Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#541 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 09:18

Tελικά τα καλύτερα τα ανακαλύπτεις στην τύχη!Εχω αρχίσει (από χθές) το Until Death Do Us Part ,βρίσκομαι ηδη στο ch30 κ πραγματικά μου έχει αφήσει τις καλυτερες εντυπώσεις.Αν κ αρχίκα ο τίτλος με εκανε να σκεφτώ ότι είναι ένα ακομα χαζορομαντικο-shoujo από περιεργεια πάτησα το Link κ αυτό ήταν .......... έφαγα κόλλημα:blingeye2:.
Ωραίο story
(οχι πρωτότυπο),εντυπωσιακές μάχες, ο main character ειναι ο ορισμός του απόλυτου bad-ass, "γα****ω κ δερνω" τύπου και αλλά κυρίως το σχεδιο πραγματικά τα σπαει.Αν καποιος το έχει διαβάσει κ παρακάτω, θα ηθελα κ μια 2η γνώμη, το συνεχίζει εξίσου καλα το παραμύθι ο mangakas κ παρακάτω ή να φαει (προσωρινο) drop.(προβλέπω να πατώνω στο μάθημα που δίνω την Δευτέρα εκτος κ αν με ρωτήσουν σχετικά με το manga- βρήκα κ εγώ ώρα να πάθω το σκάλωμα!:despair:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Shihama-ru: 03 Ιούλιος 2009 - 09:24

#542 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 11:49

Σχετικά με το Until Death Do Us Part... ναι, συνεχίζει το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα. No worries, έκανες καλή επιλογή.

One Piece, volumes 27-45. Okay, κάψιμο με κάρβουνα. Τα λόγια περιττά, από τα καλύτερα shounen που υπάρχουν. Έχω γελάσει και κλάψει με αυτό το manga, πολυαγαπημένο. :wooi2:
Tonari no Shugoshin, volumes 1-3. Ευχάριστο shoujo, χωρίς πολύ ενδιαφέρον, αλλά έχει καλές στιγμές και ωραίο σχέδιο. Περιμένουμε την κατάληξη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#543 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 22:04

Ημουν αναμεσα στο dogs που μου προτεινε η satou no kumο και στο yotsuba..
αρχησα το δευτερο τελικα..εχει αρκετο γελιο εως τωρα και πολυ ομορφες σκηνες..η μικρη ειναι all the money:)
πολυ ευχαριστο και σιγουρα θα φυγει γρηγορα

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#544 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 02:44

MARS

Παντα απεφευγα τα Shoujo αλλα αυτο το συγκεκριμενο μου αρεσε σε πρωτη ματια,εδω και 1.30 ωρα το διαβαζω ασταματητα...

Και εχω και αλλα Shoujo στην λιστα μου..ΧD

Berserk___Gatsu.jpg

#545 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 08:36

Από shonen έχω κάψει τα reborn και beezlebub, και όπου να ναι πιάνω και το dr gray-man.
Ενώ τελείωσα και το Bleach που το είχα παρατήσει.
Από seinen διαβάζω το Gantz που είναι πολύ καλό.
Όσα από τα παραπάνω ανέφερα, τα παρακολουθώ ταυτόχρονα και σε anime όσα έχουν βγει δηλαδή...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#546 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 23:47

Τώρα διαβάζω tenjou tenge...
Απλά έπικ.Δεν έχω λόγια.
Τόσο καλό ecchi έχω καιρό να διαβάσω και μπορώ να πώ ότι είναι ένας πολύ ωραίος συνδυασμός.
(Αλλά έχω τόσα πολλά να διαβάσω που έχω κόψει τα άνιμ...full metal alchemist,να τελειώσω inuyasha που είναι από τα αγαπημένα μου και το έχω παρατήσει(chapter 370/558,angel sanctuary(arigatou rin)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#547 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 12:47

Girlfriend του Hokazono Masaya .

Περιέχει πολλές μικρές ιστορίες που αφορούν στις σχέσεις των 2 φύλων. Είναι λίγο hentai, αλλά πάντα κυριαρχεί το ρομαντικό στοιχείο στις σχέσεις. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, και καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα περιπτώσεων. Αν γενικότερα είστε σε τέτοια φάση, give it a try.

#548 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 15:37

girlfriend for me too...

#549 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 21:04

http://myanimelist.net/mangalist/Olgidio&status=1&order=

1-> καλο για να περναει η ωρα. ο κυριος χαρακτηρας μου θυμίζει τον L
2-> Πολυ ωραιο! shojo, romance. Περιμένω πως και πως το επομενο τευχος!
3-> λολ επικ το πιο προσφατο
4-> Μαμαει! Περιμενω επομενο (ποσο καιρο τωρα)
5-> Ευχαριστο. -->>--
6 -9-> Ενδιαφερον για οσο το εχω προχωρησει
10 -> suicide island. very very interesting
11-> ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΝΙΜΕ ΒΕΡΣΙΟΝ αυτου!!! :respect:
12-> φαση εχει
13-> Πολυ, πολυ ωραιο. Λιγο σπαμ αλλα ευχαριστο
14-> lol
15 -> nice ειναι
16-19-> φαση εχουν
my Anime list
my Manga list

I wish I could get rid of the spelling mistakes that dirty the world... :if:

#550 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2009 - 03:06

1 volume of godchild left to go, και ξαναδιαβαζω το runouni kenshin, που ειχα παρατησει στην εξεταστικη.

qzMHWHd.png

#551 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 15:19

Soul eater
Είμαι στην αρχή αρχή ακόμα, φαίνεται ενδιαφέρον. Σκίτσο, fanservice, και χίουμορ. Νομίζω θα μου αρέσει

#552 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 09:07

Τελειωσα το 20th Century Boys (κ το 21th Century Boys φυσικα) που αγοραζω κ τους τομους που βγαινουν τωρα. Δεν μπορουσα να περιμενω κ το συνεχισα online (θα συνεχισω να το αγοραζω). Πολυ καλο σεναριο με απιστευτη δομη. Σχεδιο το κλασικο αγαπημενο του Urasawa που κανει παλι παπαδες.
Ο Urasawa εχει γινει ο αγαπημενος μου mangaka, οτι δικο τoυ διαβαζω με κανει να χτυπιεμαι απο την λυσσα μου κ να θελω να τον φτασω. Which is kinda good.

Θα κανω το ιδιο κ με το Pluto γιατι δεν μπορω να περιμενω γμτ!

Btw ενα τραγουδι που παιζει σε ενα chapter ο κεντρικος χαρακτηρας του 20CB, ο Kenji, ειχε βγει σε cd σε μια ειδικη εκδοση του manga κ ανακαλυψαμε οτι το εχει γραψει/παιξει/τραγουδησει ο ιδιος ο Urasawa. DAMN this man is so talented!
95/100 (το 100/100 το φυλαω για καβατζα, you never know)

Eπισης διαβασα (και ειδα και το ανιμε κ το live action movie με τον "L" :P ) το Detroit Metal City. Πολυ αστειο αλλα το σχεδιο του μου φανηκε κακο (πραγμα που φτιαχνει καπως στο ανιμε, αλλα πολυ καααπως) κ ηταν κριμα.
67/100 (Για το κακο σχεδιο)

Οπως χαζευα online πετυχα ενα gender-bender, cute manga το No Bra κ λογω του ονοματος διαβασα λιγο. Λεω να το συνεχισω, ειχε πλακα. Εχει να κανει με ενα αγορακι που του αρεσει να ντυνεται κοριτσακι κ ο συγκατοικος του το ερωτευεται αλλα δεν θελει γιατι "μα...ειναι αγορι!!". Κλασικες αξιες :P
60/100 (Yet to see)

Εχω αφησει το Naruto 2 chapters πισω. Καπως βαριεμαι να το συνεχισω τωρα... Φταιει η ζεστη κ τα αργα κεφαλαια μαλλον..
55/100 (Για το run αυτο)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Asaph: 28 Ιούλιος 2009 - 09:17

#553 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2009 - 22:07

Πάνω στη τρέλα ξεκίνησα Naruto manga. 117 chapters so far σε μια μέρα.

Δεν είναι κακό, ίσως να φταίει που ναι καλοκαίρι

#554 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 01:28

Τελιωσα το fairy cube.Τελειο-Τελειο-Τελειο.
Romance που λατρεψα, σχεδιο φοβερο, πλοκη που σε καθηλωνει απο το πρωτο κιολας chapter, χαρακτηρες για oscar (as expected from a kaori yuki manga), ειχε και μια μικρη δοση αρρωστιας μεσα (evil fairies=win), what more can i ask?
10/10

qzMHWHd.png

#555 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 08:46

Οπως χαζευα online πετυχα ενα gender-bender, cute manga το No Bra κ λογω του ονοματος διαβασα λιγο. Λεω να το συνεχισω, ειχε πλακα. Εχει να κανει με ενα αγορακι που του αρεσει να ντυνεται κοριτσακι κ ο συγκατοικος του το ερωτευεται αλλα δεν θελει γιατι "μα...ειναι αγορι!!". Κλασικες αξιες :P
60/100 (Yet to see)

LOL, δεν περίμενα να υπάρχει και κάποιος άλλος που να το έχει διαβάσει αυτό. Δεν το έχω τελειώσει, γιατί όταν το διάβαζα, δεν είχαν βγει όλα τα chapter. Κάποια στιγμή πρέπει να το τελειώσω.

Συνεχίζω το soul eater, και μου αρέσει που ναι μεν υπάρχουν κάποιοι κεντρικοί χαρακτήρες, αλλά η υπόθεση δεν επικεντρώνεται μόνο σε αυτούς. Ολόκληρα chapter είναι αφιερωμένα σε άλλους, δίνοντας έτσι μια αίσθηση διαφορετική από ότι συνήθως. Θα δω μάλλον και το άνιμε μετά, αν και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια.

Επίσης ξεκίνησα και το kashimashi. Ένα διαστημόπλοιο συγκρούεται με έναν μαθητή, και ο μόνος τρόπος για να τον κάνουν να ζήσει, είναι να του αλλάξουν φύλο. Η είδηση μεταδίδεται και τον κυνηγάνε δημοσιογράφοι, γιατροί του κάνουν τεστ κ.λπ. Και πάλι αρκετά προτότυπη προσέγγιση, καθώς στα περισσότερα manga αυτού του τύπου, συνήθως ο ήρωας κρατάει κρυφό το γεγονός αυτό (βλ. ranma, butaba-kun, no bra).