oftopic Δεν ειπε κανεις για HD και οι Yuurisan σε SD τα βγαζουν απλος ειναι πιο γρηγοροι. oftopic.δεν ξερω τι λετε εσις αλλα εμενα μου αρεσε μεχρη εκι που εχω σταματηση δηλαδη στο 50 νομιζω δεν εχω δι τη σινεχια (ακομα) τα subs που εχω ινε απο ss (sinsen subs) και ινε μια χαρα η πηοτητα τορα αν εσις τα θελετε σε HD προβλιμα σας εγω προτημο το SD απο οτηδιποτε αλλο λογο χορου πιο πολη αν δεν ειχα το προβλιμα αυτο δεν ξερω μπορη και εγω να τα "κατεβαζα σε HD πιοτητα .....
ps και σε εμενα μου φανικε κουραστηκο το Lulubel arc ...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
D.Gray-Man
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 14:35
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 04:40
Πατάτα, epic fail.. Θα μπορούσα να γράψω δυο παραγράφους θαψίματος αλλά ούτε το κόπο δεν αξίζει για τέτοιο πράγμα .
Δύο πράγματα μόνο
Innocent Sorrow 1st opening
And
Mykki Tik
Αλλά ένα τραγούδι και ένας πολύ ωραίος vilain δε σώζουν μια σειρά 103 επεισοδίων … 103 επεισόδια δηλαδή για το Θεό έλεος
PS Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, καλό 2009
ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ HAJIME NO IPPO Ρ@@@@@
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2009 - 06:51
Ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον ακριβώς από πάνω poster, που αν και δεν του άρεσε η σειρά(γούστα είναι αυτά) μου θύμησε το συγκεκριμμένο thread. Βλέπετε, με το τέλος της σειράς (Μακάρι να συνεχιστεί κάποτε!) και το manga σε hiatus την είχα αφήσει στην άκρη. Με το που είδα λοιπόν το thread ξανα στην επιφάνεια, μου δημιουργήθηκε ο εξής συνειρμός:Λες μιας που είναι και γιορτές να βγήκε και 3ο ost της σειράς. Λες μέσα να υπάρχει και το θεικό, γνωστό σε όλους μας, musician' s song; Ψάχνω λοιπόν, ανακαλύπτω πως βγήκε πριν μερικές μέρες, και ιδού το link του ost!
Lix.in - Linkprotection
Περιττό να πω πως έχω βάλει το τραγούδι(έχει άλλο τίτλο) να παίζει στο replay εδώ και 2 ώρες.
(Ελπίζω να έκανα καλά που έβαλα link protection.)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 01 Ιανουάριος 2009 - 14:17
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 10:14
Όσο για τη σειρά, είναι Νο 3 στο top 10 μου!!!
@Vash Zoro... την αδικείς την σειρά διότι έχει να προσφέρει πολυ περισσότερα από "ένα τραγούδι και ένα πολύ ωραίο vilain", αλλά το να μην αναφέρεις το θεϊκό 7ο ending "Regret" της Rie Fu... είναι ιεροσυλία!!!!
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 19:04
Δεν πάω καλά το ξέρω, αλλά το είχα άχτι. Ο μόνος λόγος που το σταμάτησα ήταν γιατί ήθελα να δω anime.
Γενικότερα η μουσική της σειράς μου είχε αρέσει πάντως. Εκτός από το προαναφερόμενο πολύ μου αρέσουν τα Innocent sorrow, Brightdown και Gekidou. Το regret επίσης καλό.
Η σειρά αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει να είναι τυπικό shonen πιστεύω ότι ξεφεύγει. Ναι, οι ήρωες βελτιώνονται στη πορεία, εξελίσσονται οι δυνάμεις τους και όλο έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες προκλήσεις. Αλλά τα κοινά νομίζω τελειώνουν εδώ. Οι χαρακτήρες δεν είναι μονοδιάστατοι, ούτε είναι του στιλ εγώ θα σώσω τον κόσμο. Ο καθένας έχει το δικό του λόγο, που για κάποιους ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. Η πλοκή έχει αρκετό ενδιαφέρον και έχει μεγαλύτερο βάθος απ' ότι φαίνεται αρχικά. (Καλά εντάξει. Μην περιμένετε Το Βάθος. Shonen είναι.) Δεν τη βαρέθηκα καθόλου, αλλά βέβαια δεν είδα filler.
Άντε να δούμε πότε θα συνεχιστεί το manga μπας και λυθούν κάποια ερωτηματικά.
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 12:25
Επιτέλους, το Musician's Song θα παίζει στο PC μου!

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 12:45
Από το 60 περίπου και μετά η σειρά απογειώνεται και με καθήλωσε.
Κρίμα πάντως που σταματάει κι αυτή στη μέση και σε σημείο που περνάει σε άλλο επίπεδο η ιστορία.
Απ΄ότι ακούω και διαβάζω, η δημιουργός του manga έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και το έχει σταματήσει εδώ και κάμποσο καιρό. Πιθανολογείτε ότι έχει καρκίνο. Ξέρει κανείς νεότερες πληροφορίες;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 18:31
Απ΄ότι ακούω και διαβάζω, η δημιουργός του manga έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και το έχει σταματήσει εδώ και κάμποσο καιρό. Πιθανολογείτε ότι έχει καρκίνο. Ξέρει κανείς νεότερες πληροφορίες;
Παρούσα!
Katsura Hoshino - Wikipedia, the free encyclopedia
Το τσέκαρα, ισχύει. Το manga θα είναι στο hiatus μέχρι εκείνη να νοιώσει καλύτερα... και με την υγεία δε παίζουμε. Οπότε, δε ξέρουμε ημερομηνία, ή κάτι τέτοιο, αλλά μια φορά να φάει drop, αποκλέιεται.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 06 Ιανουάριος 2009 - 18:39

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 18:45
Katsura Hoshino (星野 桂, Hoshino Katsura?, born April 21, 1980) is a female manga writer ...
WTF?She drew her first manga at 21
Είναι μόλις 28 χρονών και έχει κάνει τέτοια επιτυχία;
Επίσης σχεδίασε το πρώτο της manga στα 21;!
Επίσης λέει ότι πάσχει από την ασθένεια Norovirus Norovirus - Wikipedia, the free encyclopedia
Κάποιος γιατρός στο φόρουμ (SPD?) να μας εξηγήσει αν μπορεί και θέλει πόσο σοβαρή ασθένεια είναι αυτή;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 18:54
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 16:57

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 20:15
απλα διαβασε το manga...
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2009 - 10:41
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από AnastasiaChan: 30 Ιανουάριος 2009 - 10:59
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2009 - 12:16