Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#1051 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 21 November 2012 - 23:40

A Bride's Story (Otoyomegatari) volume 3.

Εξαιρετικό manga από τη δημιουργό του Emma. Φανταστικό σχέδιο και αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας για τις παραδόσεις των λαών του δρόμου του μεταξιού. Χάρμα οφθαλμών και ψυχής. Τρέχω για τον επόμενο τόμο.

Posted Image

#1052 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 22 November 2012 - 01:11

A Bride's Story (Otoyomegatari) volume 3.

Εξαιρετικό manga από τη δημιουργό του Emma. Φανταστικό σχέδιο και αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας για τις παραδόσεις των λαών του δρόμου του μεταξιού. Χάρμα οφθαλμών και ψυχής. Τρέχω για τον επόμενο τόμο.

Όντως,πολύ καλό και κρίμα που βγαίνει με ρυθμούς κουτσής χελώνας σε κινούμενη άμμο...
Αυτό δεν έχει κολλήσει εδώ και κάτι μήνες στο 25ο κεφάλαιο ή κάνω λάθος ;

Edited by Botsun, 22 November 2012 - 01:17.

Posted Image

#1053 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 November 2012 - 01:18

Πριν κανά 20ήμερο βγήκε και το 26. Άντε να έρθετε να μου κάνετε παρέα στο thread xD.

#1054 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 November 2012 - 16:53

Hθελα απο καιρο να δω το anime Shigurui

τελικα μιας και τελειωσε το Manga ειπα να το διαβασω αυτο καλυτερα.

Και προβλεπεται να το διαβασω μεχρι τελους.
απο αυτα που μενουν, θα μπορουσε να εχει λιγοτερο γυμνο, αλλα πλεον με τοσα graphic novels και manga τα συνηθισα σε βαθμο απαθειας....

#1055 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 December 2012 - 00:38

τελειωσα και το Ciguatera. το ειχα διαβασει πριν 5 χρονια αλλα ειχα σταματησει στο 3ο τομο. τωρα που ολοκληρωθηκε το ξαναδιαβασα απο την αρχη.
ειναι απο τα πιο αλλοπροσαλλα Manga που εχω διαβασει . αλλιως αρχιζει και αλλιως τελειωνει, χαρακτηρες εμφανιζονται, νομιζεις θα ειναι πρωταγωνιστες και τελικα εξαφανιζονται για παντα.
οπως στην πραγματικοτητα. και ο πρωταγωνιστης αλλαζει σιγα σιγα καθως μεγαλωνει.

οι θετικες εντυπωσεις παρεμειναν ευτυχως οπως και πριν απο 5 χρονια, μονο ισως στο χιουμορ αλλαξα και δεν μου πολυαρεσε.

εχω και αλλα ατελειωτα manga απο τοτε αλλα θα πρεπει να τα διαβασω απο την αρχη γιατι δεν θυμαμαι και πολλα. και αυτο ειναι προβλημα οταν εχεις ηδη διαβασει αρκετα. οποτε τα αφηνω.

#1056 Hana Suzuki

Hana Suzuki

Bookworm Chick

• Members
  • 66 posts

Posted 06 December 2012 - 19:03

Kamisama Hajimemashita, άντε να βγαίνουν τα κεφάλαια, είμαστε μέσα στην αγωνία. Έχει φτάσει σε εξαιρετικά κομβικό σημείο :|

Black Bird. Η πρωταγωνίστρια είναι αντιπαθητική, αλλά σαν story είναι αρκετά καλό. Το σχέδιο τέλειο, η Sakurakoji είναι πολύ καλή mangaka αν μη τι άλλο. Λογικά κάπου τώρα τελειώνει από ότι φαίνεται...

33djz2f.jpg

#1057 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 December 2012 - 00:57

Μόλις έκανα catch up στο Oyasumi Punpun.

Αυτό το manga είναι αργή δολοφονία, πανάθεμα. Δε ξέρω εάν θέλω να ξεράσω, να κλάψω ή να πάθω κατάθλιψη. Και τα λέω αυτά ως κοπλιμέντα προς το manga.

Άντε να βγει και ο 11ος τόμος στις 24... :cry5:

Posted Image

#1058 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 December 2012 - 22:29

δυστηχως το manga Rubbers 7, δεν συνεχιστηκε να μεταφραζεται. ειχα διαβασει παλια τα δυο πρωτα τευχη και το ξαναδιαβασα μαζι με το 3ο προσφατα. πριν 6 χρονια μου αρεσε περισσοτερο αλλα και παλι διαβαζεται. ασχολειται και με πινγκ πονγκ αλλα πιο πολυ εστιαζει στους χαρακτηρες και τα τριγωνα (ερωτικα, οχι πανοραματος)

ομως δεν συγκρινεται με ενα απο τα κορυφαια manga, το Ping Pong, επρεπε να το ειχα διαβασει νωριτερα, οπως και αλλα εργα του δημιουργου. αυτο ειναι manga με τα ολα του.
αλλα και η ταινια αρκετα καλη.

#1059 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 12 December 2012 - 13:12

Kuroko no Basuke, μιας και έγινε "της μόδας" είπα να το ξαναπιάσω, επειδή το είχα αφήσει όταν πρωτοείχε βγει. Είχε μόνο 3 chapters τότε...

Ναι, δε. Οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι, το αποτέλεσμα των αγώνων τραβηγμένο από τα μαλλιά
Spoiler:
άσε που έχει το όλο "πουλάω μαγκιά" εφηβικό σκηνικό, το ποίο να πεις ότι υπάρχει σε ΟΛΑ τα shounen με ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά εδώ είναι τόσο κακογραμμένο που μου τη σπάει. Τουλάχιστον, στο Slum Dunk όταν πουλούσαν μαγκιά, έτρωγαν τα μούτρα τους πολλές φορές.
Spoiler:
Όχι, στοπ.

Posted Image

#1060 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 December 2012 - 13:00

Άρχισα να διαβάζω το Akagami no Shirayukihime και ενώ είναι από τα λίγα shoujo που δε με σύγχυσαν ακόμη, έχω αρχίσει να βαριέμαι και είμαι ακόμη στο 3ο chapter.Τι δείχνει επί 9 volumes δε μπορώ να φανταστώ.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και με το W-Juliet το οποίο ξεκίνησε δυναμικά και είχε γέλιο,πλέον προσπαθώ να βρω λόγους να το συνεχίσω.Είμαι στον 2ο τόμο.
Στο αντίθετο άκρο το Ookami Shoujo to Kuro Ouji συνεχίζει να με εκπλήσσει (μόλις βρω χρόνο,θα ανοίξω topic).Η mangaka αποφάσισε να δώσει χαρακτήρα σε έναν επιφανειακά tsundere male lead και έβαλε σε δεύτερη θέση την πρωταγωνίστρια.Μωρέ μπράβο!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1061 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 December 2012 - 13:36

Horimiya, chapter 11.

Τερηδόνα! Όλα μου τα δόντια θα πέσουν! Σοβαρά τώρα, πόσο γλυκό μπορεί να είναι ένα shoujo; Τόοοοσο. Όλως παραδόξως όμως, δεν έχει καταντήσει γλυκανάλατο. Μάλλον επειδή ο πρωταγωνιστής αρχίζει και δείχνει μια πιο σκοτεινή του πλευρά. Από τα καλά shoujo και ακούω ότι είναι remake ενός web-manga. Will search.

Posted Image

#1062 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 13 December 2012 - 17:30

JoJo's Bizarre Adventure Part 3: Stardust Crusaders

εχω φτασει λιγο μετα τη μεση atm..Αρχισε πολυ καλα και γενικα ολο το premise του(και τα Stands κτλπ) ηταν αρκετα ενδιαφερον...αλλα τωρα τελευταια(vol 20-21?) εγινε ελαφρως...χαζο? ;p I really liked the enemies represented by the Tarot Cards, αλλα μετα(τωρα) με τα Stands των αιγυπτιων θεων λιγο εως πολυ βαριεμαι να πω την αληθεια ;p Και το επιπεδο των μαχων επεσε,αλλα και το χιουμορ και η ατμοσφαιρα γενικοτερα. Καλλιστα θα μπορουσε ολο αυτο το ''arc'' να λειπει, αλλα τεσπα.
Spoiler:
.

Συνεχιζω ακαθεκτη eitherway~ XD

#1063 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 December 2012 - 22:06

To DIAMOND IS NOT CRASH είναι καλύτερο. Ορίστε και μία εικόνα που θα πείσει και τους πιο δύσπιστους.

Παρεμπιπτόντως η τελευταία μάχη του 3 περιλαμβάνει το μεγαλύτερο asspull όλων των εποχών. Είναι θεαματικό.

Edited by Warchief, 13 December 2012 - 22:15.

#1064 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 13 December 2012 - 22:24

To DIAMOND IS NOT CRASH είναι καλύτερο. Ορίστε και μία εικόνα που θα πείσει και τους πιο δύσπιστους.

Παρεμπιπτόντως η τελευταία μάχη του 3 περιλαμβάνει το μεγαλύτερο asspull όλων των εποχών. Είναι θεαματικό.

XD

απο τοτε που ειχε βγει εκεινο το περιεργο(?) rumor στην αρχη του χρονου οτι θα γινοταν live action ταινια περιμενω να διαβασω το Diamond wa Kudakenai. XD

あ、そう? 楽しみにしていますww

#1065 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 December 2012 - 00:05

JoJo's Bizarre Adventure Part 3: Stardust Crusaders

εχω φτασει λιγο μετα τη μεση atm..Αρχισε πολυ καλα και γενικα ολο το premise του(και τα Stands κτλπ) ηταν αρκετα ενδιαφερον...αλλα τωρα τελευταια(vol 20-21?) εγινε ελαφρως...χαζο? ;p I really liked the enemies represented by the Tarot Cards, αλλα μετα(τωρα) με τα Stands των αιγυπτιων θεων λιγο εως πολυ βαριεμαι να πω την αληθεια ;p Και το επιπεδο των μαχων επεσε,αλλα και το χιουμορ και η ατμοσφαιρα γενικοτερα. Καλλιστα θα μπορουσε ολο αυτο το ''arc'' να λειπει, αλλα τεσπα.

Spoiler:
.

Συνεχιζω ακαθεκτη eitherway~ XD

πως ειχα την εντυπωση πως ειχες διαβασει το manga πριν μερικα χρονια; ειχες αναφερει πως λατρευες το Jojo. ή ειχες σταματησει στην αρχη;

εγω τελειωσα το Freesia και το Homunculus. ειχα πριν χρονια σταματησει στη μεση. τοτε μου ειχαν προκαλεσει φοβερη εντυπωση. τωρα το Freesia το βρηκα απλα καλο, ενω το Homunculus το βρηκα ακομα καλυτερο απο πριν.

αλλα δεν ξερω, η ορεξη για manga με μαχες πλεον εφυγε. ως εκ τουτου, δεν συνεχιζω τα Blade of the Immortal, Priest, Vagabond και FMA που ειχα διαβασει πανω απο τα 2/3 τοτε.