Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Posted 14 July 2010 - 11:47

http://sockin.mybrute.com
http://s1.sfgame.gr/index.php?rec=39004
http://gr.grepolis.com/invite-58689-gr2
Posted 20 July 2010 - 20:55
Posted 27 July 2010 - 12:59
Επίσης έχω ξεκινήσει το Wolf Guy και έχω φτάσει στο κεφάλαιο 29, μιλάμε για πολύ ξύλο!!!
Posted 28 July 2010 - 03:09
Posted 28 July 2010 - 06:08
Πολύ καλύτερα από τις anime υλοποιήσεις τους..

Posted 01 August 2010 - 00:25
Ομως.....ποιος μπορει να κρατιθει και να μην θελει να δει την συνεχεια μια επικης μαχης στο One Piece.....και ετσι....αρχισα πριν 2 βδομαδες νομιζω καπου εκει και τωρα ειμαι στο chapter 580...
Τωρα για εντυπωσεις....τι να πει κανεις???τα λογια περιττα πραγματικα....αν αρχισω να γραφω δεν θα τελιωνω....και θα γεμισω ενα θεμα με spoils Οne Piece xD!!! (πως θα αντεξω να μην πω τιποτα στα φιλαρακια μου που δεν διαβαζουν το Manga??)

τωρα που εκανα βεβαια την αρχη ειναι η αληθεια πως εχω και αλλα κατα νου....αλλα δυστιχως οπως και στο θεμα Anime....ενα ειναι το τελιο!!!!

Posted 02 August 2010 - 21:06
Επισης πιστευω οτι το Veritas και το Τhe Breaker εχουν απο τα καλυτερα art που χω δει.
Τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν τα χουν διαβασει.
Posted 02 August 2010 - 22:45
20th century boys, και αυτο πολυ καλο, βεβαια εφτασα σχεδον στα μισα και μετα εκλεισε το οnemanga και δεν προλαβα να το τελειωσω, καταφερε να μου προκαλει ολο και περισσοτερο ενδιαφερον και να με κραταει σε αγωνια σε καθε σελιδα......
Posted 02 August 2010 - 23:46

Posted 03 August 2010 - 00:28
Αλλος ενας the breaker fanΑπο τα καλυτερα μου Manga/Mahwa που εχω διαβασει ειναι μακραν το Veritas, το The Breaker κ το Player Kill aka P.K. Pure ξυλο κ στα 3.
Επισης πιστευω οτι το Veritas και το Τhe Breaker εχουν απο τα καλυτερα art που χω δει.
Τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν τα χουν διαβασει.

Posted 04 August 2010 - 04:18
Επίσης την τελευταία βδομάδα διάβασα τα Ηοτ Gimmick, Private Prince, Kitchen Princess, Kare first love και σήμερα διάβασα το Koko Ni Iru Yo!!!
Έχω ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες τα:
Τsuki no Shippo
Kimi wa pet
Arakure
Tsubasa Reservoir Chronicles
Απο Ongoing διαβάζω Naruto, Bleach, PSYREN, Kimi no Iru Machi, Skip Beat, Wolf Guy, Kyou, Koi wo Hajimemasu, Νana-to-Kaoru, Kaichou wa maid-sama και History's Strongest Discipline Kenichi.
Posted 04 August 2010 - 10:37
Τελείωσα με Nodame Contabile και wolf guy έφτασα μέχρι το τελευταίο μεταφρασμένο.
Επίσης την τελευταία βδομάδα διάβασα τα Ηοτ Gimmick, Private Prince, Kitchen Princess, Kare first love και σήμερα διάβασα το Koko Ni Iru Yo!!!
Έχω ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες τα:
Τsuki no Shippo
Kimi wa pet
Arakure
Tsubasa Reservoir Chronicles
Ωραίο αλλά μπερδεψοκατάσταση.(Clamp,τι περιμένεις...)
Έπιασα πάλι Trinity Blood (γιατί ενώ έχω παραγγήλει το light novel δεν έχει έρθει ακόμα

Does this darkness have a name?
Posted 04 August 2010 - 11:20
Ωραίο αλλά μπερδεψοκατάσταση.(Clamp,τι περιμένεις...)
Έπιασα πάλι Trinity Blood (γιατί ενώ έχω παραγγήλει το light novel δεν έχει έρθει ακόμα) και απο ongoing Naruto,Bleach,D.Gray-man,Loveless,Monochrome Factor,Saraiya Goyou,Noblesse.
Aρκετά μπερδεμένο, με έβαλε σε σκέψεις αν θα το συνεχίσω μέχρι το τέλος, ιδικά τώρα που ξέρω τι είδους τέλος θα έχει...
Διάβασα επίσης το εκπληκτικό Gantz και περιμένω ανυπόμονα το επόμενο Chapter....!!!
Ακόμη ξεκίνησα το Α kiss for the prince!!
Posted 13 August 2010 - 01:12
είναι Comedy-Fantasy-Historical-Romance-Shoujo
Είναι πολύ καλό και συνδιάζει πολυ καλά ότι έγραψα πιο πάνω..
εχει ωραίες ατάκες και προσωπικά πεθαίνω στα γέλια ώρες ώρες..
Είναι ακόμα ongoing αλλά απ' ότι είδα υπάρχει και Sexy Simpleton που δείχνει την αρχή της ιστορίας..
The .aNiMe//GR Team.