Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

D.Gray-Man

• Please log in to reply
284 replies to this topic

#196 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 14:35

δεν ξερω τι λετε εσις αλλα εμενα μου αρεσε μεχρη εκι που εχω σταματηση δηλαδη στο 50 νομιζω δεν εχω δι τη σινεχια (ακομα) τα subs που εχω ινε απο ss (sinsen subs) και ινε μια χαρα η πηοτητα τορα αν εσις τα θελετε σε HD προβλιμα σας εγω προτημο το SD απο οτηδιποτε αλλο λογο χορου πιο πολη αν δεν ειχα το προβλιμα αυτο δεν ξερω μπορη και εγω να τα "κατεβαζα σε HD πιοτητα .....

ps και σε εμενα μου φανικε κουραστηκο το Lulubel arc ...

oftopic Δεν ειπε κανεις για HD και οι Yuurisan σε SD τα βγαζουν απλος ειναι πιο γρηγοροι. oftopic.

#197 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 04:40

Όταν η m@l@k1a συνάντησε το Shonen, και το Shonen την έλλειψη φαντασίας…

Πατάτα, epic fail.. Θα μπορούσα να γράψω δυο παραγράφους θαψίματος αλλά ούτε το κόπο δεν αξίζει για τέτοιο πράγμα .

Δύο πράγματα μόνο

Innocent Sorrow 1st opening

And

Mykki Tik

Αλλά ένα τραγούδι και ένας πολύ ωραίος vilain δε σώζουν μια σειρά 103 επεισοδίων … 103 επεισόδια δηλαδή για το Θεό έλεος

PS Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, καλό 2009

ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ HAJIME NO IPPO Ρ@@@@@

#198 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 06:51

Εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η σειρά. Αν και θεωρώ πως υπάρχουν πολύ καλύτερες εκεί έξω αυτή θα μείνει στις αγαπημένες μου. Στην κατηγορία της (shonen), μου άρεσε πάντως πιο πολύ από το Bleach και το Naruto. Κάτι η gothic ατμόσφαιρα, κάτι η seiyu του Allen(Μου είχε αρέσει η φωνή της από το Hikaru no go που έπαιζε τον Toya) κόλλησα. Βέβαια θα πρέπει να πω ότι εκτός από κάποια ελάχιστα επεισόδια στην αρχή δεν είδα καθόλου filler. Τα άνευ filler επεισόδια κυλούν σε πολύ γρήγορους ρυθμούς σε αντίθεση με πχ. στο Naruto(shippuden) που για να κερδίσουν χρόνο τραβάνε τις σκηνές υπερβολικά. Επίσης δεν τρώνε 5λεπτα του κάθε επεισοδίου σε αναθυμίσεις των προηγούμενων επεισοδίων (δες Bleach).

Ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον ακριβώς από πάνω poster, που αν και δεν του άρεσε η σειρά(γούστα είναι αυτά) μου θύμησε το συγκεκριμμένο thread. Βλέπετε, με το τέλος της σειράς (Μακάρι να συνεχιστεί κάποτε!) και το manga σε hiatus την είχα αφήσει στην άκρη. Με το που είδα λοιπόν το thread ξανα στην επιφάνεια, μου δημιουργήθηκε ο εξής συνειρμός:Λες μιας που είναι και γιορτές να βγήκε και 3ο ost της σειράς. Λες μέσα να υπάρχει και το θεικό, γνωστό σε όλους μας, musician' s song; Ψάχνω λοιπόν, ανακαλύπτω πως βγήκε πριν μερικές μέρες, και ιδού το link του ost!
Lix.in - Linkprotection
Περιττό να πω πως έχω βάλει το τραγούδι(έχει άλλο τίτλο) να παίζει στο replay εδώ και 2 ώρες.:congrats:
(Ελπίζω να έκανα καλά που έβαλα link protection.)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 01 Ιανουάριος 2009 - 14:17

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#199 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 10:14

@Nighteyes... thanks για το link, :congrats: περίμενα πως και πως να βγεί το καινούργιο ost!!!

Όσο για τη σειρά, είναι Νο 3 στο top 10 μου!!! :wooi2: Την πρωτοείδα στο Kobe όταν είχα πάει Ιαπωνία πριν 2 χρόνια και είχα εντυπωσιαστεί!!! Εννοείται πως το πρώτο πράγμα που έκανα όταν γύρισα Ελλάδα ήταν να κατεβάσω όσα επεισόδια είχαν κυκλοφορήσει!!!!! :hahaha:

@Vash Zoro... την αδικείς την σειρά διότι έχει να προσφέρει πολυ περισσότερα από "ένα τραγούδι και ένα πολύ ωραίο vilain", αλλά το να μην αναφέρεις το θεϊκό 7ο ending "Regret" της Rie Fu... είναι ιεροσυλία!!!! :nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#200 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 19:04

Camus, το συγκεκριμένο τραγούδι το είχα τελικά στο replay για κάπου 24 ώρες. Ακόμα και όταν κοιμόμουν το είχα από δίπλα να παίζει. Τέτοιο κόλλημα. Έβαλα και τους στίχους στο plugin του winamp και το έπαιζα γιαπωνέζα.:hahaha:
Δεν πάω καλά το ξέρω, αλλά το είχα άχτι. Ο μόνος λόγος που το σταμάτησα ήταν γιατί ήθελα να δω anime.

Γενικότερα η μουσική της σειράς μου είχε αρέσει πάντως. Εκτός από το προαναφερόμενο πολύ μου αρέσουν τα Innocent sorrow, Brightdown και Gekidou. Το regret επίσης καλό.

Η σειρά αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει να είναι τυπικό shonen πιστεύω ότι ξεφεύγει. Ναι, οι ήρωες βελτιώνονται στη πορεία, εξελίσσονται οι δυνάμεις τους και όλο έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες προκλήσεις. Αλλά τα κοινά νομίζω τελειώνουν εδώ. Οι χαρακτήρες δεν είναι μονοδιάστατοι, ούτε είναι του στιλ εγώ θα σώσω τον κόσμο. Ο καθένας έχει το δικό του λόγο, που για κάποιους ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. Η πλοκή έχει αρκετό ενδιαφέρον και έχει μεγαλύτερο βάθος απ' ότι φαίνεται αρχικά. (Καλά εντάξει. Μην περιμένετε Το Βάθος. Shonen είναι.) Δεν τη βαρέθηκα καθόλου, αλλά βέβαια δεν είδα filler.

Άντε να δούμε πότε θα συνεχιστεί το manga μπας και λυθούν κάποια ερωτηματικά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#201 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 12:25

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και των άλλων τζιεριών μου για το link του OST!! :nod2:

Επιτέλους, το Musician's Song θα παίζει στο PC μου!:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#202 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 12:45

Αρχικά δεν μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν ήταν και τόσο βαρετό για να το σταματήσω. Κάπου στα επεισόδια 30-50 περίπου μου φάνηκε ότι πρέπει να έπαιξε fillers γιατί αυτά τα επεισόδια ήταν τα πιο βαρετά.
Από το 60 περίπου και μετά η σειρά απογειώνεται και με καθήλωσε.
Κρίμα πάντως που σταματάει κι αυτή στη μέση και σε σημείο που περνάει σε άλλο επίπεδο η ιστορία.
Spoiler:

Απ΄ότι ακούω και διαβάζω, η δημιουργός του manga έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και το έχει σταματήσει εδώ και κάμποσο καιρό. Πιθανολογείτε ότι έχει καρκίνο. Ξέρει κανείς νεότερες πληροφορίες;
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#203 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 18:31

Απ΄ότι ακούω και διαβάζω, η δημιουργός του manga έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και το έχει σταματήσει εδώ και κάμποσο καιρό. Πιθανολογείτε ότι έχει καρκίνο. Ξέρει κανείς νεότερες πληροφορίες;

Παρούσα!

Katsura Hoshino - Wikipedia, the free encyclopedia

Το τσέκαρα, ισχύει. Το manga θα είναι στο hiatus μέχρι εκείνη να νοιώσει καλύτερα... και με την υγεία δε παίζουμε. Οπότε, δε ξέρουμε ημερομηνία, ή κάτι τέτοιο, αλλά μια φορά να φάει drop, αποκλέιεται.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 06 Ιανουάριος 2009 - 18:39

Δημοσιευμένη  εικόνα

#204 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 18:45

Katsura Hoshino (星野 桂, Hoshino Katsura?, born April 21, 1980) is a female manga writer ...

She drew her first manga at 21

WTF?
Είναι μόλις 28 χρονών και έχει κάνει τέτοια επιτυχία;
Επίσης σχεδίασε το πρώτο της manga στα 21;!

Επίσης λέει ότι πάσχει από την ασθένεια Norovirus Norovirus - Wikipedia, the free encyclopedia
Κάποιος γιατρός στο φόρουμ (SPD?) να μας εξηγήσει αν μπορεί και θέλει πόσο σοβαρή ασθένεια είναι αυτή;
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#205 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 18:54

τον norovirus (κατι γαστρεντερολογικο) τον ειχε... το τωρινο προβλημα υγειας της δεν το γνωριζουμε.... πανω στα καλα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#206 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 16:57

ΤΥ για το λινκ του Ost δεν εχω σταματησει να το ακουω.Πραγματικα τελειο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#207 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 19:56

ξερει κανεις ποια επσ ειναι φιλερς για να μην τα δω?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#208 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 20:15

σχεδον το 50% του ανιμε... διασπαρτα με το τρελο παρτυ μεταξυ 50 - 70...
απλα διαβασε το manga...

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#209 AnastasiaChan

AnastasiaChan

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2009 - 10:41

Έχω φτάσει στο 20ο επεισόδιο και μου αρέσει πααααααααααρα πολύ.Ο Allen δεν μου αρέσει και τόσο.Είναι αφελής και αδύναμος ώρες ώρες.Σε αντίθεση με τον Allen εμένα με τρελλαίνει ο Kanda! *he is pro at being perfect ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από AnastasiaChan: 30 Ιανουάριος 2009 - 10:59

#210 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2009 - 12:16

Αναφορικα για τον mangaka που αναφερατε παραπανω απλα 8ελω να πω οτι βγηκε ανακοινσωση που λεει οτι ο οδιος περα απο αυτα που εχει επα8ε βλαβη στον αγκωνα του και το manga 8α συνεχιστει τον απριλιο

Δημοσιευμένη  εικόνα