δεν ξερω αν θα αντεξω, αλλα ξεκινα manga μαραθωνιος στα Γαλλικα.
διαβασα τα υπολοιπα τευχη του Black Jack (13,17) και ολοκληρωθηκε επιτελους η αναγνωση. απιστευτη σειρα.
μετα διαβασα και το Vampires. κριμα που δεν ολοκληρωθηκε ποτε. πανω που γινοταν ενδιαφερον. αν και το πολυ ενας τομος να εμενε.
το Kimba θα το θυμαμαι μονο για το manga. ειδα ενα επεισοδιο της σειρας και μου φανηκε τοσο μα τοσο πετσοκομμενο. δεν μου αρεσε ουτε τοτε, ουτε και τωρα.....
ειπα να τελειωσω το Dr Slump. του εδωσα δευτερη ευκαιρια και ειμαι στη μεση. για την εποχη του ειναι οντως πρωτοποριακο.
δεν ειναι τοσο το χιουμορ, οσο ο τροπος που το παρουσιαζει. πρωτη φορα θελω να συνεχισω ενα comedy manga, παρολο που δεν ξεκαρδιζομαι. φοβερη ζωντανια και εκφραστικοτητα στους χαρακτηρεςτο Dragon Ball δεν θα το διαβασω προς το παρον, αλλα καταλαβαινω γιατι κερδισε τις εντυπωσεις.
βρηκα και κατι αλλα διαμαντακια που δυστηχως στα Αγγλικα δεν υπαρχουν ή ειναι ημιτελη. ελπιζω σε ενα μηνα να τα εχω τελειωσει. κυριως τα Captain Harlock & Nibelungen του L.Matsumoto, Space Adventure Cobra, Cat's Eye, Family Compo, Angel Heart και City Hunter
οχι οτι τα ανιμε δεν αξιζουν, αλλα αφου εχω το πρωτοτυπο οπου και ολοκληρωνεται η ιστορια, καλυτερα αυτα.