Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 13:55
Πρέπει να πω πως μου άρεσε πάρα πολύ είχε ανάλαφρο και χαριτομένο πλοτ, συμπαθιτικούς χαρακτήρες και είναι ολοκληρωμένο και όχι pending σε μετάφραση από το 2009 όπως άλλα που ακόμα περιμένω ._.
+ ακόμα περιμένω update για το Obaka-chan Koigatariki ...
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2012 - 00:14
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2012 - 22:05
Berserk(315/-) Κοντεύω να φτάσω εκεί που έχει φτάσει. Έχει ακριβώς ότι ήθελα. Dark fantasy setting με τέρατα, μάχες, μάγους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Black Bird(13/-) Όταν το πρωτοξεκίνησα μου θύμησε λίγο απο Vampire Knight και λίγο απο xxxHolic. Πάρα πολύ ωραίο μέχρι στιγμής.
Ubel Blatt(11/-) Ποτέ δεν λέω όχι σε κάτι που έχει να κάνει με fantasy. Αν και είναι αρχή ακόμα μου άρεσε η μεγάλη αντίφαση που είχε.
Vinland Saga(56/-) Αριστούργημα! Χαίρομαι πάρα πολύ που το ξεκίνσα γιατί πάντα ήθελα να διαβάσω κάτι με θεματολογία τους βικινγκς. Οι χαρακτήρες είναι ένας και ένας αλλά άπειρα respect μέχρι στιγμής σε Thors, Thorkell αλλά κυρίως Askeladd. Τον παραδέχτηκα με αυτό που έκανε.
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2012 - 22:12
Berserk(315/-) Κοντεύω να φτάσω εκεί που έχει φτάσει. Έχει ακριβώς ότι ήθελα. Dark fantasy setting με τέρατα, μάχες, μάγους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Ubel Blatt(11/-) Ποτέ δεν λέω όχι σε κάτι που έχει να κάνει με fantasy. Αν και είναι αρχή ακόμα μου άρεσε η μεγάλη αντίφαση που είχε.
Vinland Saga(56/-) Αριστούργημα! Χαίρομαι πάρα πολύ που το ξεκίνσα γιατί πάντα ήθελα να διαβάσω κάτι με θεματολογία τους βικινγκς. Οι χαρακτήρες είναι ένας και ένας αλλά άπειρα respect μέχρι στιγμής σε Thors, Thorkell αλλά κυρίως Askeladd. Τον παραδέχτηκα με αυτό που έκανε.
πολύ ωραία είναι αλλά δυστυχώς on going....
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2012 - 17:24
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2012 - 18:21

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2012 - 18:29

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2012 - 16:19
Διάβασα τους 6 τόμους που υπάρχουν μέχρι στιγμής και γέλασα τόσο πολύ.Η πρωταγωνίστρια είναι τρελή.Πρώτη φορά συναντώ πρωταγωνίστρια που με κάνει να μην ενδιαφέρομαι για τα αγόρια γύρω της και έχει τόσο κουλή οικογένεια.Τα σχόλια της μάνας της είναι τραγικά!Περιμένω πως και πως για νέα κεφάλαια.
Τελείωσα πριν λίγο το Desire Climax.Ήμουν τόσο ευτυχισμένη στην αρχή καθώς πίστευα ότι βρήκα τυχαία ένα μάνγκα με πολύ καλό σχέδιο και smut.Η απογοήτευση ήταν τόσο μεγάλη που ήθελα να σταματήσω στον 4ο τόμο αλλά επειδή είναι μόνο εφτά τόμοι είπα να το τελειώσω.Δεν έχω λόγια για το πόσο οικτρό,χαζό και εκνευριστικό ήταν αυτό το μάνγκα και οι χαρακτήρες του.Κρίμα και το σχέδιο ήταν τόσο καλό!
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2012 - 17:08
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2012 - 03:06
Παντως ειναι πολυ ομορφο και γλυκουλι αν και εχει αρκετα κλισε μεσα.

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2012 - 03:24

Eπιδης τελιωσα το kimi ga naita Hi, καλη φαση...αν και δε μ'εντυπωσιασε κι'ιδιετερα

Tωρα λεω να πιασω το "city of dead sorcerer", ενδιαφερον 8εματακι εχει και ωραιο σχεδιο :3
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2012 - 12:35

Επειδη αυτη τη περιοδο ασχολουμαι με τα one-shots,specials k crossovers απο Witchblade,ειπα να διαβασω και το manga.Αν το "γυρνουσαν" σε hentai θα ηταν πολυ καλυτερο.Το σκιτσο ειναι ιδανικο.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 20:46
6000-Rokusen(5/-) Πάντα εκτιμάω ένα καλό horror. Το συγκεκριμένο μου αρέσει έτσι όπως έχει ξεκινήσει στον βυθό.
Black Bird(13/-) Όταν το πρωτοξεκίνησα μου θύμησε λίγο απο Vampire Knight και λίγο απο xxxHolic. Πάρα πολύ ωραίο μέχρι στιγμής.
Ααααχχ παλιες καλες εποχες πριν απο 3 χρονια που ειμασταν και εμεις στο 315...
Μου θυμισες και το Ubel Blatt το οποιο μετα απο 1-2 χρονια αναβολης ξανασυνεχιζεται. Αν και εχω σχεδον ξεχασει τι εχει γινει μεχρι τωρα

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 21:08