα" προκαλούσαν ρίγος. Στο πρόσωπο της πρωταγωνίστριας είδα πολλές περιπτώσεις της πραγματικής ζωής. Όσο υπερβολικό και αν γινόταν ποτέ δεν έχανε επαφή με την πραγματικότητα και αυτό είναι το πιο τρομαχτικό.
6000 - Kαι επειδή οι παλιές συνήθειες δεν φεύγουν εύκολα, ένα κλασσικό horror για να περνάει ευχάριστα το βράδυ. Επτά κεφάλαια έχουν βγει μεχρι στιγμής και φαίνεται ενδιαφέρον. :3
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 02:45
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 22:31
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2012 - 03:20

με εβαλαν να διαβασω το abstraction και το drunkard condo syndrome......
στο δευτερο θαρρω πως ειδα και πλοκαμια σε καποια φαση

[horror και mature και τα δυο]

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2012 - 04:29
Και λέω να ξεκινήσω το Good Ending αν και κάτι μου λέει πως θα βρεθώ με ανάμικτα
συναισθήματα XD.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2012 - 13:49
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 18:18
Αγαπημένοι χαρακτήρες εκεί μέσα: Mikagami, Raiha οι τοπ. Μετά καλές ήταν και η Fuuko και η Kagerou - KageHoshi.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 19:11

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 20:15
ρε φιλοι μου ειναι υποτιθεται ξερουν τι μ'αρεσει....Κοίτα να είσαι ξεκάθαρος τι ζητάς να δεις ,μην περιμένεις να όταν πεις θέλω ένα manga να σου δώσουν αυτό ακριβώς που θες...

εχοντας αφησει τα 2 τελευταια chapters του cyhy:cry:οχι τιποτε αλλο αλλα εχουμε και δουλειες να κανουμε...ξεκινησα το alive! πριν απο λιγο βασικα και μου φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερον

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sakuJo: 08 Ιανουάριος 2012 - 20:26