Neon Genesis Evangelion (TV series) - Wikipedia, the free encyclopedia
Διαβαζεις και για οτι αναριωτιεσαι και ειναι σε χρωμα μπλε το ανοιγεις. Ειναι λιγο χαοτικο αλλα πιστευω οτι στο τελος καποιες αποριες θα εχουν λυθει

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 15:12
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 16:12
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 17:20
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 17:39
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 17:43
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 18:46
Δε νομίζω να σε ανάγκασε κανείς να το δεις! Και πολύ constructive το post σου btw!Toσο πιο πολυ με κανετε να βαριεμαι να δω τη συνεχεια του NGE.. ειναι πραγματικα βαρετο να πρπ να δεις ενα τετειο χαος..
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 19:00
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 19:05
Εντάξει, σαφώς και επιλογή του καθένα να διαβάσει τις θεωρίες αυτές. Γιατί για θεωρίες πρόκειται, αλλά ορισμένες έχουν τεράστια βάση και τεκμηρίωση.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να διαβασει κανεις ολα αυτα τα λεπτομερειακα- επεξηγητικα πραγματα που, ειτε τα 'γραψε ο Anno, ειτε καποιος αλλος υπο την επιτηρηση του, προεκυψαν σαφως απο την αναγκη των fans για περισσοτερες πληροφοριες.
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 22:34
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 00:44
πρόκειται για typo, κοίταξε πιο κάτω στην λίστα των αγγέλων και τό' χω σωστά, άμα βρω το αρχείο στο pc μου (γιατί έχω κάνει format) θα το φτιάξω.
Στο κείμενο, αναφέρεται εσφαλμένα ότι ο Tabris είναι ο 18ος Άγγελος ενώ είναι ο 17ος.
Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για το ποιανού την ψυχή περιέχει το Eva-00, όλα υποκειμενικές θεωρίες είναι και μάλλον έτσι θα μείνουν. Προσωπικά αν και εγώ το ίδιο πίστευα στην αρχή, το έχω ψιλοαπεκλήσει διότι η Naoko αυτοκτόνησε πριν οποιοδήποτε πείραμα (ενώ η ψυχή της lilith είναι πιο flexible, και δίνει επίσης λόγω για berserk, καθώς έχουμε συνύπαρξη των δύο αντιθέτων)Αναφέρεται εσφαλμένα ότι το EVA-00 έχει την ψυχή της Lilith, ενώ έχει της AkagiNaoko, της μητέρας της Ritsuko (γι’ αυτό και είναι τόσο τρελαμένο).
αυτό για τα restrains για να πω την αλήθεια μου διέφυγε από τον FAQ ή δεν το θεώρησα τόσο σημαντικό όταν τον έγραφαΔεν αναφέρεται ότι τα EVA λειτουργούνε μια χαρά και χωρίς ενέργεια. Η ενέργεια τα κρατάει υπό ανθρώπινο έλεγχο με τα μεταλλικά κομμάτια που έχουνε και που λειτουργούνε σαν κολάρα. Τα EVA που γίνονταν berserk, το κάνανε γιατί ξεφεύγανε από τον ανθρώπινο έλεγχο και θέλανε να προστατέψουνε (Shinji) ή σκοτώσουνε (Gendo) κάποιον.
Το ότι οι άνθρωποι είναι στην ουσία ο 18ος άγγελος αναφέρεται αν δεν κάνω λάθος από την misato στην αρχή του End of EvangelionΟι άνθρωποι δεν είναι ο 18ος Άγγελος. Τα DeadSeaScrolls αναφέρουνε μόνο 17. Άλλο οι Άγγελοι, άλλο οι άνθρωποι.
Αυτό τώρα πως σου ήρθε? xDΗ καταγωγή του Adam και της Lilith δεν είναι άγνωστη. Ο Θεός τους έπλασε.
Δεν είπα ποτέ ότι παίζει xPΤο χρώμα του αίματος των Αγγέλων δεν παίζει κανένα ρόλο.
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 00:52
Καλά χαίρω πολύ πως όλα είναι θεωρίες(XD) αλλά το γεγονός πως στα compatibility tests που ο Shinji μπαίνει στο 00 και βλέπει ένα ωραιότατο μικρό κεφαλάκι της Rei και γενικά πως το 00 είχε γίνει berserk και πήγε να κουτουλιάσει την Ritsuko δείχνουν πως υπάρχει μια possibility στο 00 να είναι το soul της μικρής Rei απο παλιά.Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για το ποιανού την ψυχή περιέχει το Eva-00, όλα υποκειμενικές θεωρίες είναι και μάλλον έτσι θα μείνουν.
Το ότι οι άνθρωποι είναι στην ουσία ο 18ος άγγελος αναφέρεται αν δεν κάνω λάθος από την misato στην αρχή του End of Evangelion
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 03:52
Το οτι ο ανθρωπος ειναι ο 18ος αγγελος το αναφερει καποια στιγμη η Mισατο αλλα δεν το εννοει κατα λεξη - πιο πολυ το ελεγε ειρωνικα ή απλα για να δειξει την απεχθεια της στην καταντια της ανθρωποτητας.Το ότι οι άνθρωποι είναι στην ουσία ο 18ος άγγελος αναφέρεται αν δεν κάνω λάθος από την misato στην αρχή του End of Evangelion
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 05:12
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 09:28
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 15:53