EDIT
Καλά , δεν πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Τώρα είδα το ποστ του MLN .Eχουμε και οι δύο φέρει σχεδόν το ίδιο παράδειγμα ! LOL
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 17 Οκτώβριος 2008 - 01:28
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 00:58
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 17 Οκτώβριος 2008 - 01:28
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 09:22
παντως ειναι απιστευτα ενοχλητικο να βλεπεις μερικους που εχουν δει μονο τα 2 πρωτα επισοδια της σειρας,η δεν μπορουν να καταλαβουν τι στο διαολο λεει αυτο το anime να λενε "ενα ακομα mecha ,αδιαφορο".... γιατι μου εχει τυχει,και εφαγαν επικο βρισιμο
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 11:17
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 13:08
κυριε roriconfanNo, I'm telling them to watch a loooooooot of anime, just to watch this one
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 13:15
κυριε roriconfan
εχω δει οσα επεισοδια Naruto, One Piece, Bleach εχουν βγει καθως επισης ολο το Death Note και ολες τις σειρες Gundam.... γενικα εχω δει πολλα anime! ααα εχω δει κ ολα τα Pokemon και την Sailormoon φυσικα... γενικα ειμαι παλια καραβανα στον χωρο... κατα την γνωμη σου δηλαδη ειμαι αρκετα ωριμη για να χωνεψω τα βαθυστοχαστα νοηματα του NGE.... ? εγω παντως βασει αυτων που γραφεις και των πολλων σειρων που εχω δει νομιζω οτι μπορω πια να το αρχισω.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 20:57
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 12:50
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 13:03
*να σου πω εγω εκμερους του rori (που μαλλον δεν εχει διαβασει ακομα το thread)Οτι οχι δεν εισαι...*κυριε roriconfan
εχω δει οσα επεισοδια Naruto, One Piece, Bleach εχουν βγει καθως επισης ολο το Death Note και ολες τις σειρες Gundam.... γενικα εχω δει πολλα anime! ααα εχω δει κ ολα τα Pokemon και την Sailormoon φυσικα... γενικα ειμαι παλια καραβανα στον χωρο... κατα την γνωμη σου δηλαδη ειμαι αρκετα ωριμη για να χωνεψω τα βαθυστοχαστα νοηματα του NGE.... ? εγω παντως βασει αυτων που γραφεις και των πολλων σειρων που εχω δει νομιζω οτι μπορω πια να το αρχισω.
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 13:13
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 13:46
δεν νομίζω πώς αυτός ήταν ο σκοπός ...........@Nighteyes, ο σκοπός της σειράς ήταν να έχει χαρακτήρες με ψυχολογικά.
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 15:08
@Nighteyes, ο σκοπός της σειράς ήταν να έχει χαρακτήρες με ψυχολογικά.
Spoiler:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 13 Ιανουάριος 2009 - 15:46
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 15:52
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 16:33
Σε αυτο 8α συμφωσησω και εγω 1000%.Στην αρχη οτνα ο ριν μου ειχε πει να το δω του ειχα πει ασε με μορε να δω 1 εμο μεκα ανιμε..αλλη δουλεια δεν ειχα και μετα εφαγα τετοιο κολλημα..Πραγματικα δε προκειται ποτε να ξανακρινω κατι επιπολαια ειδικα με μεκα η σειρα μετραει πραγματικαπαντως ειναι απιστευτα ενοχλητικο να βλεπεις μερικους που εχουν δει μονο τα 2 πρωτα επισοδια της σειρας,η δεν μπορουν να καταλαβουν τι στο διαολο λεει αυτο το anime να λενε "ενα ακομα mecha ,αδιαφορο".... γιατι μου εχει τυχει,και εφαγαν επικο βρισιμο
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 18:16
Οι χαρακτηρες ομως δεν ειχαν ψυχολογικα προβληματα απο μονοι τους... Ζουσαν σε εναν κοσμο οπου, σε ενα μετα-αποκαλυπτικο τοπιο, η προηγουμενη γενια ειχε αναγκαστει να αποκλειστει, ουσιαστικα, σε καταφυγια, και να υποφερει πολλες απωλειες. Η επιβιωση σε εναν τετοιο κοσμο, και με τους ενηλικες να φερουν ακομα το τραυμα της καταστροφης, σιγουρα δεν ειναι και ευνοικες συνθηκες.Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα φάω παρατεταμένο βρίσιμο
, είπα να πω την άποψη μου για τη σειρά. Και όπως προφανώς καταλάβατε, δεν μου άρεσε. Να επισημάνω, ότι δεν θεωρώ ότι δεν είναι καλή (αν και πιστεύω υπερεκτιμημένη), απλά εμένα δεν μου άρεσε.
Καταρχάς, δεν μου άρεσε που όλοι οι χαρακτήρες είχαν ψυχολογικά προβλήματα. Γενικά επικρατούσε τέτοιο ψυχοπλακωτικό και φαταλιστικό κλίμα που παραλίγο να πάθω κατάθλιψη. Αν και αρκετά ενδιαφέρουσα η ιδέα τωνSpoiler:
Δεν με εκφράζει κάτι τέτοιο. Το βρώμικο που γίνεται καθαρό. Το μαύρο που γίνεται άσπρο. Υπάρχει και το γκρι. Η μαγκιά είναι να καταφέρεις σταδιακά να φτάσεις στο άσπρο χωρίς να χρειαστεί ναSpoiler:Επίσης η ιδέαSpoiler:
Οπότε τι να πω. Αν την είχα δει στα 16 μου, που ούτε Asimov είχα διαβάσει ούτε είχα δει όσα έχω δει, ίσως να την είχα θεωρήσει κι εγώ αριστούργημα.