Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#736 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 14 July 2010 - 11:34

Διαβάζω One Piece, Bleach, Death Note, Fairy Tail, Bakuman, Karakuridoji Ultimo, Toriko (πολύ παιδικό, αλλά anyway), DragonBall... τομάκια φυσικά (προσπαθώ να αποφεύγω το online reading).

:thatsit:
Posted Image

#737 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 14 July 2010 - 11:47

Gantz απλα μαμαει τιποτα αλλο δεν εχω να πω

#738 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 20 July 2010 - 20:55

Gamaran...μαρεσει πολυ ως τωρα (32 chp)

Posted Image

#739 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 27 July 2010 - 12:59

Nodame Contabile vol 13 αρκετά καλό, αν και δεν είμαι fan της κλασσικής μουσικής με έκανε να δείξω κάποιο ενδιαφέρον. Το ξεκίνησα επειδή ήταν romance περισσότερο, στην αρχή δεν με ενθουσίασε αλλά τώρα έχω πορωθεί.
Επίσης έχω ξεκινήσει το Wolf Guy και έχω φτάσει στο κεφάλαιο 29, μιλάμε για πολύ ξύλο!!!

#740 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 July 2010 - 03:09

Τέλειωσα το Flowers of Evil το οποίο είχα κάνει stall χωρίς ιδιαίτερο λόγο κάπου στην μέση. Και ναι αποδεικνύεται τελικά ότι το σύμπαν προσπαθούσε να με προφυλάξει από την κατάθλιψη τότε και δεν το άκουγα. Ωραίο manwha με πολύ καλό σχέδιο και twisted χαρακτήρες όσο δεν πάει. Να πώ την αμαρτία μου την Seh - Wah την συμπαθούσα πολύ και ας ήταν κέρατο βερνικωμένο κακομαθημένη και στρίγγλα. Τον αδερφό της από την άλλη ήθελα να τον τσακίσω στο ξύλο.

#741 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 28 July 2010 - 06:08

Διαβάζω Rave master και Gantz(και στα 2 κάπου στην μέση είμαι)

Πολύ καλύτερα από τις anime υλοποιήσεις τους..
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#742 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 01 August 2010 - 00:25

H αληθεια ειναι οτι ποτε δεν περιμενα να διαβασω καποιο manga...μια πηγαινα να αρχισω το ενα,μια το αλλο...αλλα ολο βαριομουν στο τελος....
Ομως.....ποιος μπορει να κρατιθει και να μην θελει να δει την συνεχεια μια επικης μαχης στο One Piece.....και ετσι....αρχισα πριν 2 βδομαδες νομιζω καπου εκει και τωρα ειμαι στο chapter 580...
Τωρα για εντυπωσεις....τι να πει κανεις???τα λογια περιττα πραγματικα....αν αρχισω να γραφω δεν θα τελιωνω....και θα γεμισω ενα θεμα με spoils Οne Piece xD!!! (πως θα αντεξω να μην πω τιποτα στα φιλαρακια μου που δεν διαβαζουν το Manga??):Crying2:
τωρα που εκανα βεβαια την αρχη ειναι η αληθεια πως εχω και αλλα κατα νου....αλλα δυστιχως οπως και στο θεμα Anime....ενα ειναι το τελιο!!!!:kill4u:

Posted Image

#743 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 02 August 2010 - 21:06

Απο τα καλυτερα μου Manga/Mahwa που εχω διαβασει ειναι μακραν το Veritas, το The Breaker κ το Player Kill aka P.K. Pure ξυλο κ στα 3.
Επισης πιστευω οτι το Veritas και το Τhe Breaker εχουν απο τα καλυτερα art που χω δει.
Τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν τα χουν διαβασει.

#744 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 02 August 2010 - 22:45

Vinland Saga, παρα πολυ καλο το τελειωσα,το ξαναδιαβασα, και παλι δεν το χορταινα(ωραιες μαχες σχετικα ρεαλιστικες,δομημενη πλοκη, παρα πολυ καλο/ρεαλιστικο σχεδιο)..
20th century boys, και αυτο πολυ καλο, βεβαια εφτασα σχεδον στα μισα και μετα εκλεισε το οnemanga και δεν προλαβα να το τελειωσω, καταφερε να μου προκαλει ολο και περισσοτερο ενδιαφερον και να με κραταει σε αγωνια σε καθε σελιδα......

#745 From_me_to_you

From_me_to_you

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 02 August 2010 - 23:46

Διαβάζω Kimi no Iru Machi,Naruto,Bleach,Kimi ni Todoke,H.O.T.D,Break Blade και One Piece
Posted Image

#746 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 August 2010 - 00:28

Απο τα καλυτερα μου Manga/Mahwa που εχω διαβασει ειναι μακραν το Veritas, το The Breaker κ το Player Kill aka P.K. Pure ξυλο κ στα 3.
Επισης πιστευω οτι το Veritas και το Τhe Breaker εχουν απο τα καλυτερα art που χω δει.
Τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν τα χουν διαβασει.

Αλλος ενας the breaker fan ;)

2bbd14fc.jpg

#747 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 04 August 2010 - 04:18

Τελείωσα με Nodame Contabile και wolf guy έφτασα μέχρι το τελευταίο μεταφρασμένο.
Επίσης την τελευταία βδομάδα διάβασα τα Ηοτ Gimmick, Private Prince, Kitchen Princess, Kare first love και σήμερα διάβασα το Koko Ni Iru Yo!!!
Έχω ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες τα:
Τsuki no Shippo
Kimi wa pet
Arakure
Tsubasa Reservoir Chronicles

Απο Ongoing διαβάζω Naruto, Bleach, PSYREN, Kimi no Iru Machi, Skip Beat, Wolf Guy, Kyou, Koi wo Hajimemasu, Νana-to-Kaoru, Kaichou wa maid-sama και History's Strongest Discipline Kenichi.

#748 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 04 August 2010 - 10:37

Τελείωσα με Nodame Contabile και wolf guy έφτασα μέχρι το τελευταίο μεταφρασμένο.
Επίσης την τελευταία βδομάδα διάβασα τα Ηοτ Gimmick, Private Prince, Kitchen Princess, Kare first love και σήμερα διάβασα το Koko Ni Iru Yo!!!
Έχω ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες τα:
Τsuki no Shippo
Kimi wa pet
Arakure
Tsubasa Reservoir Chronicles

Ωραίο αλλά μπερδεψοκατάσταση.(Clamp,τι περιμένεις...)

Έπιασα πάλι Trinity Blood (γιατί ενώ έχω παραγγήλει το light novel δεν έχει έρθει ακόμα :unlucky:) και απο ongoing Naruto,Bleach,D.Gray-man,Loveless,Monochrome Factor,Saraiya Goyou,Noblesse.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#749 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 04 August 2010 - 11:20

Ωραίο αλλά μπερδεψοκατάσταση.(Clamp,τι περιμένεις...)

Έπιασα πάλι Trinity Blood (γιατί ενώ έχω παραγγήλει το light novel δεν έχει έρθει ακόμα :unlucky:) και απο ongoing Naruto,Bleach,D.Gray-man,Loveless,Monochrome Factor,Saraiya Goyou,Noblesse.

Aρκετά μπερδεμένο, με έβαλε σε σκέψεις αν θα το συνεχίσω μέχρι το τέλος, ιδικά τώρα που ξέρω τι είδους τέλος θα έχει...

Διάβασα επίσης το εκπληκτικό Gantz και περιμένω ανυπόμονα το επόμενο Chapter....!!!
Ακόμη ξεκίνησα το Α kiss for the prince!!

#750 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 13 August 2010 - 01:12

Πρόσφατα άρχησα το NEW SEXY SIMPLETON..
είναι Comedy-Fantasy-Historical-Romance-Shoujo
Είναι πολύ καλό και συνδιάζει πολυ καλά ότι έγραψα πιο πάνω..
εχει ωραίες ατάκες και προσωπικά πεθαίνω στα γέλια ώρες ώρες..
Είναι ακόμα ongoing αλλά απ' ότι είδα υπάρχει και Sexy Simpleton που δείχνει την αρχή της ιστορίας..

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.