Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προσκλήσεις για ιδιωτικούς τορρεντ τράκερς
Posted 07 March 2011 - 09:31

Posted 07 March 2011 - 22:48
Posted 08 March 2011 - 00:30
τελικά έχει μείνει και κανένας greek tracker ανοιχτός και με ανοιχτές τις εγγραφές?
hellenic-world
ntelogo
mimistracker
.net
.org
.com

Posted 08 March 2011 - 02:58
παιδια καλησπερα,να πω την αληθεια νιωθω λιγο αβολα μιας και ο λογος που γραφτηκα στο φορουμ δεν εχει σχεση με την θεματολογια του αλλα το συγκεκριμενο thread,που ειναι απο τα λιγα που συνεχιζουν να ασχολουνται με το θεμα invites.αν καποιος φιλος θελει να βοηθησει ψαχνω για προσκληση σε what cd,wafles,loossless club η σε καποιον tracker με αρχεια flac απο seventies.ανταλασσω αν θελει με demonoid,hd ahoy,hd space.thanks
Οκ,here's the thing.Θα σου απαντησω εγω,μιας και εισαι ειλικρινης.
Και μονο που προσφερεσαι να ανταλλαξεις invites,δεν παιζει να σου στειλει κανεις που ειναι μελος στους τρακερς που ζητας.Οι περισσοτερες πιθανοτητες που εχεις ειναι να βρεις για waffles,αλλα μονο απο καποιον που ανταλλαζει κ αυτος invites (και δεν τον επιασαν ακομα) και δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιος εδω μεσα..
αυτα,cheers
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 08 March 2011 - 08:56
Posted 08 March 2011 - 21:31
Θα σου στειλω λεπτομερειες σε πμ για περισσοτερες πληροφοριες..Και μονο που προσφερεσαι να ανταλλαξεις
Edited by Punisher_P.E.F., 08 March 2011 - 21:38.
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 08 March 2011 - 21:41
in other news, πηρε το ματι μου αυτον τον ελληνικό που φέρνει σε γαμάτο.ινφο
p2planet.net
Posted 08 March 2011 - 21:59

Εγω παντως τα invites για What δεν τα στελνω ουτε στον αδερφο,οπως και οι περισσοτεροι πιστευω που εχουν.Χρειαζεται κυριως αφοσιωση για να μπεις,εκτος αν εχεις τις καταλληλες γνωριμιες.χΔ
Για ελληνικο τωρα δεν ακουσει ακομα ποιος θα αντικαταστησει τους προηγουμενους,κανενα απο αυτα που υπαρχουν ηδη for sure δεν στοχευουν τοσο ψηλα μετα απο τα τελευταια γεγονοτα.Θα περασει λιγος καιρο μεχρι να αναδειχθει καποιο ξανα...
p.s.For what its worth: απαγορευεται να στελνεις What invites οπουδηποτε στο ιντερνετ (οπως σε φορουμ),χωρις την εξουσιοδοτηση τους.
yosh
Alexander Pope
Posted 08 March 2011 - 22:14
Οπότε αυτό με τα interviews που έχουν ορισμένοι trackers το βρίσκω λίγο ηλίθιο, λες και ξέρω εγω, κάνουν κρυφές τελετές και πρεπει να περάσεις απο ψυχολογικό τεστ. Παράνομο υλικό μοιράζετε και εσείς χαλαρώστε.
και στο τέλος
i ll always have rapidshare
Edited by Strange Loop, 08 March 2011 - 22:21.
Posted 08 March 2011 - 22:24
λες και ξέρω εγω, κάνουν κρυφές τελετές και πρεπει να περάσεις.

Τωρα το οτι περνουν πολυ σοβαραν τον εαυτο τους δεν θα το κρινω,αλλα ουτε και θα διαφωνησω μαζι σου.Εχουν τους λογους τους,και σε καποιους φαινεται δικαιο και σωστο,και σε αλλους ηλιθιο.Για μενα σεβαστες ολες οι γνωμες ^^
Περασα και εγω χρονια με rapidshare και σε καταλαβαινω,αρχοντας εισαι.χΔ
Alexander Pope
Posted 10 March 2011 - 02:08
Posted 13 March 2011 - 00:49
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 13 March 2011 - 20:14
Posted 18 March 2011 - 18:55