Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#931 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 19:18

Έχουμε και λέμε

• Κάνω απαναλήψεις με το Veritas
  • Hajime No Ippo
  • Τις κλασσικές shonenιες
  • Change 123
  • Noblesse
  • Cradle Of Monsters αν θυμάμαι καλά
  • RRR

#932 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 11:42

Αυτόν τον καιρό διαβάζω Shingeki no Kyojin και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το manga. Πρωτότυπη ιστορία και πολύ ιδιαίτερο σχέδιο που προσωπικά με έχουν κερδίσει και τα δύο. Μόλις το φτάσω up to date θα γράψω και πιο αναλυτικά την γνώμη μου.:)

Στον αντίποδα τις τελευταίες μέρες διαβάζω το St&rs και με έχει απογοητεύσει. Ενώ οι σειρές με space theme μου αρέσουν το συγκεκριμένο manga δεν νομίζω πως θα μπορέσει να με κρατήσει. Έχει ένα ενδιαφέρων σενάριο πάνω στο οποίο κινείτε αλλά τόσο οι χαρακτήρες όσο και ο τρόπος που εξελίσσετε η ιστορία είναι πολύ κλισέ και απλοϊκοί. Λογικά θα το σταματήσω:canthelp:

#933 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 01:53

Αυτόν τον καιρό διαβάζω Shingeki no Kyojin και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το manga. Πρωτότυπη ιστορία και πολύ ιδιαίτερο σχέδιο που προσωπικά με έχουν κερδίσει και τα δύο. Μόλις το φτάσω up to date θα γράψω και πιο αναλυτικά την γνώμη μου.:)

Πραγματι το Shingeki no Kyojin ειναι πρωτοτυπο, και φαινεται να εχει και ολο και καλυτερο story οσο προχωραει. Αν και θυμιζει πολυ τη φαμιλια των post-apocalyptic, gore manga με το φαινομενικα "βρωμικο" art.

Χμμμ αρχισα και τελειωσα το Slam Dunk μεσα σε 2-3 μερες.

Δεν εχω να πω πολλα περαν του οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα manga που εχω διαβασει και οτι ηθελα παραπανω.

Γενικοτερα το story τραβουσε κι αλλα chapters. Δεν ειχα αυτη την αισθηση της ολοκληρωσης οταν το τελειωσα, καπως σαν το Hikaru no Go.

#934 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 02:03

Ξεκινησα το L-DK ,καλουτσικο shojου, αν κ καταντά κουραστικο ωρες-ωρες νομιζω και επισης ξεκινησα πριν λίγο το love alergy ∩_∩
フカフカ

#935 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 17:24

ειχα δει παλια το Touch αλλα δεν ειχα διαβασει το manga. πλεον δεν ειμαι για να διαβαζω manga μαραθωνιους για αυτο προτιμω αυτα που ειναι το πολυ 5 τευχη.

οποτε αντι για το Touch προτιμησα το Hiatari Ryoukou (ουτε ορεξη εχω για 48 τηλεοπτικα επεισοδια ) και το βρηκα αρκετα φρεσκο με ενδιαφεροντες και αστειους χαρακτηρες. βεβαια στα τελευταια κεφαλαια οπως παραδεχεται και ο δημιουργος, ξεμενει απο ιδεες αλλα μου αρεσε το ανοιχτο τελος που ειχε. Μπορει ο καθενας να φανταστει μονος ποιο θα ειναι το τελος......

και επιτελους, αν το Touch ειχε γατι αντι για σκυλι οπως εδω, θα μου αρεσε περισσοτερο.

#936 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 21:43

ξεκινησα να διαβαζω το chou yo hana yo[yoshihara yuki]και ενα πραμα εχω να πω μονο...επικα γελια:kakaka:
η πρωταγωνιστρια κρυα αλλα προκαλει γελιο[τουλαχιστον], ο πρωταγωνιστης εντελως καμενος και οτι να ναι[chaa-chan is an otaku and a sexual harassing bastard godamnit]και τελος 2 "ιδιαιτεροι" δευτεραγωνιστες. Απο τη μια ο αδερφος της πρωταγωνιστριας[κλασμενος απο τον θεο]ο οποιος μαλιστα ειναι ερωτευμενος με τον suou-san[μια αλλη "ιδιομορφη" προσωπικοτητα]....γιατι ενα καλο manga πρεπει να εχει και τον crossdresser του βρε αδερφε!!επικο απλα...απο τα καλυτερα manga του ειδους του:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#937 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 01:32

Τελείωσα πρόσφατα το Papillon - Hana to Chou. Ρομαντικό σαπουνάκι αλλά ωραίο και γλυκό. Δεν είναι τέλειο ή κάτι το εξαιρετικό, ούτε ξεφεύγει από το μελόδραμα αλλά ήταν πολύ ευχαριστο σαν σύνολο και ωραίος τρόπος για να περνάει η ώρα. Ακόμη και τα στοιχεία που ήταν όντως προβληματικά παραδόξως δεν με εκνεύρισαν στον βαθμό που συνέβη σε άλλους τίτλους.

To Aoharaido από την άλλη με έχει κάνει να πάθω εθισμό. :D Ανυπομονώ για την συνέχεια και κάθε φορά που βγαίνει νέο chapter το ξαναδιαβάζω από την αρχή. <3 Tsooooo cute <3

Τελείωσα και το Helter Skelter. Aπίστευτα ωραίο ψυχολογικό δράμα. Έβγαζε μια απίστευτη απελπισία και αποστροφή για το όλο σύστημα που κάνει τους ανθρώπους να αντιμετωπίζονται ως προϊόντα με ελάχιστη παραπάνω αξία από ένα κομμάτι κρέας. Οι θυσίες που ήταν διατεθειμένα να κάνουν πολλά από τα πρόσωπα της σειράς για την "δόξα" προκαλούσαν ρίγος. Στο πρόσωπο της πρωταγωνίστριας είδα πολλές περιπτώσεις της πραγματικής ζωής. Όσο υπερβολικό και αν γινόταν ποτέ δεν έχανε επαφή με την πραγματικότητα και αυτό είναι το πιο τρομαχτικό.

6000 - Kαι επειδή οι παλιές συνήθειες δεν φεύγουν εύκολα, ένα κλασσικό horror για να περνάει ευχάριστα το βράδυ. Επτά κεφάλαια έχουν βγει μεχρι στιγμής και φαίνεται ενδιαφέρον. :3

#938 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 02:45

επιασα το μανγκα του deadman wonderland και μπορω να πω οτι μεχει τραβηξει αρκετα (καλυτερο απτη σειρα πιστευω) επισης ξεκινησα και το cage of eden(ενδιαφερον φαινεται αν κιακομα ειμαι στα πρωτα chapts) xD
フカフカ

#939 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 22:31

πηρα απο το public τον πρωτο τομο του case closed(Meitantei Conan ).φαινεται καλο για shonen,με καλο artwork και μεχρι στιγμης που εχω διαβασει τα 4 πρωτα κεφαλαια φαινεται να εχει καλη πλοκη(αλλα ειμαι ακομα στην αρχη!)

Δημοσιευμένη  εικόνα

TEAM BRING IT!!!

#940 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2012 - 03:20

μην ακολουθειτε ποτε συμβουλες φιλων:stubborn:
με εβαλαν να διαβασω το abstraction και το drunkard condo syndrome......
στο δευτερο θαρρω πως ειδα και πλοκαμια σε καποια φαση:erk::nanana::puke:
[horror και mature και τα δυο]:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#941 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2012 - 04:29

Κοίτα να είσαι ξεκάθαρος τι ζητάς να δεις ,μην περιμένεις να όταν πεις θέλω ένα manga να σου δώσουν αυτό ακριβώς που θες...
Και λέω να ξεκινήσω το Good Ending αν και κάτι μου λέει πως θα βρεθώ με ανάμικτα
συναισθήματα XD.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#942 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2012 - 13:49

Εγώ άρχισα τώρα το Code Geass-Lelouch of the rebellion και μπορώ να πώ πώς είμαι ευχαριστημένη από το σχέδιο και την πλοκή. Φένεται ενδιαφέρων και χωρίς πολλά κεφάλαια.

#943 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 18:18

Τελείωσα το Flames of Recca. 33 volumes, shounen manga. Εξεπλάγην μπορώ να πω σε κάποιες φάσεις. Έχει τα καλά του και τα κακά του. Το τέλος μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Η σειρά παρεμπιπτόντως δεν είχε συνέχεια το ξύλο και ξύλο. Περνά πολύ σοβαρά μηνύματα και πολλές φορές in a subtle way. Το συστήνω στους φίλους του είδους. Δε θα απογοητευτείτε.

Αγαπημένοι χαρακτήρες εκεί μέσα: Mikagami, Raiha οι τοπ. Μετά καλές ήταν και η Fuuko και η Kagerou - KageHoshi.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#944 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 19:11

Εγώ τελείωσα το GE και διαβάζω το Mx0 τώρα.Κρίμα που κόπηκε γιατί είναι γαμάτο.:if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#945 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 20:15

Κοίτα να είσαι ξεκάθαρος τι ζητάς να δεις ,μην περιμένεις να όταν πεις θέλω ένα manga να σου δώσουν αυτό ακριβώς που θες...

ρε φιλοι μου ειναι υποτιθεται ξερουν τι μ'αρεσει....:emptyonexg1:αλλα οκ το θεμα πλεον τακτοποιηθηκε:hiding_something:

εχοντας αφησει τα 2 τελευταια chapters του cyhy:cry:οχι τιποτε αλλο αλλα εχουμε και δουλειες να κανουμε...ξεκινησα το alive! πριν απο λιγο βασικα και μου φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερον:orly:το σχεδιο ειναι παρα πολυ καλο αν και εχω χεστει λιγο πανω μου:uhh:αλλα η ιστορια μεχρι στιγμης μου φαινεται απροσμενα ιδιαιτερη...ειδικα οταν βλεπεις τετοια αγαπη προς εναν δολοφονο....!μαυρες πλερεζες βαλανε που τον πηραν τον yashiro...calm your tits bitches!:nosey:anw ελπιζω να μην απογοητευτω!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sakuJo: 08 Ιανουάριος 2012 - 20:26

Δημοσιευμένη  εικόνα