Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Neon Genesis Evangelion
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 09:27
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 09:39
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 09:53
συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα roricofan στο παραπανω post ,δεν μπορει αυτη η σειρα να ειχε ολλα της τα επισοδια σαν το 25-26 η το 16 που προσωπικα ειναι το αγαπημενο μου η το end of eva που ειναι ολλα αριστουργηματα,πρεπει να αρχισει πιο ηρεμα η σειρα,αλλα ο σκηνο8ετης συνδυασε πολυ ωραια ενα σχετικα ηρεμο ξεκινημα με πολλα βασικα στοιχεια του χαρακτηρα των ηρωων και καταφερε να τους δωσει απο τα πρωτα κιολας επισοδια το αναλογο βα8ος
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 10:01
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 14:39
[OFFTOPIC]
PS.: Είχα ακούσει ένα πρόβλημα για τα reps..εξακολουθεί; Εγω ακόμα δεν μπορώ να δώσω!
[/OFFTOPIC]

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 21:20
Άσχετο, αλλά από αυτά που βλέπω εδώ, μάλλον είμαι η μόνη που συμπάθησα λίγο το Shinji, ε?

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 23:18
Ακολουθεί η άποψή μου για την ταινία End Of Evangelion.
Η ταινία αποτελεί αυτό που θα έπρεπε να είναι τα 2 επεισόδια. Δίνονται απαντήσεις για τα όνειρα και τις καταπιεσμένες σκέψεις των χαρακτήρων(τα διάφορα οράματα). Μαθαίνουμε για την φύση της συνομωσίας και τα μέσα που αυτή χρησιμοποιεί στο τέλος. Βλέπουμε το αντίκτιπο των αποφάσεων τους πρωταγωνιστή στον πραγματικό κόσμο. Ωστόσο ΚΑΙ η ταινία έχει ένα πρόβλημα. Δίνεται η εξήγηση και οι σκοποί που οδήγησαν σε αυτό το τέλος. Ωστόσο η εξήγηση που δίνεται για την ιδεολογία που οδήγησε τους συνομώτες σε αυτές τις πράξεις είναι τελείως ρηχή. Από μια σειρά που φλυάρισε για τις σκέψεις του πρωταγωνιστή επαναλαμβάνοντάς τες ανούσια για 40 συνολικά λεπτά, θα περιμένε κανείς να πάρει μια πιο πειστική απάντηση. Απόφασίζουν ότι θέλουν με αυτό τον τρόπο να αλλάξουν τον κόσμο και οι λογοι που τους οδήγησαν να πάρουν αυτές τις αποφάσεις ούτε καν αναφέρονται!! Απλώς λένε πως αυτή ήταν η ιδεολογία τους και ενώ έχει αναλυθεί γιατί Shinji διπλώνει 3 φορές το κωλόχαρτο στην τουαλέτα και όχι 4, οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την ιδεολογία αγνοούνται παντελώς!!!!
Εν τέλη τα τελευταία 2 επεισόδια θα μπορούσαν να ενωθούν με την ταινία και να δώσουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Αυτό που έλλειπε από την ταινία και είχε η σειρά ήταν η εξερεύνηση τους εσωτερικού κόσμου. Συνολικά την θεωρώ πολύ καλύτερη από τη σειρά.

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 00:22
Ακολοθεί η άποψή μου για την ΣΕΙΡΑ NGE.(μεγάλο κείμενο)
Spoiler:
Ακολουθεί η άποψή μου για την ταινία End Of Evangelion.
Η ταινία αποτελεί αυτό που θα έπρεπε να είναι τα 2 επεισόδια. Δίνονται απαντήσεις για τα όνειρα και τις καταπιεσμένες σκέψεις των χαρακτήρων(τα διάφορα οράματα). Μαθαίνουμε για την φύση της συνομωσίας και τα μέσα που αυτή χρησιμοποιεί στο τέλος. Βλέπουμε το αντίκτιπο των αποφάσεων του πρωταγωνιστή στον πραγματικό κόσμο.
Εν τέλη τα τελευταία 2 επεισόδια θα μπορούσαν να ενωθούν με την ταινία και να δώσουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Αυτό που έλλειπε από την ταινία και είχε η σειρά ήταν η εξερεύνηση τους εσωτερικού κόσμου. Συνολικά την θεωρώ πολύ καλύτερη από τη σειρά.
At last someone who shares some of my thoughts.

Αυτά που έκανα quote είναι exactly my thoughts και στέκομαι περισσότερο απ'όλα στην "σκηνοθεσία" ή αλλιώς υλοποίηση όπως είπε και ο Ptomahawk.
Δεν είπα πως τα πρώτα 12 επεισόδια ήταν εντελώς περιττά αλίμονο πρέπει κάπως να μάθεις και τους χαρακτήρες. Απλά πως η υλοποίηση-σκηνοθεσία τους ήταν τόσο μα τόσο αδύναμη, που ένας έξυπνος και καλός σκηνοθέτης θα κατάφερνε πάνω κάτω το ίδιο πράγμα με "μόλις" το πολύ 3-4 επεισόδια -οπότε επανέρχομαι στα ίδια-.
Δίνοντας δλδ περισσότερο βάση στην ψυχολογία (που είπατε πως είναι και σε κάποια επεισόδια στην αρχή και δε διαφωνώ πως έτσι μαθαίνεις τους χαρακτήρες) και το σενάριο, παρά στις ξερές και επαναλαμβανόμενες μάχες που σε τελική ξέρεις και το αποτέλεσμά τους.
Επίσης ανούσιες ατάκες των χαρακτήρων του τέστιν να το κουράζουν το θέμα με τα "mecha στοιχεία" για τα stats του evangelion και για το πως ανάβει η μηχανή κτλπ, οκ τα δέχομαι αλλά μόνο αν δεν επαναλαμβανόντουσαν συνέχεια σε τόσο απειρα επεισόδια. Όλα είναι θέμα σκηνοθεσίας, κι όχι δε δέχομαι πως έγινε καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα για μένα, ενώ όπως είπε κι o Ptomahawk ένας συνδυασμός των last episodes μαζί με το movie, μιλάμε πράγματι για ένα αριστουργηματικό αποτέλεσμα κι είναι καθαρά θέμα διαφοράς στην σκηνοθεσία και οφείλεται και στην κάλυψη αρκετών κενών που επιτέλους κλείνουν.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 17:17
no u r not alone XD
και εγω τον συμπα8ισα παρα πολυ τον shinji και ακομα και μετα το end of eva αν και χαλαστηκα λιγο
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 19:06
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 19:27
Αλλά είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι καινούριοι δε το βρίσκουν καλό γιατί χάνουν την μπάλα. Πρέπει να έχεις δει μπόλικα μέκα και μερικά τρελιάρικα για να το εκτιμήσεις κατάλληλα.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 19:33