Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fist Of The North Star / Hokuto No Ken

• Please log in to reply
124 replies to this topic

#76 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 18:50

Ψοφάω να μάθω τη συνέχεια! Καταραμένο σχολείο που δε με αφήνεις να δω Hokuto!!!<<

Πολύ καλό αίτημα για κατάληψη ;)

Spoiler: Episode 75

Σου το πα ότι θα μήνεις κάγκελο :)... Νταξ η ομοιότητα θα φαινόταν αν η η Γιούρια έκανε body building:hahaha:

#77 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 17:01

Ότι και να πω γι'αυτήν την σειρά θα είναι λίγο. Το Hokuto no Ken με τα 109 επεισόδιά του το αδικείς αν το πεις ένα ακόμα shounen. Είναι φοβερή η ιστορία του για τα τότε δεδομένα (1984) κι έχει εξαιρετικούς πρωταγωνιστές εκτός του βασικού Kenshiro. Τα γραφικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά ο ήχος είναι κορυφαίος. Μεγάλοι ηθοποιοί δίνουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες και η μουσική είναι απλά εκπληκτική. Από απλές μελωδίες και ροκ κομμάτια εως και συνθέσεις που θυμίζουν Ennio Moriccone! Πάρα πολύ καλό το σενάριο επίσης για τέτοιου είδους σειρά και τα όποια fillers υπάρχουν θα πρέπει να συγχωρούνται λόγω της χρονολογίας που δημιουργήθηκε.

Η 2η σειρά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά σίγουρα για όποιον δει την πρώτη ας την δει για να τελειώσει την ιστορία (αν και το manga συνεχίζει λίγο ακόμα). Η ταινία προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά γούστα είναι αυτά. Στον γραφικό τομέα είναι πολύ καλύτερη αλλά στα υπόλοιπα είναι πολύ μείον πιστεύω.

Καλή προσπάθεια έχει γίνει στα τελευταία 3 OVA και 3 ταινίες που έχουν βγει. Το 1 OVA New Fist of the North Star μπορεί κάποιος να το δει και ανεξάρτητα. Τις ταινίες και τα 2 OVA που βγήκαν τελευταία καλό θα είναι να έχει δει πρώτα την σειρά γιατί είναι απλά remake κάποιων σημείων της ιστορίας των 109 επεισοδίων με αρκετά καλά γραφικά.

Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο. You're already dead!!!
:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#78 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 17:55

Παράξενο πάντως.Οι περισσότεροι θεωρούν την δεύτερη σειρα καλύτερη από την πρώτη.
Και ακόμα να διαβάσω το τέλος που μου συνέστησε o PK

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#79 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 19:18

Παράξενο πάντως.Οι περισσότεροι θεωρούν την δεύτερη σειρα καλύτερη από την πρώτη.

Δεν είπα ότι είναι άσχημη σειρά, απλά δεν φτάνει την αυθεντική σε ποιότητα ιστορίας και χαρακτήρων πιστεύω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 19:50

Ότι και να πω γι'αυτήν την σειρά θα είναι λίγο. Το Hokuto no Ken με τα 109 επεισόδιά του το αδικείς αν το πεις ένα ακόμα shounen.

Βασικά, με τόσες σφαγές που έχει, πιο πολύ seinen τη λες. :P

Χμ... δεν έχω δει ακόμα την δεύτερη σειρά, αλλά όσους έχω ρωτήσει, μου 'χουν πει πως η πρώτη είναι πολύ καλύτερη.

#81 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 19:52

Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί που θεωρούν τη δεύτερη σειρά καλύτερη από την πρώτη. Όντως έχει πολύ καλύτερο animation, λιγότερα fillers και ίσως καλύτερη μουσική, όμως από υπόθεση μπάζει σε ορισμένα σημεία, και σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την πρώτη. Όταν ο Buronson έγραψε το πρώτο επεισόδιο, είχε ήδη σκεφτεί το τελευταίο, ενώ στο Hokuto No Ken 2 προσπάθησε να δώσει μια συνέχεια σε μία ήδη ολοκληρωμένη ιστορία, επειδή είχε επιτυχία. Αν και τα κατάφερε πολύ καλύτερα απ' ό,τι πολλοί σημερινοί δημιουργοί.

Μου κάνει εντύπωση πάντως, το έχεις ακούσει από πολλούς ? Οτιδήποτε Hokuto related βγαίνει, στην συντριπτική πλειοψηφία του αναφέρεται στην πρώτη σειρά, επειδή αυτή είναι κοινά αποδεκτή από όλους.

Τέλος πάντων, όπως και να χει, πρέπει να διαβάσεις το manga από τη μέση του τόμου 24 έως και τον τελευταίο (27). Έχει κατ' εμέ την καλύτερη σύντομη ιστορία της σειράς, και ίσως το καλύτερο και πιο manly τέλος που έχω διαβάσει σε manga. Μπορείς να το τσιμπήσεις από εδώ.

E5VV38U.jpg

#82 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 20:21

Να σας πω κι εγώ πιστεύω ότι το πρώτο HnK είναι καλύτερο από το δεύτερο ,αλλά έχω ακούσει από αρκετούς ότι το δεύτερο είναι καλύτερο. Πάντως ναι θα διαβάσω το τέλος.Χρειάζομαι κάτι manly αυτές τις μέρες.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#83 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 22:55

Να σας πω κι εγώ πιστεύω ότι το πρώτο HnK είναι καλύτερο από το δεύτερο ,αλλά έχω ακούσει από αρκετούς ότι το δεύτερο είναι καλύτερο. Πάντως ναι θα διαβάσω το τέλος.Χρειάζομαι κάτι manly αυτές τις μέρες.

Βασικά στην δεύτερη σειρά με κάτι αδέρφια που πετιούνται από το πουθενά και νέα μυστικά που αποκαλύπτονται πιο πολύ για συνέχεια βραζιλιάνικου σίριαλ κάνει!:kakaka:

Θα συμφωνήσω όμως με τον Phantom Duck πώς συνεχίζει πολύ καλύτερα στο 2ο μέρος από πολλές άλλες σειρές που είχαν τελειώσει και τις "βγάλαν από την κατάψυξη" για να συνεχίσουν (με εντελώς ανύπαρκτα σενάρια και νεκραναστάσεις).
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2010 - 19:26

με αργους μεν,αλλα σταθερους ρυθμους,τελειωσα την 1η σειρα.

Απο τα αγαπημενα μου anime.

σειρα εχουν η ταινια κ το 3D βιντεακι με την τελικη μαχη Ken-Raoh,και μετα HNK2.

Εχω μαζεψει οτιδηποτε hokuto related,OVA,souten no ken κλπ.

απο το manga,το οποιο φαινεται υπεροχο,εχω τα 5 πρωτα vol ομως μονο,γιατι θελω να το διαβασω με τη σειρα κανονικα.Οι delinquents αργουν αρκετα δυστυχως...

>.<

α και τα side stories που βγηκαν σε manga αν και δεν τα αρχισα.

αξιζουν?

#85 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 20:48

Κάποιο καλό παιδί φιλοτιμήθηκε και ανέβασε τα dvd του Hokuto no Ken Raoh Gaiden Ten no Haou ή αλλιώς The legend of the Dark king με αγγλικούς υπότιτλους στο asiandvdclub.org

Btw, ναι τα sidestories αξίζουν, διάβασα του Jagi και μ' άρεσε πάρα πολύ... και τώρα διαβάζω του Rei που είναι επίσης πολύ ωραίο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από X-LpBleach: 29 Ιούλιος 2010 - 20:53

#86 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2010 - 11:23

Γεια σας παιδια,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.
Ειχα κανει stall πριν αρκετο καιρο το HnK λογο χρονου
αλλα επιδει δεν θυμαμαι τιποτα το ξανα αρχιζω, ειδα ομως οτι εχει πολλα OVA και movies,απο αυτα ειναι καποιο Canon? και αν ναι το Timeline αναμεσα στη σειρα ποιο ειναι?
Επισης διαβασα οτι η σειρα τελειωνει στο volume 23 του μανγκα και οτι ειναι χωρισμενη σε 2 κομματια (hnk 109 eps και hnk2 τα υπολοιπα).
Ομως στο Ηnk2 λενε οτι προσπαθησαν να αλλάξουν την ιστορια
και αναρωτιεμαι αν θα επρεπε να διαβασω το μανγκα απο εκει που το αφηνει το πρωτο HnK (ep.109).
Αυτα θα ηθελα να μαθω και συγνωμη αν εχουν ξανα απαντηθει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papous: 01 Αύγουστος 2010 - 22:36

Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 13:15

Bασικά bump γιατί έχω πάνω κάτω τις ίδιες απορίες με τον παππού.
Επίσης περίπου πόσα και ποια είναι τα fillers;
Σκέφτομαι να ξεκινήσω με αυτό, spoil-αρεί πολύ τη σειρα;
Eίναι καινούργιο και μικρό, οπότε πιστεύω θα πάρω μια καλή γεύση για το αν το Fist of the North Star θα μου αρέσει.

#88 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 13:49

Μόλις βρώ και εγώ λίγο χρόνο, σκέφτομαι να το ξεκινήσω.
Έχω κατεβάσει σχεδόν τα πάντα και ευελπιστώ να είναι πολύ καλό.
Και μια ερώτηση:τα filler επεισόδια βλέπονται ή είναι σκέτο χάσιμο χρόνου?

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#89 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 14:04

Bασικά bump γιατί έχω πάνω κάτω τις ίδιες απορίες με τον παππού.
Επίσης περίπου πόσα και ποια είναι τα fillers;
Σκέφτομαι να ξεκινήσω με αυτό, spoil-αρεί πολύ τη σειρα;
Eίναι καινούργιο και μικρό, οπότε πιστεύω θα πάρω μια καλή γεύση για το αν το Fist of the North Star θα μου αρέσει.

Δεν έχει και τόσα πολλά fillers η παλιά σειρά αναλογικά βέβαια με την διάρκειά της (5-6 αν θυμάμαι καλά είναι εξ ολοκλήρου fillers και δεν χρειάζεται να τα δεις). Εγώ θα σου συνιστούσα να ξεκινήσεις από την original σειρά. Ούτε να δεις την ταινία, ούτε τα 5 OVA/ταινίες που βγήκαν μαζί γιατί θα σου χαλάσει την συνολική εμπειρία. Το Hokuto no Ken Raou Gaiden Ten no Haou είναι βασικά η ιστορία του Raoh, αδερφού του Kenshiro που πρωταγωνιστεί σε όλα τα άλλα και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε κερδίσει για να δεις τα υπόλοιπα μετά. Βέβαια δεν την έχω δει ακόμα (δεν την έχω βρει πουθενά με subs) ενώ έχω δει τα υπόλοιπα και δεν μπορώ να σου πω σίγουρα . Το μόνο που μπορείς να δεις και να μην έχει σχέση με την παλιά σειρά είναι το Shin Hokuto no Ken το οποίο δραδραματίζεται μετά το τέλος των παλιότερων σειρών κι είναι μόλις 3 επεισόδια. Ελπίζω να σε βοήθησα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 17:45

Που είναι ρε ο PK όταν τον χρειάζεσαι.Από όσο μου είχε πει πάντως στην αρχική σειρά τα πρώτα 24 επεισόδια (!) είναι filler και μετά αρχίζει η κανονική ιστορία.Αν είναι filler είναι τα καλύτερα που έχω δει ποτέ μου γιατί ούτε καν το κατάλαβα! Εμένα μου είχαν φανεί κανονικά. Επίσης από ότι μου είχε πει ,η σειρά η κανονική ακολουθεί πολύ πιστά το manga.To HNK 2 παρόλο που δεν είναι βασισμένο στο manga είναι επίσης πολύ καλό.

Τέλος,οι δύο τελευταίοι τόμοι του manga δεν έχουν μεταφερθεί ποτέ σε anime οπότε όποιος θέλει να δει πως όντως τελειώνει το HNK πρέπει να τους διαβάσει.