Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#526 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 13:59

The World is Mine - REALLY SICK STUFF !!!!!!!:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#527 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2009 - 10:37

Crimson Hero all the way through dudes!!~~
Category:school life,romance,sports

Εχει κερδισει μια ξεχωριστη θεση στη καρδια μου,το ατιμο *O*!!
Αν κατι με εχει εντυπωσιασει ιδιαιτερα ειναι οι ισορροπιες που κραταει μεταξυ συναισθηματος(<3),φιλοδοξιας των main heros(gotta get to the top babeh!!),αποφασιστηκοτητας μα και αδιακοπων ονειρων/στοχων that gotta be fullfiled god dammit:bike:

Alsooz,dunno..μου δινει και κουραγιο να αντιμετωπιζω το reality the best way i can,στηριζομενη always στις δικες μου δυναμεις,εχοντας πιστη στον εαυτο μου xP
ξερει να προωθει το self-confidence και το counting to yur teammates/friends
TEAMWORK UP UP UP,rawwrrz :love:~~

αυτα τα ολιγα my friends:|

Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#528 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 17:54

Είπα να ψάξω λίγο martial arts, shounen οπότε βρήκα και διάβασα τα:

• Veritas, γυμνασμένοι τύποι και μανάρια τύπισσες που ρίχνουν super ξυλίκι και δε τους ενδιαφέρει κάτι άλλο -πάρε και τούτη πάρε και κείνη και δε συμμαζεύεται. Από πλοκή πάντως δε με κρατάει, αλλά τα ατού του ειπώθηκαν παραπάνω.

• The breaker, αυτό μου άρεσε αρκετά, κορεατικό, είναι αρκετά ρεαλιστικό ως προς την προσωπικότητα του εφήβου shin-woo ο οποίος τρώει της χρονιάς του συχνά πυκνά, το ξύλο πέφτει σε ζυγισμένες δόσεις και υπόθεση που κρατά το ενδιαφέρον μου.

#529 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 01:59

finished full metal alchemist.
To manga απλα ειναι τελειο.Το λατρεψα πραγματικα.Πολυ ενδιαφερουσα η ιστορια, με κραταει και με το παραπανω η πλοκη, πολυ ωραιοι χαρακτηρες εχει και humor, και λιγο δραμα βεβαια.

qzMHWHd.png

#530 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 02:05

Currently reading Homunculus.

Τελείωσα το πρώτο volume και είμαι αρκετά ενθουσιασμένη αλλά και προβληματισμένη. Σίγουρα μιλάμε για μια σειρά που έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά. Η αρχή ήταν κάπως υποτονική αλλά όταν ξεκίνησε το κύριο μέρος του story "i got hooked"!

#531 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 21:52

Yatsuba

Ευχάριστο αρκετά, διαβάζεται εύκολα και γρήγορα και θυμίζει πολύ Ichigo Mashimaro.

#532 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 02:06

Currently reading Homunculus.

Τελείωσα το πρώτο volume και είμαι αρκετά ενθουσιασμένη αλλά και προβληματισμένη. Σίγουρα μιλάμε για μια σειρά που έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά. Η αρχή ήταν κάπως υποτονική αλλά όταν ξεκίνησε το κύριο μέρος του story "i got hooked"!

same here αλλα στο v7 ^_^ αν και μου αρεσαν περισσοτερο οι χαρακτηρες παρα το σεναριο (μιλαω για το 1ο τομο)

#533 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 23:07

D.gray-man

μιλαμε εχω φαει τρελη πορωση......θε'ι'κο manga:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#534 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 00:49

Μεταξύ άλλων τίτλων, ξεχωρίζει για ακόμα μια φορά το MPD - Psycho, το οποίο διάβασα μέχρι και τον 7ο τόμο, ενώ παράλληλα έκανα ένα refresh στους προηγούμενους για να μπω στο κλίμα και να θυμηθώ κάποια γεγονότα. Απίστευτη σειρά, αν και ειδικά από τον 4ο τόμο και μετά έχω αρχίσει να φοβάμαι για την ψυχική υγεία του δημιουργού του :terror2:

Άντε να καταφθάσουν και οι δύο επόμενοι τόμοι, να δούμε που θα πάει το πράγμα.

E5VV38U.jpg

#535 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 17:22

neon genesis evangelion:Well, τα λογια για εναν τετοιο τιτλο περιτευουν.Αν και προτιμω το anime (το οποιο θεωρω μια κλασση παραπανω απο ολλα τα αλλα) ειναι απιστευτο και το manga, εχει διαφορες απο τη σειρα.Μονο κακο ειναι οτι σε μερικα chapter εχω πεσει σε κακα scans.

to-love-ru:Για αυτο και αν περιτευουν τα σχολια!

qzMHWHd.png

#536 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 21:13

ichigo mashimaro + yotsubato!

#537 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 09:43

Ρε παιδιά. Καβάτζωσα το Clover -πάρα πολύ ωραία η επανέκδοση- και έχω πεθάνει απ' την προβλέψιμη βαρεμάρα. Υποτίθεται ότι είναι και απ' τα καλά Κλαμπ.

Ε όχι απλά ξέρω τι θα γίνει στην επόμενη σελίδα, αλλά μου χουνε σπάσει και τα νεύρα τα "τραγούδια" τα οποία δε φτάνει που είναι ανέμπνευστα, τα βλέπουμε και κάθε μισή σελίδα (εμ, όχι, δεν με συγκινεί ένα τραγούδι που το μόνο που λέει είναι "θέλω ευτυχία" στο ρηπήτ 293824 φορές >.>). Δηλαδή, τζάμπα η συμπαθητική ρετρο-τεκ αισθητική.

Επίσης δεν έχω συγκινηθεί καθόλου, τόσο γαιδούρα είμαι πια; ή απλά το επαβαλαμβανόμενο κόνσεπτ και το παιδικό character development με αφήνουν παγερά αδιάφορη; :deadga6: δλδ αν δεν είχε καλό σχέδιο και ήταν από άγνωστο δημιουργό θα έλεγα τι είναι αυτό, κάφτε το.

σήμερα που θα το τελειώσω θα δούμε αν θα πάει στο ράφι (της βιβλιοθήκης) ή στο σφυρί (του e-bay)... :drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#538 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 11:41

παιδια απο ποιο τσαπτερ να αρχισω το hajime no ippo??βασικα πειτε απο εκει που τελειωνει το ανιμε...

#539 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 13:32

ξανα πιασα lone wolf and cub και εφυγε ο 6ος τομος μονορουφι. Too good damnit!

#540 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 16:26

Nodame Cantabile
πολυ καλο οπως και το anime
εμαθα παντως πως η mangaka εχει προβληματα υγειας και το προχωρα με το σταγονομετρο :(