Τελειωσα το
20th Century Boys (κ το 21th Century Boys φυσικα) που αγοραζω κ τους τομους που βγαινουν τωρα. Δεν μπορουσα να περιμενω κ το συνεχισα online (θα συνεχισω να το αγοραζω). Πολυ καλο σεναριο με απιστευτη δομη. Σχεδιο το κλασικο αγαπημενο του Urasawa που κανει παλι παπαδες.
Ο Urasawa εχει γινει ο αγαπημενος μου mangaka, οτι δικο τoυ διαβαζω με κανει να χτυπιεμαι απο την λυσσα μου κ να θελω να τον φτασω. Which is kinda good.
Θα κανω το ιδιο κ με το Pluto γιατι δεν μπορω να περιμενω γμτ!
Btw ενα τραγουδι που παιζει σε ενα chapter ο κεντρικος χαρακτηρας του 20CB, ο Kenji, ειχε βγει σε cd σε μια ειδικη εκδοση του manga κ ανακαλυψαμε οτι το εχει γραψει/παιξει/τραγουδησει ο ιδιος ο Urasawa. DAMN this man is so talented!
95/100 (το 100/100 το φυλαω για καβατζα, you never know)
Eπισης διαβασα (και ειδα και το ανιμε κ το live action movie με τον "L"

) το
Detroit Metal City. Πολυ αστειο αλλα το σχεδιο του μου φανηκε κακο (πραγμα που φτιαχνει καπως στο ανιμε, αλλα πολυ καααπως) κ ηταν κριμα.
67/100 (Για το κακο σχεδιο)
Οπως χαζευα online πετυχα ενα gender-bender, cute manga το
No Bra κ λογω του ονοματος διαβασα λιγο. Λεω να το συνεχισω, ειχε πλακα. Εχει να κανει με ενα αγορακι που του αρεσει να ντυνεται κοριτσακι κ ο συγκατοικος του το ερωτευεται αλλα δεν θελει γιατι "μα...ειναι αγορι!!". Κλασικες αξιες
60/100 (Yet to see)
Εχω αφησει το
Naruto 2 chapters πισω. Καπως βαριεμαι να το συνεχισω τωρα... Φταιει η ζεστη κ τα αργα κεφαλαια μαλλον..
55/100 (Για το run αυτο)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Asaph: 28 Ιούλιος 2009 - 09:17