Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

D.Gray-Man

• Please log in to reply
284 replies to this topic

#241 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 December 2009 - 13:44

ΔΕΝ θα βγει νεα σεζον...
τουλαχιστον στο προσεχες μελλον...
οποτε μην το ψαχνετε το θεμα... :P

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#242 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 02 December 2009 - 15:50

Παιδάκια, μην κάνετε τέτοια αστεία γιατί υπάρχουμε κ εμείς *points herself* που αν δεν πιούμε τον καφέ μας δεν βλέπουμε την τύφλα μας! (μετάφραση: υπάρχουμε κ εμείς *points her-blonde-self...again* που η βαφή έχει κάψει εγκεφαλικά κύτταρα!)

Κάποια στιγμή, που θα τους πάει...θα βγάλουν νέα σεζόν!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#243 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 December 2009 - 15:54

Aλλο ενα τρολλ χαθηκε...που κατανταει ο κοσμος....

Posted Image

#244 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 February 2010 - 18:48

η σειρα μετα το 50 επεισοδιο απογειωνεται. Αντε να προχωρησει το manga να δουμε και τη συνεχεια

Posted Image

#245 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 22 March 2010 - 22:00

μολις τελειωσα το επισοδειο 103

ειχα την εντυπωση οτι ειχε ολοκληρωθει η σειρα διοτι το τελευταιο ανιμε βγηκε πριν απο 1μιση χρονο και δεν το εψαξα ιδιαιτερα

τωρα καταλαβα οτι προφανως εχω λαθος

καταστραφηκα, οταν ξαναρχισει θα παρακολουθω αλλο ενα οngoing :sigh2:

παντως τι γκαντεμω που ειναι αυτη η μανγκακα, μια αρρωστια, μια τραυματισμος, ουτε να διαβαζε D.Gray-man ο μητσοτακης δεν θα ητανε ετσι

λογικα θα περιμενουν κανα διμηνο ακομα να μαζεψει και αλλο υλικο το μανγκα και θα ξαναρχισουνε την παραγωγη ανιμε.

Edited by Daz, 22 March 2010 - 22:05.

#246 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 22 March 2010 - 22:02

επειδη θα περιμενεις καιρο ή για παντα, πιασε το manga.

επειδη ειδα το edit σου...
το ανιμε εχει σταματησει εδω και 2 χρονια... δεν θα το συνεχισουν... αν σε ενδιαφερει να μαθεις τη συνεχεια συνεχισε στο manga...

Edited by Serestrum, 22 March 2010 - 23:44.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#247 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 23 March 2010 - 00:17

μανγκα με τις σκηνες μαχης που εχει το D.Gray-man με μπερδευει, εδω One Piece διαβαζω και μετα περιμενω το ανιμε για να καταλαβω τι ακριβως εχει γινει :/

απο οτι βλεπω παντως το μανγκα ειναι ζητημα να εχει προχωρησει 40 επισοδεια απο εκει που τελιωνει το ανιμε οποτε αν θελανε να το συνεχισουν σιγουρα θα το αφηναν τουλαχιστον 2-3 μηνες ακομα για να μην το γεμισουν fillers οπως εκαναν με την πρωτη σαιζον. επειδη ειναι αρκετα δημοφιλες πιστευω οτι στο μελλον θα ξαναβγει απλα μπορει να περασει πολυς καιρος.

#248 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 23 March 2010 - 14:22

τελειωσα και γω την σειρα. οντως απο ενα σημειο και μετα απογειωνεται, αλλα πρωτη φορα απογοητευτηκα απο το τελευταιο επεισοδιο ενος ανιμε.
Spoiler: επεισοδιο 103

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#249 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 23 March 2010 - 20:27

μαυριζει πολυ το μανγκα μετα το τελος του ανιμε και πιανει θεματα "ταμπου" και πολυ βαρια οποτε δεν μου κανει εντυπωση που δεν εχει τρεξει με ενθουσιασμο καμια εταιρια να το κανει ανιμε :/

#250 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 23 March 2010 - 20:30

θα πιασω και το μανγκα τωρα

Dont bother! Δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις πολλα πραγματα απο τις ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ της mangaka. Πραγματικα δεν μπορω να ξεχωρισω ποιος ειναι τι....
Posted Image

#251 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 March 2010 - 20:36

Dont bother! Δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις πολλα πραγματα απο τις ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ της mangaka. Πραγματικα δεν μπορω να ξεχωρισω ποιος ειναι τι....

Παιδιά μην λέμε και ότι θέλουμε. Μια χαρά ξεκάθαρο είναι το μάνγκα. Άλλωστε όταν διαβάζουμε κάτι δεν τρέχουμε σε μαραθώνιο. Φυσικά να διαβάσετε το μάνγκα αφού τελειώσατε το άνιμε. Αντίθετα, η ιστορία αποθεώνεται ακόμα περισσότερο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#252 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 March 2010 - 20:38

Ωραιο ειναι το manga, μπορει στο σχεδιο ωρες ωρες ουτε εγω να μη καταλαβαινα τι παιζει αλλα απο περιεχομενο ειναι απο τα shounen που λενε.Και απο αποψη πλοκης, και χαρακτηρων,

qzMHWHd.png

#253 Breszul

Breszul

Caffeine addict

• Members
  • 29 posts

Posted 23 March 2010 - 22:41

'Αποψη μου είναι οτι εικαστικά το manga είναι κλάσεις ανώτερο απο το anime. Για την ακρίβεια το manga αξίζει τρελά για το σχέδιο, οι μάχες είναι όντως μπέρδεμα αλλά το artwork της Hoshino είναι πανέμορφο. Η έλλειψη χρώματος επίσης του λίγο δίνει πίο σοβαρό χαρακτήρα σ'αντίθεση με το anime που ώρες ώρες μου θύμιζε πατρινο καρναβάλι (drop απο το 5ο ep) :hihi2:

Edited by Breszul, 24 March 2010 - 00:07.

#254 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 June 2010 - 22:04

Ολοκλήρωσα και το anime της σειράς και μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις μπορώ να πω.

Καταρχάς χάρηκα που αν ήταν να κοπεί, κόπηκε στο καλύτερο δυνατό σημείο, μιας και στο manga όχι μόνο δεν έχει πάει πολύ μπροστά ακόμα και μέχρι σήμερα, αλλά τα επόμενα arcs δεν τα βρήκα τόσο δυνατά όσο αυτό με το lvl 4 ή το ark.

Το σχέδιο πιστότατο στο manga, όπως και το σκοτεινό κλίμα επίσης. Ισχύει αυτό που είπε ο Breszul από πάνω βέβαια ότι το ασπρόμαυρο του manga έκανε ακόμα πιο δραματικές τις διάφορες καταστάσεις, αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι καθαρά στην φύση του ασπρόμαυρου vs έγχρωμου, από πλευράς του το studio έκανε απίθανη δουλειά (και μόνο που δεν έβαλε σχεδόν κανένα censoring). Αν κάτι με χάλασε μόνο ήταν η ποιότητα εικόνας. Στα επεισόδια από Shinsen που είχα εγώ τουλ ήταν πολύ μέτρια εκεί.

Οι seiyuu τρομεροί όλοι τους, δεν βρήκα έναν που να μην μου άρεσε (άντε λίγο του Earl) και το κυριότερο, οι 3 top fave χαρακτήρες μου Lavi, Cross και Lenalee είχαν ότι καλύτερο μπορούσε να τους τύχει σαν seiyuu, ειδικά ο πρώτος! Και Komui, Allen, Tyki και λοιποί δεν πήγαν καθόλου πίσω ωστόσο. Οι πλάκες τρομερές επίσης και τέρμα στο κλίμα του manga, thank you guys.

Ο ηχητικός τομέα μου φάνηκε μέτριος πάλι, όπως και τα OPs/EDs, χωρίς να ήταν άσχημα βέβαια, ίσα ίσα ήταν πολύ ταιριαστά με το κλίμα της σειράς, απλώς δεν ταίριαζαν εντελώς με τα γούστα μου, μάλλον.

Τα fillers τα βρήκα επίσης καλά και όχι τόσο "βαριά" όσο αυτά των άλλων μεγάλων shonen. Σίγουρα υπήρχαν και αρκετά stand alone που ήταν τέρμα άχρηστα μέσα σ' όλα, αλλά τα υπόλοιπα τα βρήκα ενδιαφέροντα γενικά και πρόσφεραν έστω και κάτι μικρό στην σειρά. Το κυριότερο ήταν το background που έδωσαν σε χαρακτήρες όπως Daysia Barry και Suman Dark (και λίγο Marshall Yeegar), που στο manga δεν υπήρχε και με έκανε να ψιλοαδιαφορήσω γι΄αυτούς όταν πέθαναν. Εδώ ενώ "ένιωθα" γι' αυτούς την στιγμή που τους χάναμε, thumbs up.

Τα υπόλοιπα με την Lulubell πάλι oh well, αφού η τελευταία είναι για τα αγόρια ότι και ο Tyki για τις κοπέλες (:lovulovu:, second only to Lenalee) τα βρήκα επίσης μια χαρά, ειδικά τα τελευταία με την Meilin (την εξορκιστή που προέβλεπε το μέλλον), ως μια εκδοχή ενός ατόμου που δεν κατάφερε να γίνει εξορκιστής τελικά. Έκανε την διαφορά.

Τέλος, δεν θυμάμαι αν το είχα αναφέρει στο manga thread, αλλά είναι από τις λίγες σειρές που μου άρεσαν όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες (ξανά λίγο Earl δεν πολυπάω για κεντρικό κακό μόνο και ο Bookman ψιλοαδιάφορος επίσης, αν και κάνει καλό δίδυμο με Lavi τουλ). Ειδικά οι κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι όλοι faves πια, κάτι που δεν ισχύει στα άλλα μου shonen (OP, Naruto). Οι πλάκες όλες απίθανες και πολύ λίγες σε αφήνουν αδιάφορο, δύσκολο όταν έχεις κάποιους θεούληδες όπως Komui, Lavi και Cross άλλωστε! Τα θηλυκά της σειράς από την άλλη μπορεί να είναι λίγα αλλά παίρνουν τρομερά ενεργό ρόλο, τι να πρωτοπεί κανείς για το πόσο χρήσιμη/ωραία είναι η ικανότητα της Lenalee (που για κάποιον παράξενο λόγο δεν βρήκα καθόλου βαρετή όταν έκλαιγε, κι ας γινόταν συχνά, σε αντίθεση με κάποιες άλλες suckura πχ) ή της Miranda. Το support της τελευταίας ειδικά τους έσωσε από πάμπολλες καταστάσεις χωρίς να παίρνει άμεσα μέρος στην μάχη, αυτό θα πει πρωτοτυπία.

Οι 4 Marshalls μοναδικοί όλοι τους και τους πάω πολύ επίσης. Τους Noahs λίγο λιγότερο, αλλά και πάλι μοναδικοί τους και ενίοτε αστείοι επίσης.

Κρίμα που διακόπηκε λοιπόν η σειρά, αλλά για το όσο κράτησε ήταν πολύ καλή. Μακάρι να συνεχιστεί κάποτε, όταν τελειώσει το manga πιθανώς. :drink:

PS:
Spoiler:

Edited by Zoro, 10 June 2010 - 22:33.

#255 愛情のある中心

愛情のある中心

=Άφε-chan(για συντομία)X3

• Members
  • 22 posts

Posted 23 July 2010 - 09:44

Έχω τελειώσει εδώ και καιρό το anime και έχω ξεκινήσει το manga. :borednn9: Εχω να πω οτι αν και προτιμώ σαφέστατα το manga για πολλούς λόγους, το D Gray Man είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει. :ureshii: Η υπόθεση ήταν καλή και σαν πρώτη εντύπωση η σειρά έχει αποδοθεί πολύ πιστά στην οθόνη. Το μόνο που με χάλασε ήταν το σημείο που κόπηκε γιατι ίσως να έπρεπε κάποια πράγματα να είναι πιο ξεκάθαρα. . . :sadist: