Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#946 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 16 January 2012 - 13:55

Μόλις τελιώσα το Koukou Debut και το καταβρόχθησα μέσα σε μια μέρα...
Πρέπει να πω πως μου άρεσε πάρα πολύ είχε ανάλαφρο και χαριτομένο πλοτ, συμπαθιτικούς χαρακτήρες και είναι ολοκληρωμένο και όχι pending σε μετάφραση από το 2009 όπως άλλα που ακόμα περιμένω ._.
+ ακόμα περιμένω update για το Obaka-chan Koigatariki ...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#947 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 17 January 2012 - 00:14

τωρα τελευταια εφτασα up to date το usogui και μπορω να πω οτι με ικανοποιησε και την απαραιτητη αγωνια και περιεργεια να διαβασω παρακατω μου προκαλουσε και δεν ηταν κουραστικο, ενω το σχεδιο του το βρηκα λιγο ασυνιθιστο μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα. βεβαια δεν εχω ξαναδιαβασει κατι με θεματολογια τον τζογο για να συγκρινω αλλα πιστευω οτι ειναι απο τα αρκετα καλα του ειδους του...

#948 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 20 January 2012 - 22:05

6000-Rokusen(5/-) Πάντα εκτιμάω ένα καλό horror. Το συγκεκριμένο μου αρέσει έτσι όπως έχει ξεκινήσει στον βυθό.

Berserk(315/-) Κοντεύω να φτάσω εκεί που έχει φτάσει. Έχει ακριβώς ότι ήθελα. Dark fantasy setting με τέρατα, μάχες, μάγους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Black Bird(13/-) Όταν το πρωτοξεκίνησα μου θύμησε λίγο απο Vampire Knight και λίγο απο xxxHolic. Πάρα πολύ ωραίο μέχρι στιγμής.

Ubel Blatt(11/-) Ποτέ δεν λέω όχι σε κάτι που έχει να κάνει με fantasy. Αν και είναι αρχή ακόμα μου άρεσε η μεγάλη αντίφαση που είχε.

Vinland Saga(56/-)
Αριστούργημα! Χαίρομαι πάρα πολύ που το ξεκίνσα γιατί πάντα ήθελα να διαβάσω κάτι με θεματολογία τους βικινγκς. Οι χαρακτήρες είναι ένας και ένας αλλά άπειρα respect μέχρι στιγμής σε Thors, Thorkell αλλά κυρίως Askeladd. Τον παραδέχτηκα με αυτό που έκανε.
Posted Image

#949 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 20 January 2012 - 22:12

Berserk(315/-) Κοντεύω να φτάσω εκεί που έχει φτάσει. Έχει ακριβώς ότι ήθελα. Dark fantasy setting με τέρατα, μάχες, μάγους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Ubel Blatt(11/-) Ποτέ δεν λέω όχι σε κάτι που έχει να κάνει με fantasy. Αν και είναι αρχή ακόμα μου άρεσε η μεγάλη αντίφαση που είχε.

Vinland Saga(56/-)
Αριστούργημα! Χαίρομαι πάρα πολύ που το ξεκίνσα γιατί πάντα ήθελα να διαβάσω κάτι με θεματολογία τους βικινγκς. Οι χαρακτήρες είναι ένας και ένας αλλά άπειρα respect μέχρι στιγμής σε Thors, Thorkell αλλά κυρίως Askeladd. Τον παραδέχτηκα με αυτό που έκανε.

πολύ ωραία είναι αλλά δυστυχώς on going....

#950 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 31 January 2012 - 01:26

ξεκινησα να διαβαζω το major αλλα απο οτι ειδα υπαρχουν καποια κεφαλαια τα οποια δεν ειναι μετεφρασμενα και ετσι σταματησα στο 22 .....δεν ψηνομαι να διαβασω τωρα το τελος ενω ξερω οτι υπαρχουν κενα ενδιαμεσα :uhh:

Posted Image

#951 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 February 2012 - 17:24

dorohedoro vol2, θυμήθηκα γιατί αγαπώ τα manga

qzMHWHd.png

#952 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 06 February 2012 - 18:21

Ξεκίνησα το 16Life και είναι καταπληκτικό.:yahoo:

#953 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 February 2012 - 18:29

τελιωσα το olimpos, αρκετα καλο(αν και μικρο) και τωρα ξεκινησα τα Koukou debut & switch grill :P
フカフカ

#954 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 18 February 2012 - 16:19

^To Switch Girl είναι εκπληκτικό!
Διάβασα τους 6 τόμους που υπάρχουν μέχρι στιγμής και γέλασα τόσο πολύ.Η πρωταγωνίστρια είναι τρελή.Πρώτη φορά συναντώ πρωταγωνίστρια που με κάνει να μην ενδιαφέρομαι για τα αγόρια γύρω της και έχει τόσο κουλή οικογένεια.Τα σχόλια της μάνας της είναι τραγικά!Περιμένω πως και πως για νέα κεφάλαια.
Τελείωσα πριν λίγο το Desire Climax.Ήμουν τόσο ευτυχισμένη στην αρχή καθώς πίστευα ότι βρήκα τυχαία ένα μάνγκα με πολύ καλό σχέδιο και smut.Η απογοήτευση ήταν τόσο μεγάλη που ήθελα να σταματήσω στον 4ο τόμο αλλά επειδή είναι μόνο εφτά τόμοι είπα να το τελειώσω.Δεν έχω λόγια για το πόσο οικτρό,χαζό και εκνευριστικό ήταν αυτό το μάνγκα και οι χαρακτήρες του.Κρίμα και το σχέδιο ήταν τόσο καλό!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#955 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 18 February 2012 - 17:08

xxxHolic και Higurashi No naku Koro Ni Watanagashi

#956 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 19 February 2012 - 03:06

Σημερα αρχησα το Obaka-chan,Koigatariki αλλα δεν βρησκω scanalations περα απο το 19 ch.(αν γνωριζει καποιος κατι ας με ενημερωσει)
Παντως ειναι πολυ ομορφο και γλυκουλι αν και εχει αρκετα κλισε μεσα.
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#957 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 19 February 2012 - 03:24

ξαναπιασα το necromancer και ξεκινησα, φτανοντας up-to-date το tokyo ravens(φαση εχει μεχρι στιγμης, ενδιαφερον) :)
Eπιδης τελιωσα το kimi ga naita Hi, καλη φαση...αν και δε μ'εντυπωσιασε κι'ιδιετερα :P
Tωρα λεω να πιασω το "city of dead sorcerer", ενδιαφερον 8εματακι εχει και ωραιο σχεδιο :3
フカフカ

#958 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 19 February 2012 - 12:35

Ξεκινησα να διαβαζω το Witchblade Takeru manga :puke:
Επειδη αυτη τη περιοδο ασχολουμαι με τα one-shots,specials k crossovers απο Witchblade,ειπα να διαβασω και το manga.Αν το "γυρνουσαν" σε hentai θα ηταν πολυ καλυτερο.Το σκιτσο ειναι ιδανικο.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#959 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 22 February 2012 - 20:46

6000-Rokusen(5/-) Πάντα εκτιμάω ένα καλό horror. Το συγκεκριμένο μου αρέσει έτσι όπως έχει ξεκινήσει στον βυθό.

Black Bird(13/-) Όταν το πρωτοξεκίνησα μου θύμησε λίγο απο Vampire Knight και λίγο απο xxxHolic. Πάρα πολύ ωραίο μέχρι στιγμής.

Vinland Saga(56/-)

Ααααχχ παλιες καλες εποχες πριν απο 3 χρονια που ειμασταν και εμεις στο 315...

Μου θυμισες και το Ubel Blatt το οποιο μετα απο 1-2 χρονια αναβολης ξανασυνεχιζεται. Αν και εχω σχεδον ξεχασει τι εχει γινει μεχρι τωρα:hot:

#960 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 22 February 2012 - 21:08

μιας και ειμαι straight απο το reccomendation διαβασα το Goth πολυ ωραιο ετσι λιγο μυστηριο με μια δοση θανατου ειναι οτι πρεπει και αρχισα το Doubt που ειναι πολυ ωραιο μεχρι τωρα ... τετοια με αιματα ,υπουλα παιχνιδια και φρικη ειναι πολυ ωραια .....