Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#196 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 18 February 2008 - 15:55

Κυκλοφορεί οnline το Eva Hentai αν θες.

Posted Image

#197 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 18 February 2008 - 17:12

πολυ καλο ανιμε αλλα αλλα να μην παιφτει *********...κριμα...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Την ταινία την είδες?Που ξεκινάει με τον Shinji να
Spoiler:

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#198 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 18 February 2008 - 19:10

πολυ καλο ανιμε αλλα αλλα να μην παιφτει *********...κριμα...

hahahhahaha, θεος.οκ αυτη σελιδα του τοπικ(14) ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα. μαθαινουμε οτι υπαρχει εβα χενταη απο κοπελα, ερχεται η Rei αυτοπροσωπος κ δηλωνει με το μπανερακι της οτι υποστηριζει τον Ιτατσι κ εχουμε κ τον maniati που εχει πιο ωραιο αβαταρ κ απο τα γκεη αβαταρς που εχουν κατακλησει το ανιμε.τζιαρ
κ ειμαστε ακομα στα 3 πρωτα ποστς. Παιδια ανεβαζετε πολυ ψηλα τον πηχη.

#199 SystemPirate

SystemPirate

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 19 February 2008 - 11:32

ενταξει λοιπον... μολις το τελειωσα:bike::bath:
ειναι σιγουρα το καλυτερο anime που εχω δει μεχρι στιγμης
και παιζει να ειμαι και η μονη που μου αρεσε το τελος:hmmm:( αν και στην αρχη ηταν πολυ mecha για τα γουστα μου μετα το 10το επισοδειο η σειρα απογειωθηκε :wooi2:)

αλλα ενα εχω να πω

Shinji>All

η Asuka και η Rei ειναι παρ' τη μια και χτύπα τη αλλη ....

#200 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 February 2008 - 14:53

Άσχετο με την όλη συζήτηση, αλλά το NGE επαναπροβάλλεται στην Ιαπωνική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο κανάλι BS11. Υπάρχουν 2 raws, το ένα στα 1024x576 και το άλλο στα 960x720. Το πρώτο υπάρχει και στους TV-Japan. Έχοντας δει μόνο αυτό που έχουν και οι TV-Japan, μπορώ να πω ότι είναι πολύ ανώτερο από οποιοδήποτε raw του NGE που έχω δει - μπορεί να είναι station upscale, μπορεί και όχι, αλλά φαίνεται καλό. Ήδη κατεβάζω και το άλλο raw για να κάνω μια σύγκριση και να επανέλθω. Το δυστύχημα είναι ότι ο ήχος είναι στερεοφωνικός... :(

Μόνο τα raws των [TV-JAPAN] βρήκα, αλλά δεν με ενθουσίασαν. :(

[zx] DVD rip (NGE Renewal) - 480p

Posted Image

[TV-JAPAN] HDTV rip - 768p

Posted Image

Θολούρα. Μου βρωμάει upscale. :if:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#201 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 19 February 2008 - 15:39

Βασικά μην την ψάχνεις δεν αξίζει... Ούτε καν για upscaled.
Πήρα το πάνω screenshot των zx, του έκανα ένα resize και ένα γρήγορο unsharpen mask με το photoshop (παρόμοια φίλτρα υπάρχουν και για βίντεο όμως) και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το δεύτερο βίντεο νομίζω..

Posted Image
phmava.php

#202 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 19 February 2008 - 16:29

Δεν έχει νόημα να συγκρίνεις encoded (και άρα filtered) εκδόσεις με raws. Ήμουν πολύ προσεχτικός λέγοντας ότι σύγκρινα raw με raw και όχι raw-zx ή οτιδήποτε άλλο. Και οποιοσδήποτε μπορεί να σας πει ότι ακόμα και τα remastered/renewal/whatever DVD του NGE είναι ο εφιάλτης κάθε encoder.

Όσο για το συγκεκριμένο, ναι, είναι όντως station upscale, αλλά θέλει πολύ λιγότερη δουλειά για να "στρώσει" απ'ότι τα DVD.
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#203 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 February 2008 - 16:38

Μα αν είναι station upscale, τότε χάνει κάθε ενδιαφέρον. Περίμενα να ξαναδω NGE σε μεγαλύτερη ανάλυση, και όχι same shit zoomed to fit. D:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#204 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 19 February 2008 - 16:40

Χμμ, δεν το χα σκεφτεί αυτό... Δηλαδή με καλό encoding και filtering μπορεί να γίνει παρόμοιο ή και καλύτερο από την έκδοση των zx τουλάχιστον θεωρώντας ότι αυτός που θα κάνει την δουλειά έχει τις αντίστοιχες γνώσεις με αυτούς που κάναν το παραπάνω encoding; :blurah5:

Πάντως για τον ήχο που είπες πριν θεωρητικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ήχο από τα DVD, απλά το θέμα είναι ότι θα υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού μάλλον...
phmava.php

#205 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 19 February 2008 - 17:31

Χμμ, δεν το χα σκεφτεί αυτό... Δηλαδή με καλό encoding και filtering μπορεί να γίνει παρόμοιο ή και καλύτερο από την έκδοση των zx τουλάχιστον θεωρώντας ότι αυτός που θα κάνει την δουλειά έχει τις αντίστοιχες γνώσεις με αυτούς που κάναν το παραπάνω encoding; :blurah5:

Πάντως για τον ήχο που είπες πριν θεωρητικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ήχο από τα DVD, απλά το θέμα είναι ότι θα υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού μάλλον...

Μα και οι zx και όλα τα σοβαρά group, κάνουν έστω και υποτυπώδες filtering στα releases τους. Ειδικά για το NGE, υπέστη scene filtering (διαφορετικά φίλτρα σε κάθε scene change) και μάλιστα, πολλά frames υπέστησαν επεξεργασία στο Photoshop.

Και ναι, θεωρητικά είναι εφικτό να χρησιμοποιήσεις DVD ήχο, αλλά στην πράξη δεν είναι ποτέ εύκολο...

@Kenny: υπάρχουν αρκετά station upscales που είναι πολύ αξιοπρεπή και πολύ καλύτερα από τα normal resolution (βλ. Lucky Star by EnA για παράδειγμα).

EDIT: @Kenny #2: Το Rebuild of EVA (άσχετο αλλά και το Gurren Lagan) θα βγει σε Blu-ray σύμφωνα με πληροφορίες από την GAINAX...
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#206 Christos0b

Christos0b

lalalalala...

• Members
  • 22 posts

Posted 21 February 2008 - 16:49

Λοιπον , το ειδα προσφατα και μπορω να πω οτι "γουσταρα" απιστευτα.
Πολυ ψαγμενοι χαρακτηρες "αντιηρωες" ισως αλλα κουβαλανε πανω τους κατι ρεαλιστικο , οπως και να το κανουμε με λιγα λογια καπως ετσι ειναι οι ανθρωποι στην συγχρονη κοινωνια :D
Το σεναριο με ενθουσιασε και δεν θυμαμαι επισοδιο που να "βαρεθηκα".Γενικα οφειλω να ομολογησω οτι δεν περιμενα να βρω τετοιο "βαθος" σε ενα anime και χαρακτηρες που να αντιμετοπιζουν τοσο εντονα υπαρξιακα προβληματα , ουτε καν το επιπεδο των σχεσεων(και την πολυπλοκοτητα αυτων) που αναπτυσωνται μεταξυ τους :D
Επισης αν και το "The end of evangelion" ειναι ποιο στρωμενο το "ep.26" μου αρεσε ποιο πολυ :erk:
Αν και ειδα το realease των ZX , το τελευταιο που ενδιεφερε ηταν τα γραφικα και τα audio streams(το αμερικανικο ειναι σαφως κατωτερο btw).
Γενικα θα μπορουσα να γραφω ωρες , απλ θα πω οτι δεν πιστευω να κατεβει απο το No1 των προτιμησεων μου ποτε ... :wooi2:
Εαν εχετε ορεξη (και εχετε δει ολο το NGE) οριστε ενα αρθρο το οποιο επιβεβαιωσε τις σκεψεις μου και μου εδωσε καποιες extra πληροφοριες

I love the sound of you walking away ...

#207 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 26 February 2008 - 14:21

Ο Shinji αξιζει και μονον αυτος.

Το μεγαλιτερο σπασικλακι που εχω δει ποτε μου...Μιλαμε τα νευρα μου Ζατιερες τα εκανε...Εγω ενα θα πω...
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#208 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 February 2008 - 15:09

;134732']Το μεγαλιτερο σπασικλακι που εχω δει ποτε μου...Μιλαμε τα νευρα μου Ζατιερες τα εκανε...Εγω ενα θα πω...

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

σε παρακαλω πολυ να προειδοποιεις τα υπολοιπα παιδια πριν το τελευταιο spoiler οτι περιεχει mega spoiler που επηρεαζει ολο το anime ...

Spoiler:

ρε παιδια τι λετε δωστε στο λαο NGE και οτι να ναι :P παντως θα προτιμουσα αν δεν ηταν το ιδιο πραγμα με διαφορετικη σειρα στα scenes :emptyonexg1:

#209 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 29 February 2008 - 01:44

Αααα... Για την ιστορια, αναφερω οτι στα πλαισια των rebuild plans υπαρχει και ενα ongoing manga με το ονομα NGE: Gakuen Datenroku που τοποθετειται
Spoiler:
Διαβασα 3 τευχη και δε μ' αρεσει, οποτε νομιζω οτι πηγαν για τα φραγκα. Οι γνωστοι και μη εξαιρετεοι πρωταγωνιστες πηγαινουν σχολειο, η παραδοση των nge manga να ειναι η Rei ομιλητικη συνεχιζεται:erk:, οι angels αναρωτιεμαι γιατι μου θυμιζουν angel sanctuary και γενικα καλα παμε...

Spoiler:

Αν θελετε παντως, πριν το κατεβασετε μπορειτε να παρετε μια ιδεα στο onemanga

Εξηγηση: ξερω οτι αναφερομαι σε ενα manga, αλλα νομιζω οτι ο,τι σχετιζεται με το NGE ειναι δορυφορος του anime. Γι' αυτο ποσταρα εδω. Αν εκανα λαθος, gomen...

Posted Image

#210 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 30 March 2008 - 18:30

Λεπον διαβαζα το πρωι μια αναλυση επι του W. B. Yeats (μεγας Ιρλανδος Ποιητης, 1865-1939) και πετυχα τρεις αρχες που ειχε θεσει για τη μεταφυσικη* της ποιησης του, η οποια νομιζω οτι συμπιπτει με το μεταφυσικο μοντελο που εκφραζουν τα NGE και EoE. Αυτο μου αρεσε γιατι δεν χρειαζεται να γραψει κανεις ενα φιλοσοφικο/ ψυχολογικο δοκιμιο για να το ποσταρει....

(1) That the borders of our mind are ever shifting, and that many minds can flow into one another ... and create or reveal a single mind, a single energy.
(2) That the borders of our memories are as shifting, and that our memories are a part of one great memory, the memory of Nature herself.

(3) That this great mind and great memory can be evoked by
symbols.
~W. B. Yeats~

If you feel like having comments, please feel free to share them...:)

(προσοχη! μεταφυσικη ειναι φιλοσοφικος ορος, οχι οι εξωγηινοι κι ο ζουπερμαν)

Posted Image