Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Προσκλήσεις για ιδιωτικούς τορρεντ τράκερς

• Please log in to reply
359 replies to this topic

#271 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 07 March 2011 - 09:31

τελικά έχει μείνει και κανένας greek tracker ανοιχτός και με ανοιχτές τις εγγραφές?:hmmm:

#272 satlover1

satlover1

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 07 March 2011 - 22:48

παιδια καλησπερα,να πω την αληθεια νιωθω λιγο αβολα μιας και ο λογος που γραφτηκα στο φορουμ δεν εχει σχεση με την θεματολογια του αλλα το συγκεκριμενο thread,που ειναι απο τα λιγα που συνεχιζουν να ασχολουνται με το θεμα invites.αν καποιος φιλος θελει να βοηθησει ψαχνω για προσκληση σε what cd,wafles,loossless club η σε καποιον tracker με αρχεια flac απο seventies.ανταλασσω αν θελει με demonoid,hd ahoy,hd space.thanks

#273 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 March 2011 - 00:30

τελικά έχει μείνει και κανένας greek tracker ανοιχτός και με ανοιχτές τις εγγραφές?:hmmm:

hellenic-world
ntelogo
mimistracker

.net
.org
.com

:P

2bbd14fc.jpg

#274 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 08 March 2011 - 02:58

παιδια καλησπερα,να πω την αληθεια νιωθω λιγο αβολα μιας και ο λογος που γραφτηκα στο φορουμ δεν εχει σχεση με την θεματολογια του αλλα το συγκεκριμενο thread,που ειναι απο τα λιγα που συνεχιζουν να ασχολουνται με το θεμα invites.αν καποιος φιλος θελει να βοηθησει ψαχνω για προσκληση σε what cd,wafles,loossless club η σε καποιον tracker με αρχεια flac απο seventies.ανταλασσω αν θελει με demonoid,hd ahoy,hd space.thanks

Οκ,here's the thing.Θα σου απαντησω εγω,μιας και εισαι ειλικρινης.
Και μονο που προσφερεσαι να ανταλλαξεις invites,δεν παιζει να σου στειλει κανεις που ειναι μελος στους τρακερς που ζητας.Οι περισσοτερες πιθανοτητες που εχεις ειναι να βρεις για waffles,αλλα μονο απο καποιον που ανταλλαζει κ αυτος invites (και δεν τον επιασαν ακομα) και δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιος εδω μεσα..

αυτα,cheers

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#275 satlover1

satlover1

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 08 March 2011 - 08:56

η ανταλλαγη δεν εχει το νοημα της δοσοληψιας...απλα ξερω οτι καποιοι δινουν μονο αν παρουν....

#276 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 08 March 2011 - 21:31

Ισως δεν προσεξες οτι εγραψα:

Και μονο που προσφερεσαι να ανταλλαξεις

Θα σου στειλω λεπτομερειες σε πμ για περισσοτερες πληροφοριες..

Edited by Punisher_P.E.F., 08 March 2011 - 21:38.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#277 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 March 2011 - 21:41

πάντως και εγω για ενα what.cd εδινα ενα νεφρό τώρα. xD

in other news, πηρε το ματι μου αυτον τον ελληνικό που φέρνει σε γαμάτο.ινφο

p2planet.net

#278 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 08 March 2011 - 21:59

Το νεφρο αλλοι το δινουν και για λιγοτερα.:P
Εγω παντως τα invites για What δεν τα στελνω ουτε στον αδερφο,οπως και οι περισσοτεροι πιστευω που εχουν.Χρειαζεται κυριως αφοσιωση για να μπεις,εκτος αν εχεις τις καταλληλες γνωριμιες.χΔ

Για ελληνικο τωρα δεν ακουσει ακομα ποιος θα αντικαταστησει τους προηγουμενους,κανενα απο αυτα που υπαρχουν ηδη for sure δεν στοχευουν τοσο ψηλα μετα απο τα τελευταια γεγονοτα.Θα περασει λιγος καιρο μεχρι να αναδειχθει καποιο ξανα...

p.s.For what its worth: απαγορευεται να στελνεις What invites οπουδηποτε στο ιντερνετ (οπως σε φορουμ),χωρις την εξουσιοδοτηση τους.

yosh

Alexander Pope

#279 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 March 2011 - 22:14

βασικά δεν εχει τυχει να να μην βρώ κάτι που δεν το εχουν public trackers ή filehosters

Οπότε αυτό με τα interviews που έχουν ορισμένοι trackers το βρίσκω λίγο ηλίθιο, λες και ξέρω εγω, κάνουν κρυφές τελετές και πρεπει να περάσεις απο ψυχολογικό τεστ. Παράνομο υλικό μοιράζετε και εσείς χαλαρώστε.

και στο τέλος
i ll always have rapidshare

Edited by Strange Loop, 08 March 2011 - 22:21.

#280 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 08 March 2011 - 22:24

Δεν αμφιβαλλω καθολου αρχηγε,αναφερομαι κυριως γιαυτους που θελουν το What για αυτα που δεν βρισκεις αλλου.

λες και ξέρω εγω, κάνουν κρυφές τελετές και πρεπει να περάσεις.

:hahaha:,εγραψες εδω btw.
Τωρα το οτι περνουν πολυ σοβαραν τον εαυτο τους δεν θα το κρινω,αλλα ουτε και θα διαφωνησω μαζι σου.Εχουν τους λογους τους,και σε καποιους φαινεται δικαιο και σωστο,και σε αλλους ηλιθιο.Για μενα σεβαστες ολες οι γνωμες ^^

Περασα και εγω χρονια με rapidshare και σε καταλαβαινω,αρχοντας εισαι.χΔ

Alexander Pope

#281 Vicka

Vicka

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 10 March 2011 - 02:08

Γεια σας! Μήπως υπάρχει κανένα invite για το asia torrents?

#282 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 March 2011 - 14:47

Γεια σας! Μήπως υπάρχει κανένα invite για το asia torrents?

Έχω 3.
Στείλε μου σε PM το email σου. + όποιος άλλος θέλει.
Posted Image
Posted Image

#283 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 posts

Posted 13 March 2011 - 00:49

εχω και εγω invite για asia torrents αν θελει καποιος

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#284 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 13 March 2011 - 20:14

εχει κανεις account για το tzaba.tv για να γινω μελος; ευχαριστω...

#285 anastazio23

anastazio23

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 18 March 2011 - 18:55

Γειά σας.Μήπως έχει κανείς invite για Demonoid?