Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πολεμικές Τέχνες
Posted 08 December 2007 - 19:28
Posted 08 December 2007 - 19:47
οσο ειμουν πτολεμαιδα εκανα σοτοκαν καρατε για 6 χρονια μεχρι 1η λυκειου.Τωρα αρχισα τσουντο(το κεντο στο βυζαντιο δεν μπορεσε τελικα να κερδισει εναν τοσο φιλοδοξο μαθητηεσυ Pretorian κάνεις κάποια πολεμική τέχνη;

Posted 08 December 2007 - 20:13

Posted 08 December 2007 - 23:07

Posted 09 December 2007 - 15:24
Posted 09 December 2007 - 19:40

Posted 09 December 2007 - 22:26
όλοι οι πόντιοι έτσι είμαστε.
:P:P
*συμφωνώ απολύτως!

Posted 19 January 2008 - 21:00

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 19 January 2008 - 21:30
Ρε παιδες οποιος ξερει η ασχολειτε ας μου πει που στο διακο εχει καμια σχολη ninjitsu στην θεσσαλονικη γιατι δεν την παλευω αλλο ψαχνω στον τηλεφωνικο καταλογο τπτ στον χρυσο οδηγο τπτ στο net τπτ(το μονο που εμαθα ειναι οτι οντως υπαρχη/ουν 1-2 σχολες αλλα δεν ελεγαν διευθηνση) για αυτο pls εαν πηγαινετε σε κανενα εκτος θεσσαλονικης ρωτηστε τον δασκαλο σας θα γνωριζει. Δεκτη οποια πληροφορια!!!
έχει 3 σχολές
που μένεις;
η μία πάντως είναι στην ακριτών/ζάκκα στη Νεάπολη σε ένα γυμναστήριο.
και η άλλη κάπου στη χαριλάου
αν θες μπορώ να μάθω απο εβδομάδα τηλέφωνα και να σου πω.
Posted 20 January 2008 - 15:58

Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 20 January 2008 - 19:53
erisabetsu κ εγω θελω παντως
η πιο κοντινή σε σένα είναι είτε αυτή στο ιπποκράτιο είτε αυτή στο θειαγένειο αντε να δώ τι θα κάνεις στο τέλος.
λλολλ θα σας πω απο εβδομάδα τηλέφωνα και τέτοια.
Posted 20 January 2008 - 23:10
τηλ. 2310-514752
επισης σε αυτο το γυμναστηριο λειτουργουν και τμηματα aikido εκτος του ninjutsu

Posted 25 January 2008 - 14:10
Bujinkan Dojo Athens
Ευπαλίνου 7
Πλατεία Αμερικής
11253 Αθήνα
Τηλ: 2108646042
AndroGhost αυτά πιστεύω σε καλύπτουν
Εγώ εκεί πηγαίνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν σκέφτομαι τόσο τι θα κάνω αν μου χειαστεί να χρησιμοποιήσω την πολεμική τέχνη στην πράξη (και ελίζω να μην χρειαστεί/αν μου την πέσουν στο δρόμο θα προτιμήσω να τρέξω από το να εμπλακώ όχι μόνο για το τι μπορεί να πάθω αλλά και του τι μπορεί να προκαλέσω στον άλλο). Γενικά μου αρέσει λόγω νοοτροπίας/φιλοσοφίας. Ήθελα kendo αλλά μου είπαν πως είναι καλύτερο να ξεκινήσω πρώτα σε πολεμική τέχνη με χέριακ.τ.λ. και μετά να επικεντρωθώ σε όπλα, και από ότι βλέπω έτσι είναι.
Posted 25 January 2008 - 14:25
Εγώ εκεί πηγαίνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν σκέφτομαι τόσο τι θα κάνω αν μου χειαστεί να χρησιμοποιήσω την πολεμική τέχνη στην πράξη (και ελίζω να μην χρειαστεί/αν μου την πέσουν στο δρόμο θα προτιμήσω να τρέξω από το να εμπλακώ όχι μόνο για το τι μπορεί να πάθω αλλά και του τι μπορεί να προκαλέσω στον άλλο). Γενικά μου αρέσει λόγω νοοτροπίας/φιλοσοφίας. Ήθελα kendo αλλά μου είπαν πως είναι καλύτερο να ξεκινήσω πρώτα σε πολεμική τέχνη με χέριακ.τ.λ. και μετά να επικεντρωθώ σε όπλα, και από ότι βλέπω έτσι είναι.
Το Kendo ειναι η αθλητικοποιημενη εκδοση του Iaido..κοινως θα σε τρεχουν σε διαγωνισμους και τετοια. Απο την αλλη ειναι καλο να μπορεις να χρησιμοποιησεις την πολεμικη τεχνη που μαθαινεις αν ω μη γεννητω γινει κατι. Στο κατω κατω μαθαινεις πως να μην προκαλεσεις ζημια στον αλλον. Δεν νομιζω να σας μαθαινουν πως θα αφησετε τον αλλο παραλυτο με τη μια. Με το Kendo τι θα εκανες?Θα κουβαλουσες το shinai μαζι σου? και τι θα ελεγες στον επιτιθεμενο?"Μισο λεπτο να βγαλο το shinai απο τη θηκη του"?
Απο την αλλη, αν σκοπευει καποιος να ξεκινησει μια πολεμικη τεχνη που καποια στιγμη θα μαθει να χειριζεται οπλο, ιδανικο θα ηταν το Aikido, αφου περιπου στα 4 χρονια, διαλεγεις οπλο, ή Iaido το οποιο γινεται με Bukan, ξυλινο σπαθι, και μετα απο λιγα χρονια σου δινεται αδεια οπλοφοριας και μπορεις να φερεις απο το εξωτερικο Katana χωρις να στο κρατησουν για λογους ασφαλειας...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm