Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#901 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 21:55

διαβασα το manga Hokuto no Ken, κατι που ισως επρεπε να ειχα κανει αρκετους μηνες πριν.

Ενταξει οτι και να πω ειναι λιγο, τα πραγματα και οι ατακες εκει δεν περιγραφονται και οι νομοι της φυσικης και της βαρυτητας εκει πραγματικα δεν ισχυουν.

τα μυαλα πεταγωνται σα ζελε, μεταλλα, πετρες σπανε σα μπισκοτα.

μυωδεις γιγαντες, βαρβατιλα, οτι πρεπει για το κοινο των 80s με το He-Man και τις ταινιες με τους μπρατσαραδες βαρβαρους.

Βλεπεις οι διαστασεις να αλλαζουν. Μια γροθια και μια κλωτσια καλυπτουν ολο το πλανο και το κεφαλι του θυματος αποκτα το μεγεθος καρφιτσας.

Βεβαια στο συναισθηματικο επιπεδο δεν βρηκα ιχνος, εστω ουτε ενα καρε που να με επηρρεασε. Οι χαρακτηρες και ιδιως ο πρωταγωνιστης χαρτινοι και αντρανταχτοι.

κατι πηγε να γινει με το Raoh που ισως ηταν ο καλυτερος αναμεσα στο τσουρμο αλλα μετα απο αυτον στη μεση του manga το χαος. Η ιστορια Shin Hokuto no Ken κυμαινεται στη μετριοτητα, προσθετοντας ενα σωρο μπαλώματα, ετσι απλα για να συνεχιστει η ιστορια. Βεβαια βαζουν την ιδια σχεδον πλοκη με το πρωτο μισο, ακομα και οι χαρακτηρες αν και διαφορετικοι, ειναι ουσιαστικα οι ιδιοι αλλα πολυ πιο βαρετοι.

Ευτυχως διαβαζεται ευκολα μιας και οι διαλογοι ειναι απο λιτοι ως μηδαμινοι. Ασε που οι γυναικες ειναι αδυναμα υποχειρια, μονο για να φυτευουν δεντρα και να γκαστρωνονται. Ουσιαστικα μονο η Mamiya ειναι ικανη να μαχεται με τα φονικα....γιο-γιό της.

Θεωρω το Jojo's Bizarre Adventure αρκετα ανωτερο σε ολους τους τομεις, περαν του σχεδιου στα δυο πρωτα arcs και μαλιστα το τριτο arc ειναι ισως απο τις κορυφαιες ιστοριες seinen αυτου του ειδους.

Μονη δικαιολογια ειναι πως ειναι μεταγενεστερο και συνεπως χρωστα πολλα σε αυτο το manga.
Ασε που μου θυμιζει Mad Max αρκετα. Μεχρι και ιστοριες Καινης Διαθηκης βαλαν οι ατιμοι....

Τωρα αν μου δωσεται να διαβασω ή να δω Bleach, Naruto, One Piece κλπ ακομα και Dragon Ball, ,μετα το Hokuto no Ken και Jojo's Bizarre Adventure θα τα απερριπτα. Και να μη το διαβαζα θα το κανα ετσι και αλλιως, αλλα τωρα πολυ περισσοτερο. Για αυτο να ξερετε, οσοι τα διαβαζετε δεν γυριζετε πισω.

Καλά μην είσαι απόλυτος πως δεν υπάρχει γυρισμός, έχω διαβάσει το Jojo και θεωρώ ανώτερο το OP. Και ναι υπάρχει γυρισμός μπορεί να μην γεμίζει το μάτι, αλλά έχει εξίσου manly στιγμές γενναιότητας. Πάντως ως ενδιάμεσο καλό είναι το Toriko, που διάβασα αυτόν τον καιρό και τα σπάει πολύ.. συνδυάζει την περιπέτεια και την δημιουργικότητα του OP με την αντρίλα των παλιών shonen.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#902 klasobaniera

klasobaniera

.........................

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 22:15

air gear(θεος οπιος δεν το χει διαβασει και ειναι αγορι πρεπει απλος θεος),code :breaker ,toriko,(bleach,naruto,op klasika),to love ru darkness,bartender,zettai karen children(Πολυ underater και αγνωστο ενω εχει αρκετα καλο χιουμορ και οχι βαρυ καλο και για παιδια),ikigami:the ultimate limit (ποροτικο αν και καπος βαρυ αξιζει για μια αλλαγη που και που απο ξυλο,βρακι,ξυλο)soul eater,ao no exorcist,freezing,unbalancexunbalance(τετοiες δασκαλες χρειαζομαστε ),otaku no musume san(ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ )mangak san to assistan san to(ωραιο και ωραιο χιουμορ) ε νταξει αυτα εχω ανοιχτα,battle angel alitta(πολυ ωραιο και αυτο ριξτε του μια ματια )..... για την ωρα ειναι οσα θυμαμαι:P:P:P:P:P:P:P

#903 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 02:42

Εγώ διαβάζω το Rosario+Vampire και πραγματικά έχω μείνει άφονος .Είναι τέλειο μου αρέσει αφάνταστα και είμαι τρεισευτιχησμένος που είναι ongoing.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 12 Σεπτέμβριος 2011 - 11:22

Δημοσιευμένη  εικόνα

#904 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 20:46

Διαβασα προσφατα το Amon: The darkside of Devilman, και μου αρεσε αρκετα. Μετα ομως καταλαβα οτι ειναι κατι σαν recap απο το Devilman manga το οποιο βγηκε το '72.

Ενω το ξεκινησα και αυτο, απλα το art δεν μου καθεται καλα στο στομαχι. Οι φατσες τους μου φαινονται σχεδον ανεκφραστες και ιδιες σε καθε panel.

Πρεπει να βρω το κουραγιο να το ξαναρχισω γιατι ειναι ενα αρκετα ωραιο manga.

#905 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 13:06

bloody monday season 2
kimi no iru machi
rosario + vampire
GE

το 1ο και το 3ο ειναι πολυ καλα
το 2ο και το 4ο ειναι πιο απαλο ετσι για να περναει η ωρα!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#906 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 10:55

Καλά μην είσαι απόλυτος πως δεν υπάρχει γυρισμός, έχω διαβάσει το Jojo και θεωρώ ανώτερο το OP. Και ναι υπάρχει γυρισμός μπορεί να μην γεμίζει το μάτι, αλλά έχει εξίσου manly στιγμές γενναιότητας. Πάντως ως ενδιάμεσο καλό είναι το Toriko, που διάβασα αυτόν τον καιρό και τα σπάει πολύ.. συνδυάζει την περιπέτεια και την δημιουργικότητα του OP με την αντρίλα των παλιών shonen.

η διαφορα ειναι πως τα Jojo και Hokuto ξεκινησαν ως seinen και γνωρισαν επιτυχια. Βεβαια το Jojo στην πορεια εγινε shonen. Για αυτο καποια πραγματα τα πανε πολυ πιο παραπερα απο οποιοδηποτε One Piece. Aσε που πλεον πολλα κλισε των 80ς θα θεωρουνταν μη αποδεκτα σημερα.

Που να δεις το Luffy να ανοιγει το κεφαλι του αντιπαλου στα δυο.....φλωριες!

#907 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 17:28

η διαφορα ειναι πως τα Jojo και Hokuto ξεκινησαν ως seinen και γνωρισαν επιτυχια. Βεβαια το Jojo στην πορεια εγινε shonen.

Shonen ήταν πάντα το Hokuto, και το Jojo το γύρισε τώρα τελευταία σε seinen.
Την επιτυχία την γνώρισαν γιατί ήταν άλλα τα standard του κοινού τότε και άλλα είναι τώρα (κλισέ τα ονόμασες).
Ο καθένας διαβάζει/διακρίνει/αγαπάει στα shonen του ότι θεωρεί αυτός καλό.
Εγώ δεν θα σύγκρινα κανένα από τα τωρινά manga με τα παλιά γιατί πολύ απλά γραφτήκαν άλλη εποχή και κινούνται σε άλλο setting. Δεν θα σύγκρινά ποτέ Mad Max με Πειρατές της Καραϊβικής γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.

Συγνώμη για το off-topic

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#908 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 20:41

Shonen ήταν πάντα το Hokuto, και το Jojo το γύρισε τώρα τελευταία σε seinen.
Την επιτυχία την γνώρισαν γιατί ήταν άλλα τα standard του κοινού τότε και άλλα είναι τώρα (κλισέ τα ονόμασες).
Ο καθένας διαβάζει/διακρίνει/αγαπάει στα shonen του ότι θεωρεί αυτός καλό.
Εγώ δεν θα σύγκρινα κανένα από τα τωρινά manga με τα παλιά γιατί πολύ απλά γραφτήκαν άλλη εποχή και κινούνται σε άλλο setting. Δεν θα σύγκρινά ποτέ Mad Max με Πειρατές της Καραϊβικής γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.

Συγνώμη για το off-topic

νομιζω το Jojo στα πρωτα δυο arc ηταν seinen αν κρινω απο τις βιαιες σκηνες
Spoiler:
, απο το τριτο αrc εγινε shonen. Στο εκτο arc το παρατησα και δεν ξερω τι παιζει πλεον.

Μπα, αν κρινω πως οι Πειρατες σαρωσαν στα ταμεια σε σχεση με τη low budget για την εποχη παραγωγη του Mad Max, η συγκριση μπορει να γινει μονο στο πιο ειναι περισσοτερο δημοφιλες. απλα αν οι πειρατες ειχαν τη βια του Mad Max (σιγα μη το επετρεπε η Ντισνευ αυτο), τοτε ισως να μην πουλουσαν τοσο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 12 Σεπτέμβριος 2011 - 22:07

#909 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 23:24

Μόνο που η συζήτηση έχει αρχίσει και ξεφεύγει πάρα πολύ οπότε από εδώ και στο εξης μείνετε ontopic. :)

#910 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 21:55

Μόλις τέλειωσα xxxholic. Πάρα πολύ ωραίο και πιο ευχάριστο απο το anime. Το μόνο μου παράπονο είναι οτι σε κάποια chapters έμπλεκε το tsubasa(το οποίο δεν το έχω διαβάσει οπότε εκεί έχανα το νόημα).

Επίσης ξεκίνησα Deadman Wonderland το οποίο ελπίζω να βγεί καλύτερο απο το anime.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#911 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 01:02

διαβασα το harukana machi-e παρα πολυ καλο...και δεν το περιμενα.

#912 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2011 - 05:24

τελειωσα το heart no kuni no alice...το θεωρησα μετριο!βεβαια υπηρχε καποια εξελιξη αλλα ακομα και αυτη ηταν λιγακι βαρετη!!επισης ενω νομιζα οτι ηταν και ολιγον τι comedy τα λιγοστα κωμικα parts ηταν κρυα!!τουλαχιστον οι χαρακτηρες ηταν ολοκληρωμενοι και σε αποζημιωναν!!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#913 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2011 - 10:27

Τελειωσα το Vagabond! Φοβερό μάνγκα! Genious ο Takehiko Inoue
Mister Raindrop falling away from me now

Δημοσιευμένη  εικόνα

#914 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 10:40

εχω λιωσει το wolf guy,αν και δεν με προιδεαζε για πολλα, το σχεδιο και το στορυ στη συνεχεια ειναι πολυ καλα. Ειμαι καπου στο 55 ch και βλεπω μονο αλλα 40, μπουυυυυυ... :-(

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#915 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 10:53

Τελειωσα το Vagabond! Φοβερό μάνγκα! Genious ο Takehiko Inoue

αυτο δεν είναι ongoing ή κανω λάθος?