Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Posted 28 June 2013 - 15:55
Στροφη 180 μοιρων σε σχεση με το gsm και οχι μονο αυτο. Λειπουν και οι επικες μαχες.
Κριμα, χαραμισαν το esper για χαζομαρες που διαρκουν 34 τευχη και συνεχιζονται.
Το οτι καταφερνει παντως και κανει το ειδος να διαρκει τοσο χωρις να καταρεει, ειναι πραγματικο κατορθωμα.
Λοιπον, για να το ξεχασω, διαβαζω το konjiku no gash. Παρα πολυ καλο μεχρι τωρα για σονεν. Παλαβο και σοβαρο μαζι.
Posted 02 July 2013 - 22:24

απο τα αγαπημενα μου , το εχω διαβασει 2-3 φορες αλλα αυτα τα ονοματα δεν παλευονται.....
Posted 02 July 2013 - 22:49
διαβαζει κανεις ubel blatt? ξερουμε καθε ποτε βγαινουν τα μεταφρασμενα ?
απο τα αγαπημενα μου , το εχω διαβασει 2-3 φορες αλλα αυτα τα ονοματα δεν παλευονται.....
Θεούλη μου. Πόσο μου την είχε σπάσει ο πρωταγωνιστής με τις ζαρτιέρες... Τέλος πάντων. Κοίτα εδώ για να βλέπεις τα releases.
Posted 03 July 2013 - 19:41
το προτεινω ανεπιφυλακτα. στην αρχη δισταζα επειδη το anime το πλασαρε σαν μια παιδικη σειρα και με πολλα fillers. ομως το χιουμορ του ειναι για πολλα περισσοτερα.
αρχιζει και τελειωνει εκει που πρεπει. και οσοι περιμεναν στο τελος του ανιμε τη μαχη τoυ Gash με τον Brago, θα πρεπει να διαβασουν το manga για για κατι τετοιο.
μακαρι ολα τα shonen να ηταν σαν και αυτο με πρωτοτυπια και χιουμορ, αλλα και δραματικες καταστασεις. δεν το βαριεσαι καθολου. και οι δαιμονες (παιδια και ενηλικες) ειναι ολοι τους πρωτοτυποι
τελειωνοντας το μαραθωνιο, διαβασα και το Violinist of Hamelin: Shchelkunchik
δυστηχως ο Michiaki Watanabe το τελειωσε προωρα με μολις 8 τομους. η κουραση και η καταθλιψη τον αναγκασαν να κανει ενα διαλλειμα. δεν πειραζει, καλυτερα να τελειωνει προωρα απο το να διακοπει αποτομα και να μας αφησει συξηλους.
σε σχεση με το πρωτοτυπο υστερει καπως. βεβαια δεν προλαβε να παρει μπρος αλλα απο τα διαθεσιμα κεφαλαια δημιουργοταν μια ενδιαφερουσα ιστορια με τις νεραιδες. μερικες σκηνες ηταν εφιαλτικες και δεν υπηρχαν καθολου στο πρωτοτυπο.
υπαρχει και το χιουμορ αλλα δεν φτανει τα επιπεδα που χρειαζεται, οπως στο παλιο. υπηρχαν ολα τα φοντα ο Great να γινει ο νεος Hameln και ο Schkel η νεα Flute με αστειες καταστασεις. δυστηχως δεν εγινε αυτο. και ηθελα να εμφανιστουν οι παλιοι χαρακτηρες να βοηθησουν, ιδιως η Sizer.
δεν πειραζει. το manga αυτο ηταν ενας απο τους κυριους λογους που ενδιαφερθηκα για τα ανιμε πριν 10 χρονια. θα μενει παντα στην καρδια μου....
Posted 08 July 2013 - 09:59
DAYM, that manga is good. Δεν έχω ουδεμία επαφή με την αναρρίχηση, αλλά μετά τα δύο πρώτα volumes, ήθελα να σηκωθώ και να πάω να σκαρφαλώσω. Εάν συνεχίσει τόσο καλά όσο άρχισε, ανοίγω thread.
Posted 08 July 2013 - 10:58
Posted 16 July 2013 - 23:23
και σαν κατακλειδα διαβασα αλλο ενα επικο sci-fi αλλα λιγο πιο..."καφρικο" και "βρωμικο". το Outlanders.
για τους αρρενες αναγνωστες οτι πρεπει: εκρηξεις, γηινα και εξωγηινα μπουστα, σφαγες, διαστημικες μαχες, καταδιωξεις. 80ς style.
βαρβατιλα σκετη.
μετα απο αυτα το επιπεδο ανιμισμου ανεβηκε κατακορυφα.....
Posted 29 July 2013 - 21:14
Μόλις τελείωσα το Pochamani και έχω μείνει κάπως έτσι:
ΤΙ γλυκούλι που ήταν αυτό! Chubby girl x Hot guy, αλλά ούτε bullying είχε πάθει το κορίτσι, ούτε το αγόρι ήταν douchebag, ούτε τίποτε: απλά, του άρεσαν τα chubby girls και έτυχε ο ίδιος να είναι hot. Φτφτφτφτφτ, να μη το ματιάξω, μου έφτιαξε τη βραδιά. Και είναι και μικρούλι, μόνο ένας τόμος. Τραβάτε διαβάστε το, για να πάθετε τερηδόνα μαζί μου.
Posted 29 July 2013 - 21:48
Dengeki Daisy: Από το πρώτο chapter μου έκανε εντύπωση. Comedy, romance, drama αλλά έχει κι λίγο mystery. Είναι πολύ ενδιαφέρον, με ωραία πλοκή. Ένα από τα manga που τέλειωσα μέσα σε λίγες μέρες. Το κακό τώρα είναι η αναμονή, άσε που αργεί κάποιες φορές να βγεί καινούριο chapter. Είναι ένα από τα manga όμως, που ελπίζω κάποτε να το δω και σε anime.
Nozoki ana: Είναι ένα manga που αν το σκεφτείς δεν έχει κανά φοβερό story κι είναι στα όρια του hentai. Ωστόσο, έχει αυτό που το κάθε chapter τελειώνει σε κρίσιμο σημείο κι έχεις απορία να δεις τι γίνεται στην συνέχεια. Και στην συνέχεια μπορώ να πω γίνεται όλο κι καλύτερο, προσθέτει κι περισσότερο Drama. Το ότι όμως έχει ολοκληρωθεί κι ακόμα να μεταφραστούν τα 7 chapter που έχουν μείνει.. ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Αφού μόλις τέλειωσα το 110 αναγκάστικα να διαβάσω μέχρι το 114 σε raw για να δω τι θα γίνει.
Έχει γίνει όμως αγαπημένο manga. Λατρεύω την pervent-hentai Emiru.
Posted 03 August 2013 - 09:51
Βγήκε ο νέος τόμος Oyasumi Punpun...
Πάει καταστράφηκα... ΓΙΑΤΙ ρε Inio, ΓΙΑΤΙ; Γιατί δίνεις ελπίδες από τη μία (που ξέρω ότι είναι φρούρες) και μας σκίζεις τη καρδιά από την άλλη;;; Μετά το θρίλερ του προηγούμενου τόμου, δε ξέρω εάν θα καταφέρω να αντέξω τη τραγωδία...
Posted 06 August 2013 - 14:31
Διαβάζω το Tokyo Girls Destruction. Φάση έχει,οι χαρακτήρες είναι λίγο νούμερα αλλά η υπόθεση έχει ζουμί. Πολύ φοβάμαι βέβαια πως το scanlation group το έχει ψιλοπαρατήσει.
Posted 21 August 2013 - 17:24
Διαβασα το Rosario to Vampire μεχρι το τελευταιο chapter που εχει βγει και ειναι κλασεις καλυτερο απο το ανιμε που ηταν μια μαλακια χωρις σεναριο.Αντι για ecchi που ηταν το ανιμε το manga ειδικα στη 2η σεζον ειναι action-supernatural με πολυ ωραιες μαχες.Τωρα εχω πιασει Noblesse και το βλεπω σε 2-3 μερες να το φτανω μεχρι το τελευταιο chapter.Πραγματικα εκπληκτικο!
Posted 04 September 2013 - 14:07
Αυτό το καλοκαίρι ευχαριστήθηκα manga.
7 Seeds Απλά τέλειο. Υπέροχα post-apocalyptic τοπία, νέα είδη ζώων και φυτών, καταπληκτική ατμόσφαιρα και μέσα σε όλα αυτά ομάδες ανθρώπων που προσπαθούν να επιβιώσουν με διαφορετικό τροπο. Μου άρεσαν οι χαρακτήρες του και ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνουμε σταδιακά την ιστορία τους.
Billy Bat Εναλλακτική ιστορία, συνωμοσίες και γενικά υπόθεση που σου κρατάει το ενδιαφέρον. Πολύ καλό.
Green Blood Άφθονη δράση, ωραίο σχέδιο και ενδιαφέρουσα υπόθεση.
Gunka no Baltzar Στρατηγική, διπλωματία και ένα έξυπνος πρωταγωνιστής. Ελπίζω να βγούν επόμενα chapters σύντομα γιατί έχει σταματήσει και σε καλό σημείο.
Homunculus Ωραίο, αλλά σκέτη μελαγχολία(ειδικά προς το τέλος).
I am a Hero Μου αρέσει που δείχνει την προσπάθεια των ανθρώπων να επιβιώσουν. Επίσης ζόμπι.
Jiraishin Αρκετά καλό. Ωραίες οι υποθέσεις που είχε να αντιμετωπίσει ο πρωταγωνιστής.
MPD Psycho Πάρα πολύ καλό. Κλώνοι, διαφορετικές προσωπικότητες και συνωμοσίες. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς γίνεται, αλλά ξέρω οτι μου αρέσει.
National Quiz Απλά ελπίζω να μην καταλήξουμε σε ενα τέτοιο σύστημα.
Οtoyomegatari Πολύ ωραίο slice-of-life. Μου αρέσει το σχέδιο, τα τοπία και πους μας δείχνει την καθημερινότητας και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της περιοχής.
Ouroboros Φανταστικό. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που οι δύο πρωταγωνιστές προσπαθούν να φτάσουν στον στόχο τους βοηθώντας ο ένας τον άλλο.
Shinobi no Kuni Αν και σε μερικά σημεία ένιωθα σαν κάτι να μην μου άρεσε, γενικά είχε ενδιαφέρον. Ωραίες μάχες και στρατηγικές.
Stardust Memories Συλλογή ιστοριών επιστημονικής φαντασίας. Όλες πολύ καλές.
Sun Ken Rock Ούτε που το κατάλαβα πότε διάβασα τόσους τόμους. Υπέροχο σχέδιο, αρκετές μάχες και ωραία εξέλιξη της υπόθεσης.
Takemitsu Zamurai Πολύ ωραίο. Στην αρχή μου ξένισε λίγο το σχέδιο, αλλά μετά που το συνήθισα το ευχαριστήθηκα.
The Sacred Blacksmith Προφανώς καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα, αλλά ήθελα να διαβάσω και κάτι σε χαλαρό fantasy setting.
Posted 26 September 2013 - 11:17
τελειωσα το Hyper Police
πολυ πιο "πικαντικο" σε σχεση με το anime, αν και μου φαινεται απευθυνεται σε furry κοινο.
παρα το φαινομενικα επιφανειακο σεναριο και τις ecchi σκηνες, οι διαλογοι δεν ειναι καθολου λιτοι.
10 τομοι σε 12 χρονια το κανουν αρκετα καλοδουλεμενο στο χιουμορ και πολυ καλυτερο απο οτι το anime,απο το οποιο ετσι και αλλιως ξεφευγει αρκετα.
μου θυμιζει εντονα Samurai Pizza Cats για μεγαλυτερο κοινο
αν και σε αρκετα σημεια γινεται slice of life παρα action.
αλλα για τετοιου ειδους πλοκη δινει το 100 % των δυνατοτητων και το ανεβαζει στην εκτιμηση μου.
αρκετα ευχαριστο
τωρα παω ενα βημα παραπερα για να ολοκληρωσω το υπεροχο Mushishi, το οποιο ειχα παρατησει πριν χρονια.
Posted 24 October 2013 - 05:48
Τελείωσα το saikyou densetsu kurosawa και πραγμάτικα δεν περίμενα ένα τόσο δυνατό τέλος αν και η σειρά πέρα από το πολύ γέλιο που έβγαζε πάντα είχε ένα δραματικό background, σίγουρα μπαίνει στα αγαπημένα μου.