Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Posted 18 June 2009 - 10:37
Category:school life,romance,sports
Εχει κερδισει μια ξεχωριστη θεση στη καρδια μου,το ατιμο *O*!!
Αν κατι με εχει εντυπωσιασει ιδιαιτερα ειναι οι ισορροπιες που κραταει μεταξυ συναισθηματος(<3),φιλοδοξιας των main heros(gotta get to the top babeh!!),αποφασιστηκοτητας μα και αδιακοπων ονειρων/στοχων that gotta be fullfiled god dammit:bike:
Alsooz,dunno..μου δινει και κουραγιο να αντιμετωπιζω το reality the best way i can,στηριζομενη always στις δικες μου δυναμεις,εχοντας πιστη στον εαυτο μου xP
ξερει να προωθει το self-confidence και το counting to yur teammates/friends
TEAMWORK UP UP UP,rawwrrz

αυτα τα ολιγα my friends:|

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 19 June 2009 - 17:54
- Veritas, γυμνασμένοι τύποι και μανάρια τύπισσες που ρίχνουν super ξυλίκι και δε τους ενδιαφέρει κάτι άλλο -πάρε και τούτη πάρε και κείνη και δε συμμαζεύεται. Από πλοκή πάντως δε με κρατάει, αλλά τα ατού του ειπώθηκαν παραπάνω.
- The breaker, αυτό μου άρεσε αρκετά, κορεατικό, είναι αρκετά ρεαλιστικό ως προς την προσωπικότητα του εφήβου shin-woo ο οποίος τρώει της χρονιάς του συχνά πυκνά, το ξύλο πέφτει σε ζυγισμένες δόσεις και υπόθεση που κρατά το ενδιαφέρον μου.
Posted 21 June 2009 - 01:59
To manga απλα ειναι τελειο.Το λατρεψα πραγματικα.Πολυ ενδιαφερουσα η ιστορια, με κραταει και με το παραπανω η πλοκη, πολυ ωραιοι χαρακτηρες εχει και humor, και λιγο δραμα βεβαια.
Posted 21 June 2009 - 02:05
Τελείωσα το πρώτο volume και είμαι αρκετά ενθουσιασμένη αλλά και προβληματισμένη. Σίγουρα μιλάμε για μια σειρά που έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά. Η αρχή ήταν κάπως υποτονική αλλά όταν ξεκίνησε το κύριο μέρος του story "i got hooked"!
Posted 24 June 2009 - 21:52
Ευχάριστο αρκετά, διαβάζεται εύκολα και γρήγορα και θυμίζει πολύ Ichigo Mashimaro.
Posted 25 June 2009 - 02:06
Currently reading Homunculus.
Τελείωσα το πρώτο volume και είμαι αρκετά ενθουσιασμένη αλλά και προβληματισμένη. Σίγουρα μιλάμε για μια σειρά που έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά. Η αρχή ήταν κάπως υποτονική αλλά όταν ξεκίνησε το κύριο μέρος του story "i got hooked"!
same here αλλα στο v7 ^_^ αν και μου αρεσαν περισσοτερο οι χαρακτηρες παρα το σεναριο (μιλαω για το 1ο τομο)
Posted 25 June 2009 - 23:07
μιλαμε εχω φαει τρελη πορωση......θε'ι'κο manga:Blissfull:

Posted 26 June 2009 - 00:49

Άντε να καταφθάσουν και οι δύο επόμενοι τόμοι, να δούμε που θα πάει το πράγμα.
Posted 26 June 2009 - 17:22
to-love-ru:Για αυτο και αν περιτευουν τα σχολια!
Posted 02 July 2009 - 09:43
Ε όχι απλά ξέρω τι θα γίνει στην επόμενη σελίδα, αλλά μου χουνε σπάσει και τα νεύρα τα "τραγούδια" τα οποία δε φτάνει που είναι ανέμπνευστα, τα βλέπουμε και κάθε μισή σελίδα (εμ, όχι, δεν με συγκινεί ένα τραγούδι που το μόνο που λέει είναι "θέλω ευτυχία" στο ρηπήτ 293824 φορές >.>). Δηλαδή, τζάμπα η συμπαθητική ρετρο-τεκ αισθητική.
Επίσης δεν έχω συγκινηθεί καθόλου, τόσο γαιδούρα είμαι πια; ή απλά το επαβαλαμβανόμενο κόνσεπτ και το παιδικό character development με αφήνουν παγερά αδιάφορη;

σήμερα που θα το τελειώσω θα δούμε αν θα πάει στο ράφι (της βιβλιοθήκης) ή στο σφυρί (του e-bay)...

Posted 02 July 2009 - 11:41
Posted 02 July 2009 - 13:32
Posted 02 July 2009 - 16:26
πολυ καλο οπως και το anime
εμαθα παντως πως η mangaka εχει προβληματα υγειας και το προχωρα με το σταγονομετρο