Εγω συμφωνω απολυτα με τον Kamui.Αν δεν πας στο τοπο γεννησης της πολεμικης τεχνης δεν θα τη μαθεις σωστα και τη φιλοσοφια της.Προσωπικα δεν εχω παει σε καποια σχολη,αλλα νομιζω δεν σου μαθουν το τροπο σκεψης της πολεμικης τεχνης αλλα πως να ξαπλωσεις καποιον κατω.Αν ειναι ετσι δεν χρειαζεται να παει καποιος σε σχολη και να πληρωνει ενα καρο λεφτα.Μαθαινεις το ''βρωμικο'' ξυλο ή αλλιως το ξυλο του δρομου και καθαρισες..
Bασικα δεν ενοουσα ακριβως αυτο.
Απλα πολλοι προηγουμένως ζητούσαν να μάθουν τις πιο βίαιες και ωμές τεχνικές κάθε τέχνης.
Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι στην πολη μπορείς να μάθεις μια πολεμική τέχνη με τις περισσότερες τεχνικές και καποια βασικά στοιχείκα της φιλοσοφίας και της ιστορίας της τέχνης, αλλα σίγουρα δεν θα υπάρχει η ωμή βιαιότητα που υπήρχε κάποτε.
Αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι ψάχνουν κατι τετοιο ενω ξέρουν οτι θα τους δημιουργουσε σοβαρά προβληματα στην κοινωνικη τους ζωη?
Δηλαδη απο τη μια αποκαλούν τις σχολες φλώρικες και υπερβολικά μαλακές, αλλα δε νομίζω πως οι ίδιοι θα άντεχαν κατι πολύ πιο σκληρό.
Εγω ακόμα κι αν για χρόνια βαριόμουν λιγακι στις πρώτες ζώνες, εξάλλου πηγαινα ακομα στο δημοτικο οπότε λογικό να μην αντιμετωπίζαμε επικύνδηνες καταστάσεις, τώρα εχω φτασει στο επιπεδο που ειμαι τόσο σωματικά αδυναμος σε συγκριση με τους αλλους, οποτε ακόμα κι αυτο που κανουμε μου φαινεται ήδη αρκετα challenging.
Οποτε I'll just stick to the ways of the city.