Μόλις μου λύθηκε μισή απορία....
Spoiler:Το Lance of Longinus τελικά είναι το δόρυ με το οποίο, όπως όλοι ξέρουμε,ένας στρατιώτης κάρφωσε τον Ιησού όταν ήταν στο Σταυρό . Εδώ βλέπω και τον συμβολισμό. Τώρα το από που προήλθε και γιατί είχε τις ιδιότητες που είχε...
Επίσης, τα Angels γιατί επιτίθονταν μόνο στο Tokyo-3; Μήπως έλκονταν από τον Adam; Προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του για να γίνει το 3rd impact και η ανθρωπότητα να ξαναγεννηθή κατ' εικόνα του Angel που θα το κατάφερνε αυτό;
edit: Διαβάζοντας στην wiki ανακάλυψα κάτι που μου είχε διαφύγει της προσοχή μου τελείως!
Ο Adam τελικά βρισκόταν στο δεξί χέρι του Gendo! Τώρα άρχισαν κάποια πράγματα να μπαίνουν σε μία σειρά....
Νομίζω ότι αναφέρθηκε πως
Spoiler: MEGA SPOIL
Το lance of longinus είναι το δόρυ που τρύπησε το Χριστό πάνω στο σταυρό και γενικά αυτό με ένα απλό google search επιβεβαιώνεται.Τώρα απο που το πήραν,τι σημαίνει ο συμβολισμός,ποιος είναι ο wandering jew(για τον οποίο κανονικά δεν είχα ΙΔΕΑ πριν αναφερθεί ο kyoshuke(and thank you for that bro) ιδέα δεν έχω.Θαρρώ επίσης πως η έλξη του Αδαμ και των υπολοίπων angels καπου αναφέρεται μέσα στην υπόλοιπη σειρά αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ξέρεις όλη την αποκάλυψη του Ιωάννη απ έξω για να πάρεις χαμπάρι τι μπορεί να συμβολίζει ο κάθε άγγελος
Btw,εχω την εντύπωση ότι περι Adam ίσχυε η εξής "τριπλέτα" :Τμήμα της σάρκας του,τα πόδια του,χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία ΤΩΝ Rei(από τις οποίες έχουμε δει να μιλάνε μόνο τρεις-οι υπόλοιπες ήταν στη δεξαμενή) ένα άλλο τμήμα τοποθετήθηκε στο χέρι του Gendo και το υπόλοιπο ήταν εκείνο το ...πλάσμα που έβλεπες καρφωμένο στον τοίχο με το spear of longinus.Μάλλον έπρεπε να επιτευχθεί η ένωση και των τριών(η οποία σίγουρα κάτι συμβολίζει αλλά πρέπει να πιω παααααααρα πολύ μέχρι να βρω τι
) δλδ ένωση του Gendo,της Rei και του ημίνεκρου,schroedinger cat-like Adam.
Ελπίζω να βοηθήσαμε!
So happy to see another NGE-tard:nanana:

Btw,εχω την εντύπωση ότι περι Adam ίσχυε η εξής "τριπλέτα" :Τμήμα της σάρκας του,τα πόδια του,χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία ΤΩΝ Rei(από τις οποίες έχουμε δει να μιλάνε μόνο τρεις-οι υπόλοιπες ήταν στη δεξαμενή) ένα άλλο τμήμα τοποθετήθηκε στο χέρι του Gendo και το υπόλοιπο ήταν εκείνο το ...πλάσμα που έβλεπες καρφωμένο στον τοίχο με το spear of longinus.Μάλλον έπρεπε να επιτευχθεί η ένωση και των τριών(η οποία σίγουρα κάτι συμβολίζει αλλά πρέπει να πιω παααααααρα πολύ μέχρι να βρω τι

Ελπίζω να βοηθήσαμε!

So happy to see another NGE-tard:nanana: