Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#316 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 10:29

Μόλις μου λύθηκε μισή απορία....

Spoiler:

Νομίζω ότι αναφέρθηκε πως
Spoiler: MEGA SPOIL

Δημοσιευμένη  εικόνα

#317 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 11:05

Όχι φίλτατε Me Loves Neliel, εδώ έχω μία ένσταση.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#318 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 11:12

Kαι κάπου εδώ σηκώνω τα χέρια και τα πόδια ψηλά γιατί όπως σου είπα δεν είμαι ούτε xpert ούτε τπτ απλά μ αρέσει να βγάζω πρώτα τις δικιές μου θεωρίες...:canthelp: Οπότε μάλλον θα τα ξαναπούμε τον Οκτώβρη που θα ρίξω ξεγυρισμένο rewatch,διαβασμα το red book και (απλο) watch το Eva 1.01 you are (not) alone.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#319 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 11:17

H Rei έχει
Spoiler:

H Lance of Longinus
Spoiler:

"Αυτό" που είναι καρφωμένο στον σταυρό στο Central Dogma (παίζει να κάνω λάθος την τοποθεσία) είναι
Spoiler:

Βοήθησα;

EDIT:

Spoiler: ΕοΕ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rushifazu Airu: 04 Σεπτέμβριος 2008 - 11:24

HnH5aB0.jpg

#320 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 15:28

ρε συ DANTE..? Να ρωτήσω κάτι... ? Εγώ πήρα το pack με τα 4 dvd's πέρισυ.. και τα είδα μονορούφι...
Σε αυτό το pack που έδινες απο το adn περιλαμβάνονται και τα director's cut eps.?
Εννοώ οτι η συλλογή είναι φούλ ρε παιδι μ..?
'Η πρέπει να κάνουμε επιδρομή σε οτι υπάρχει στο net και να το σηκώσουμε στον αέρα.... Still makes no sense:uhh:...

Μάμα τα, ξεκίνησα τα gundam τώρα προτιμώ κάτι ποιό λιτό.. Μετά το LAIN και το EVANGELION δν νομίζω να υπάρχει εγκεφαλικό κύτταρο όρθιο!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#321 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 20:30

Igore το set είναι κομπλέ, και με μερικά extras έτσι για το γαμώτο..have no fear...:hahaha:

Στο πακέτο των [ZX] έχω αντικαταστήσει τα eps 21-24 με την αντίστοιχη ειδική έκδοση που έβγαλε η GAINAX (και rippαραν οι [ΖΧ] και πάλι), τα director's cut release που προσθέτουν 5' επιπλέον σε κάθε επεισόδιο απο τις σκηνές που κόπηκαν για να βγεί το ανιμε στην τηλεόραση..

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#322 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 12:25

το ξεκινησα και εγω και εχω κολλησει απιστευτα...αλλα ρε παιδια ειμαι στο εκτο επ. και ηδη εχει αρχισει να με επηρεαζει ψυχολογικα...μηπως ειμαι υπερευαισθητη?

#323 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 12:37

Θα ήσουν παράξενη αν δεν σε επιρρέαζε καθόλου.

#324 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 13:41

το ξεκινησα και εγω και εχω κολλησει απιστευτα...αλλα ρε παιδια ειμαι στο εκτο επ. και ηδη εχει αρχισει να με επηρεαζει ψυχολογικα...μηπως ειμαι υπερευαισθητη?

Αυτά είναι, την έκατσες! :hahaha:

#325 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 20:06

Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να επηρεαστεί κάποιος ψυχολογικά από το πρώτο μισό του άνιμε.

Μερικές σελίδες πίσω το συζητούσαμε.

HnH5aB0.jpg

#326 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 20:15

Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να επηρεαστεί κάποιος ψυχολογικά από το πρώτο μισό του άνιμε.

Οι κραυγές του Shinji σου κάθονται "κάπως"...:nosey:
σε προετοιμάζει για τη συνέχεια...
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 23:52

νομιζω ειναι εντελως στην προσωπικοτητα του καθενος ποσο θα επηρεαστει και που και αυτο ειναι και το τοσο τελειο μαυτη τη σειρα (μεταξυ αλλων)

εμενα προσωπικα
Spoiler:

τεσπα,παω να συνεχισω γιατι εχω τρομερη αγωνια και ειναι εθιστικο το ατιμο!

#328 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 09:20

Όπως είπε και ο roriconfan παλιότερα διαβάστε τον οδηγό που έχει ανεβάσει στο rapidshare. Θα τον βρείτε μερικές σελίδες πιο πίσω. Πραγματικά θα σας λυθούν ΟΛΕΣ οι απορίες για την σειρά, και ίσως να μείνετε με το στόμα ανοιχτό σε κάποιες απο τις εξηγήσεις του!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#329 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 14:55

οκ μολις το τελειωσα και ειμαι καπως ετσι :oo::terror2::blurah5::OMG3::madtodeath::nanteee::sadist::nod:

ερωτηση...να δω το death and rebirth η να παω κατευθειαν στο end of evangelion?

#330 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 15:04

οκ μολις το τελειωσα και ειμαι καπως ετσι :oo::terror2::blurah5::OMG3::madtodeath::nanteee::sadist::nod:

ερωτηση...να δω το death and rebirth η να παω κατευθειαν στο end of evangelion?

το death and rebirth ειναι προαιρετικο... ειναι recap της σειρας χωρις πολλα καινουργια πραγματα(και προσωπικα τα recap μου καθονται λιγο στο στομαχι)...
αν επιμενεις να το δεις κατεβασε απο τους ZX (με τιτλο Death True2 Renewal)που εχει καποιες επιπλεον σκηνες

το end of evangelion δες το υποχρεωτικα! ειναι το πραγματικο τελος του NGE...