Καλά μην είσαι απόλυτος πως δεν υπάρχει γυρισμός, έχω διαβάσει το Jojo και θεωρώ ανώτερο το OP. Και ναι υπάρχει γυρισμός μπορεί να μην γεμίζει το μάτι, αλλά έχει εξίσου manly στιγμές γενναιότητας. Πάντως ως ενδιάμεσο καλό είναι το Toriko, που διάβασα αυτόν τον καιρό και τα σπάει πολύ.. συνδυάζει την περιπέτεια και την δημιουργικότητα του OP με την αντρίλα των παλιών shonen.διαβασα το manga Hokuto no Ken, κατι που ισως επρεπε να ειχα κανει αρκετους μηνες πριν.
Ενταξει οτι και να πω ειναι λιγο, τα πραγματα και οι ατακες εκει δεν περιγραφονται και οι νομοι της φυσικης και της βαρυτητας εκει πραγματικα δεν ισχυουν.
τα μυαλα πεταγωνται σα ζελε, μεταλλα, πετρες σπανε σα μπισκοτα.
μυωδεις γιγαντες, βαρβατιλα, οτι πρεπει για το κοινο των 80s με το He-Man και τις ταινιες με τους μπρατσαραδες βαρβαρους.
Βλεπεις οι διαστασεις να αλλαζουν. Μια γροθια και μια κλωτσια καλυπτουν ολο το πλανο και το κεφαλι του θυματος αποκτα το μεγεθος καρφιτσας.
Βεβαια στο συναισθηματικο επιπεδο δεν βρηκα ιχνος, εστω ουτε ενα καρε που να με επηρρεασε. Οι χαρακτηρες και ιδιως ο πρωταγωνιστης χαρτινοι και αντρανταχτοι.
κατι πηγε να γινει με το Raoh που ισως ηταν ο καλυτερος αναμεσα στο τσουρμο αλλα μετα απο αυτον στη μεση του manga το χαος. Η ιστορια Shin Hokuto no Ken κυμαινεται στη μετριοτητα, προσθετοντας ενα σωρο μπαλώματα, ετσι απλα για να συνεχιστει η ιστορια. Βεβαια βαζουν την ιδια σχεδον πλοκη με το πρωτο μισο, ακομα και οι χαρακτηρες αν και διαφορετικοι, ειναι ουσιαστικα οι ιδιοι αλλα πολυ πιο βαρετοι.
Ευτυχως διαβαζεται ευκολα μιας και οι διαλογοι ειναι απο λιτοι ως μηδαμινοι. Ασε που οι γυναικες ειναι αδυναμα υποχειρια, μονο για να φυτευουν δεντρα και να γκαστρωνονται. Ουσιαστικα μονο η Mamiya ειναι ικανη να μαχεται με τα φονικα....γιο-γιό της.
Θεωρω το Jojo's Bizarre Adventure αρκετα ανωτερο σε ολους τους τομεις, περαν του σχεδιου στα δυο πρωτα arcs και μαλιστα το τριτο arc ειναι ισως απο τις κορυφαιες ιστοριες seinen αυτου του ειδους.
Μονη δικαιολογια ειναι πως ειναι μεταγενεστερο και συνεπως χρωστα πολλα σε αυτο το manga.
Ασε που μου θυμιζει Mad Max αρκετα. Μεχρι και ιστοριες Καινης Διαθηκης βαλαν οι ατιμοι....
Τωρα αν μου δωσεται να διαβασω ή να δω Bleach, Naruto, One Piece κλπ ακομα και Dragon Ball, ,μετα το Hokuto no Ken και Jojo's Bizarre Adventure θα τα απερριπτα. Και να μη το διαβαζα θα το κανα ετσι και αλλιως, αλλα τωρα πολυ περισσοτερο. Για αυτο να ξερετε, οσοι τα διαβαζετε δεν γυριζετε πισω.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
#901
Posted 19 August 2011 - 21:55
#902
Posted 19 August 2011 - 22:15

#903
Posted 20 August 2011 - 02:42
Edited by zennith666, 12 September 2011 - 11:22.
#904
Posted 01 September 2011 - 20:46
Ενω το ξεκινησα και αυτο, απλα το art δεν μου καθεται καλα στο στομαχι. Οι φατσες τους μου φαινονται σχεδον ανεκφραστες και ιδιες σε καθε panel.
Πρεπει να βρω το κουραγιο να το ξαναρχισω γιατι ειναι ενα αρκετα ωραιο manga.
#905
Posted 03 September 2011 - 13:06
kimi no iru machi
rosario + vampire
GE
το 1ο και το 3ο ειναι πολυ καλα
το 2ο και το 4ο ειναι πιο απαλο ετσι για να περναει η ωρα!!!!

#906
Posted 12 September 2011 - 10:55
Καλά μην είσαι απόλυτος πως δεν υπάρχει γυρισμός, έχω διαβάσει το Jojo και θεωρώ ανώτερο το OP. Και ναι υπάρχει γυρισμός μπορεί να μην γεμίζει το μάτι, αλλά έχει εξίσου manly στιγμές γενναιότητας. Πάντως ως ενδιάμεσο καλό είναι το Toriko, που διάβασα αυτόν τον καιρό και τα σπάει πολύ.. συνδυάζει την περιπέτεια και την δημιουργικότητα του OP με την αντρίλα των παλιών shonen.
η διαφορα ειναι πως τα Jojo και Hokuto ξεκινησαν ως seinen και γνωρισαν επιτυχια. Βεβαια το Jojo στην πορεια εγινε shonen. Για αυτο καποια πραγματα τα πανε πολυ πιο παραπερα απο οποιοδηποτε One Piece. Aσε που πλεον πολλα κλισε των 80ς θα θεωρουνταν μη αποδεκτα σημερα.
Που να δεις το Luffy να ανοιγει το κεφαλι του αντιπαλου στα δυο.....φλωριες!
#907
Posted 12 September 2011 - 17:28
η διαφορα ειναι πως τα Jojo και Hokuto ξεκινησαν ως seinen και γνωρισαν επιτυχια. Βεβαια το Jojo στην πορεια εγινε shonen.
Shonen ήταν πάντα το Hokuto, και το Jojo το γύρισε τώρα τελευταία σε seinen.
Την επιτυχία την γνώρισαν γιατί ήταν άλλα τα standard του κοινού τότε και άλλα είναι τώρα (κλισέ τα ονόμασες).
Ο καθένας διαβάζει/διακρίνει/αγαπάει στα shonen του ότι θεωρεί αυτός καλό.
Εγώ δεν θα σύγκρινα κανένα από τα τωρινά manga με τα παλιά γιατί πολύ απλά γραφτήκαν άλλη εποχή και κινούνται σε άλλο setting. Δεν θα σύγκρινά ποτέ Mad Max με Πειρατές της Καραϊβικής γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.
Συγνώμη για το off-topic
#908
Posted 12 September 2011 - 20:41
Shonen ήταν πάντα το Hokuto, και το Jojo το γύρισε τώρα τελευταία σε seinen.
Την επιτυχία την γνώρισαν γιατί ήταν άλλα τα standard του κοινού τότε και άλλα είναι τώρα (κλισέ τα ονόμασες).
Ο καθένας διαβάζει/διακρίνει/αγαπάει στα shonen του ότι θεωρεί αυτός καλό.
Εγώ δεν θα σύγκρινα κανένα από τα τωρινά manga με τα παλιά γιατί πολύ απλά γραφτήκαν άλλη εποχή και κινούνται σε άλλο setting. Δεν θα σύγκρινά ποτέ Mad Max με Πειρατές της Καραϊβικής γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.
Συγνώμη για το off-topic
νομιζω το Jojo στα πρωτα δυο arc ηταν seinen αν κρινω απο τις βιαιες σκηνες
Μπα, αν κρινω πως οι Πειρατες σαρωσαν στα ταμεια σε σχεση με τη low budget για την εποχη παραγωγη του Mad Max, η συγκριση μπορει να γινει μονο στο πιο ειναι περισσοτερο δημοφιλες. απλα αν οι πειρατες ειχαν τη βια του Mad Max (σιγα μη το επετρεπε η Ντισνευ αυτο), τοτε ισως να μην πουλουσαν τοσο.
Edited by Kenny, 12 September 2011 - 22:07.
#909
Posted 12 September 2011 - 23:24

#910
Posted 16 September 2011 - 21:55
Επίσης ξεκίνησα Deadman Wonderland το οποίο ελπίζω να βγεί καλύτερο απο το anime.
#911
Posted 22 September 2011 - 01:02
#912
Posted 24 September 2011 - 05:24
#913
Posted 24 September 2011 - 10:27

#915
Posted 26 September 2011 - 10:53
Τελειωσα το Vagabond! Φοβερό μάνγκα! Genious ο Takehiko Inoue
αυτο δεν είναι ongoing ή κανω λάθος?