Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#976 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 24 March 2012 - 12:21

Ξεκινησα το star children, ωραίο φαινεται :)
フカフカ

#977 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 25 March 2012 - 14:01

βρηκα τυχαια ενα web comic που λεγετε Annarasumanara πολυ ωραιο και ατμοσφαιρικο. Πιστευω οτι θα επρεπε να γινει review γι'αυτο

#978 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 25 March 2012 - 17:59

Ξεκινησα χθες το Full Metal Panic Sigma και έφτασα σήμερα στον Volume 14...Φοβερο story...κολλησα εχει πολυ δοση γέλειου και όσο παει σοβαρευει
Spoiler:

Ξέρει κανεις γιατί δεν προχωράνε οι μεταφράσεις? Στην Ιαπωνία βγήκαν 17 τόνοι αλλα η μεταφραση είναι μέχρι τον 14ο...

#979 Diakritikos

Diakritikos

Starting...

• Members
  • 36 posts

Posted 25 March 2012 - 18:41

γεια σας, μολις τελειωσα dorohedoro και ζηταω κατι αναλογο με πολυ βια, ρεαλισμο και plot twists!!

#980 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 25 March 2012 - 20:00

Akumetsu, Zetman, Blade Of The Immortal και Vagabond. Πιστεύω αυτά τα 4 θα σε καλύψουν.

Edit: Δοκίμασε και I Am A Hero.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#981 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 27 March 2012 - 21:21

Ξεκινησα χθες το Full Metal Panic Sigma και έφτασα σήμερα στον Volume 14...Φοβερο story...κολλησα εχει πολυ δοση γέλειου και όσο παει σοβαρευει

Spoiler:

Ξέρει κανεις γιατί δεν προχωράνε οι μεταφράσεις? Στην Ιαπωνία βγήκαν 17 τόνοι αλλα η μεταφραση είναι μέχρι τον 14ο...

ελα μου ντε...και εγω το περιμένω...
Posted Image

#982 Raisama

Raisama

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 27 March 2012 - 23:02

Λοιπον παιδια θελω να με ενημερωσετε/βοηθησετε σε μια απορια μου.Θελω να αρχισω να αγοραζω τους τομους απο καποια manga.Να προτιμησω τα μεταφρασμενα ή να παρω στα αγγλικα? Βασικα με ενδιαφερει να το αγορασω χωρις λογοκρισια.Εχω διαβασει οτι σε ορισμενα κοβουν το αιμα,γυμνο κτλ.Αμα δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ ελληνικων και αγγλικων εκδοσεων δηλαδη.Οποιος ξερει ας με ενημερωσει.Ευχαριστω.
:8):

#983 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 28 March 2012 - 19:45

Η Anubis που βγάζει τα μεταφρασμένα δεν έχω δει να κάνει λογοκρισία πουθενά. Στη μετάφραση ειδικά την έχουν κάνει πιο "σκληρή" σε κάποια manga, όπως Blade of the Immortal.

Γενικά, στις περισσότερες εκδόσεις δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ ελληνικών και αγγλικών. Μόνο το Blade of the Immortal που στα αγγλικά βγαίνει αναποδογυρισμένα (αριστερά προς δεξιά με το δυτικό τρόπο) και με άλλη αρίθμηση κεφαλαίων, στα ελληνικά βγαίνει με το ιαπωνικό format. Επίσης στα ελληνικά δεν έχουν βγει τόσοι τόμοι από κάθε σειρά όσο στην αντίστοιχη αγγλική έκδοση, και με εξαίρεση Death Note και Naruto, οι άλλες σειρές προχωράνε με πολύ αργούς ρυθμούς.

Αν δε σε ενδιαφέρει το παρά πάνω, θα σου πρότεινα να προτιμήσεις την ελληνική έκδοση (άλλωστε και οι αγγλικές μεταφρασμένες είναι) μιας και η ποιότητα είναι πολύ καλή και στηρίζονται και οι ελληνικές εκδόσεις με αυτό τον τρόπο.

15fkk04.jpg

#984 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 March 2012 - 20:30

Μόλις άρχισα το Angel Heart.

Αναμένετε thread. Απλά.

Posted Image

#985 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 April 2012 - 13:10

Τώρα τελευταία άρχισα να διαβάζω Tezuka. Ας πούμε ότι το μουσείο για χάρη του δεν είναι για το τίποτα.

qzMHWHd.png

#986 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 07 April 2012 - 13:13

Ξεκίνησα να διαβάζω Slam Dunk απίστευτο γέλιο και πόρωση..... σε κάνει να θέλεις να τα αφήσεις όλα και να ξεκινήσεις basket

MbcN7u5.png

#987 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 April 2012 - 01:17

μιας και βγηκε σε ταινια προσφατα η Gyo (απορω γιατι της αλλαξαν τα φωτα και βαλαν και gang bang μεσα) που ηταν μετρια, ειπα να διαβασω και το manga πριν την δω και ευτυχως γιατι το manga ειναι πιο κοντα στο ειδος τρομου. ομως αυτο ηταν το ορεκτικο. μετα περασα στο κυριως πιατο με το Uzumaki και ειλικρινα το βρηκα απο τα κλασσικα αλλα και αστεια manga τρομου. Εχει ο ανθρωπος φοβερη φαντασια.

Ποτε πια δεν θα βλεπω τα ψαρια και τα σαλιγκαρια οπως πριν τοσο στο πιατο οσο και στην πραγματικοτητα.

#988 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 09 April 2012 - 06:51

Ξεκίνησα να διαβάζω Slam Dunk απίστευτο γέλιο και πόρωση..... σε κάνει να θέλεις να τα αφήσεις όλα και να ξεκινήσεις basket

Δες και το ανίμε που τα σπάει....
Posted Image

#989 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 09 April 2012 - 10:42

σε κάνει να θέλεις να τα αφήσεις όλα και να ξεκινήσεις basket

Αυτή και η μεγάλη δύναμη του Slam Dunk. Όταν με το καλό τελειώσεις, δες όντως το anime.
Posted Image

#990 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 10 April 2012 - 19:15

Έχω αφήσει το Dorohedoro στο τέλος του 10ου τόμου, μεγάλο παράπονο οι αλλαγές στις ισορροπίες ανάμεσα στους χαρακτήρες. Δεν μ' αρέσουν κάτι τέτοια καθόλου. Θα το ξαναπιάσω.

Έχω αφήσει και το Kurohime στο τέλος του "flashback". Σειρά θύμα των ratings, που την εγκατέλειψε τρόπω τινά ο συγγραφέας, αλλά θα την ξαναπιάσω για να την τελειώσω. Πολύ ενδιαφέρουσα ιντρίγκα, πολύ όμορφες εικόνες μυθολογικές, πολύ fanservice.

Το Nana to Kaoru μου έχει αρέσει πάρα πολύ, στο 45 είμαι, πολύ ενδιαφέρουσα ανάπτυξη του θέματος, έντονοι διάλογοι και εσωτερικοί μονόλογοι, καταφέρνει να δημιουργεί αγωνία και δεν αρκείται στο borderline H στοιχείο, αλλά να απορροφά τον αναγνώστη και να δημιουργεί ένταση. Εξαιρετικά δυναμικό. Θέμα; S&M

Hellsing vol 5, λίγα πράματα από πλοκή, μεγάλοι μπιπ οι κακοί, πολύ ωραία εικόνα. Ενδιαφέρον χωρίς να είναι πρωτότυπο, αλλά τίποτα το τρελό.

Blade of the immortal, vol 8 ή 9, κάπως βαρετό στην αρχή, μια κάποια επανάληψη, αλλά πολύ ενδιαφέρον και ωμό. Απλά ωμό. Η ελληνική μετάφραση της Anubis το ανεβάζει ένα σκαλί τουλάχιστον από τα scanlations, επικές ατάκες χωρίς λογοκρισία. Πάρα πολύ καλό.

Blame. Το άφησα με την εμφάνιση ενός καινούργιου χαρακτήρα πριν δω τι κουμάσι είναι. Η σκοτεινή cyberpunk ατμόσφαιρα είναι ανυπέρβλητη.

Battle angel alita. Καλό αλλά πρέπει να το διαβάζω που και που, είμαι κάπου στον 3ο τόμο. Πολύ καλό όμως, ισορροπεί ανάμεσα σε σόνεν και σέινεν, με μπόλικη δράση.

Dropped Faily Fail. Πλοκή για τα μπετά μέχρι που δε άντεξα, κάπου μέχρι το 26κάτι, έστω 270 άντεξα. Για τα μπετά!!!