Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Posted 14 July 2011 - 20:04
Και μιας που διαβασα το Rave Master λεω να συνεχισω και το Fairy Tail που παραγκωνισα για σχεδον μισο χρονο.
Posted 14 July 2011 - 21:28
Posted 16 July 2011 - 03:20
Posted 16 July 2011 - 11:56
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 23 July 2011 - 01:47

Posted 23 July 2011 - 14:01
Μακαρι να βγουν κι'αλλα, γιατι πραγματικα μου αρεσει αυτο το anime/manga...

Posted 24 July 2011 - 17:04
Μέχρι στιγμής μου αρέσει φοβερά κυρίως λόγω του ότι είναι πολύ επεξηγηματικό και αναλυτικό με τις εικόνες/παρουσιάσεις,και αφοπλιστικά λιτό στους διαλόγους και στις σκέψεις των χαρακτήρων.
Πέραν του ότι το παραπάνω μου αρέσει σαν τρόπος ανάπτυξης,έχει και λειτουργικό χαρακτήρα για μένα που έχω διαβάσει λίγα manga.Μου είναι πολύ πιο ξεκούραστο στο μάτι(σ' αυτό παίζει ρόλο και το χρώμα βέβαια)από το να διαβάζω ατελείωτα κ μεγάλα συννεφάκια σε μερικές σελίδες άλλων manga και κάποιες φορές να μην κατανοώ τα άλματα από το ένα πάνελ στο άλλο.Είναι το μόνο manga μέχρι στιγμής που μπορώ να διαβάσω 10 συνεχόμενα chaps χωρίς να πονέσει η κεφάλα μου.
Σαν σενάριο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι το τρελά εμπνευσμένο,αλλά μόνο κ μόνο για τους παραπάνω λόγους,πλέον δηλώνω addicted:drink:
Posted 24 July 2011 - 19:54

Posted 31 July 2011 - 18:44
Posted 02 August 2011 - 01:04

On another tone Thermae Romae is actually good. Κωμωδία, τρελα και πάντρεμα αρχαία Ρώμης με σύγχρονη Ιαπωνία με έναν τρόπο που δημιουργεί νέα νεφρά από το γέλιο.
Και αποφάσισα να φτάσω up to date στο Vagabond το οποίο χωρίς υπερβολή είναι ένα από τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει σε όλα τα επίπεδα. Και όλο αυτό χωρίς να είναι pretentious.
Posted 02 August 2011 - 01:10

Edited by giota83, 02 August 2011 - 01:17.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 02 August 2011 - 16:59
Επίσης Nausicaa of the Valley of the Wind, που είναι καλύτερο από την ταινία, και από τα πιο ωραία post-apocalyptic manga που έχω διαβάσει. Πραγματικά, στην ταινία, όσο ωραία κι αν ήταν δεν είδαμε σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ από τον κόσμο, τους λαούς, τους μύθους και της δολοπλοκίες που παίζουν στη σειρά. Can't wait to read more.

On a lighter note, τέλειωσα και το Ane Doki της προάλλες. Όποιος το διαβάσει περιμένοντας κάτι σοβαρό χρειάζεται ένα κρύο ντους, αλλιώς είναι πολύ απολαυστικό (μέχρι κάτι βλακείες που κάνει στον 3ο τόμο, that is). Από τότε που το τέλειωσα σκέφτομαι συνέχεια το πως θα ήταν η ιστορία αν αντί για 13χρονο αγοράκι και sexy 17χρονη που να κάνει τη maid, είχαμε 11χρονο κοριτσάκι και 15χρονο bishounen με συμπεριφορά Γαλάζιου Πρίγκηπα (για το ανάλογο κοινό φυσικά). Οι αντιδράσεις τουλάχιστον θα είχαν σίγουρα ενδιαφέρον.

Posted 09 August 2011 - 10:21
Bγήκε το Shihonron ch.1 που ουσιαστικά αποτελεί μεταφορά του Das Kapital του Karl Marx σε manga μορφή. Αρχικά είπα ότι οκ αυτό μπορεί να είναι επιμορφωτικό και πραγματικά ενδιαφέρον σαν manga. Το να πω ότι μετά τις 10 πρώτες σελίδες με έπιασε σπαστικό γέλιο και δαγκωνομουνα για να μην ακουστώ σε όλη την πολυκατοικία δεν είναι υπερβολή. Πραγματικά ο Marx πρέπει να στριφογυρίζει στον ταφο του atm. Τελευταία φορά που είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο ήταν σε άρθρο του Ριζοσπάστη για την φτωχή πλην τίμια καθαρίστρια-μετεμψύχωση του Βασιλάκη Καιλα- η οποία παρα τις δυσκολίες παρά την προδοσία των συντρόφων της, έβαζε πάντα το Κόμμα πάνω από όλους.
![]()
On another tone Thermae Romae is actually good. Κωμωδία, τρελα και πάντρεμα αρχαία Ρώμης με σύγχρονη Ιαπωνία με έναν τρόπο που δημιουργεί νέα νεφρά από το γέλιο.
Και αποφάσισα να φτάσω up to date στο Vagabond το οποίο χωρίς υπερβολή είναι ένα από τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει σε όλα τα επίπεδα. Και όλο αυτό χωρίς να είναι pretentious.
Κάτι με Χιτλεράκο και Σταλινούλη έχει τι κατάστημα;

Posted 10 August 2011 - 15:56
Ενταξει οτι και να πω ειναι λιγο, τα πραγματα και οι ατακες εκει δεν περιγραφονται και οι νομοι της φυσικης και της βαρυτητας εκει πραγματικα δεν ισχυουν.
τα μυαλα πεταγωνται σα ζελε, μεταλλα, πετρες σπανε σα μπισκοτα.
μυωδεις γιγαντες, βαρβατιλα, οτι πρεπει για το κοινο των 80s με το He-Man και τις ταινιες με τους μπρατσαραδες βαρβαρους.
Βλεπεις οι διαστασεις να αλλαζουν. Μια γροθια και μια κλωτσια καλυπτουν ολο το πλανο και το κεφαλι του θυματος αποκτα το μεγεθος καρφιτσας.
Βεβαια στο συναισθηματικο επιπεδο δεν βρηκα ιχνος, εστω ουτε ενα καρε που να με επηρρεασε. Οι χαρακτηρες και ιδιως ο πρωταγωνιστης χαρτινοι και αντρανταχτοι.
κατι πηγε να γινει με το Raoh που ισως ηταν ο καλυτερος αναμεσα στο τσουρμο αλλα μετα απο αυτον στη μεση του manga το χαος. Η ιστορια Shin Hokuto no Ken κυμαινεται στη μετριοτητα, προσθετοντας ενα σωρο μπαλώματα, ετσι απλα για να συνεχιστει η ιστορια. Βεβαια βαζουν την ιδια σχεδον πλοκη με το πρωτο μισο, ακομα και οι χαρακτηρες αν και διαφορετικοι, ειναι ουσιαστικα οι ιδιοι αλλα πολυ πιο βαρετοι.
Ευτυχως διαβαζεται ευκολα μιας και οι διαλογοι ειναι απο λιτοι ως μηδαμινοι. Ασε που οι γυναικες ειναι αδυναμα υποχειρια, μονο για να φυτευουν δεντρα και να γκαστρωνονται. Ουσιαστικα μονο η Mamiya ειναι ικανη να μαχεται με τα φονικα....γιο-γιό της.
Θεωρω το Jojo's Bizarre Adventure αρκετα ανωτερο σε ολους τους τομεις, περαν του σχεδιου στα δυο πρωτα arcs και μαλιστα το τριτο arc ειναι ισως απο τις κορυφαιες ιστοριες seinen αυτου του ειδους.
Μονη δικαιολογια ειναι πως ειναι μεταγενεστερο και συνεπως χρωστα πολλα σε αυτο το manga.
Ασε που μου θυμιζει Mad Max αρκετα. Μεχρι και ιστοριες Καινης Διαθηκης βαλαν οι ατιμοι....
Τωρα αν μου δωσεται να διαβασω ή να δω Bleach, Naruto, One Piece κλπ ακομα και Dragon Ball, ,μετα το Hokuto no Ken και Jojo's Bizarre Adventure θα τα απερριπτα. Και να μη το διαβαζα θα το κανα ετσι και αλλιως, αλλα τωρα πολυ περισσοτερο. Για αυτο να ξερετε, οσοι τα διαβαζετε δεν γυριζετε πισω.
Posted 19 August 2011 - 20:27