Εγω εβλεπα τελευταια μια πολυ μακαβρια κορεανικη σειρα...η οποια δεν την πολυ συμπαθησα ..αλλα τελικα ειιναι ωραια να βλεπεις και την πλευρα του θανατου...flowers of my life νομιζω λεγοταν.Βλεπω τωρα το love storm και το sweet relationship...
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 05:49
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 19:25
Impossible!After all it is IKIMEN PARADISE!!
:hahaha:
Το πιστεύεις ότι κάνω ακριβώς το ίδιο??
Me too!His doubts for being gay or not were hillarious!Oh!Kami sama!Με έκανε να γελάω απίστευτα!Και να μην αναφέρω τη σκηνήSpoiler:
HanaKimi started all this for me!! >D
I kinda thank it for it
it's <333
and of course these two:hahaha:
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 02:20
βεβαια η σκηνη που με ριχνει απ την καρεκλα μου απ το πολυ γελιο καθε φορα ειναι αυτη:
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 03:20
Το άλλο θεϊκό το οποίο νομίζω το έχεις αναφέρει είναι:
Spoiler:
Και να μην αναφέρω τις βλακείες που κάνουν κάθε φορά τα Dorm 1+3!!!
Γενικά όλη η σειρά είναι όλα τα λεφτά!Θα αργήσει να ξαναβγεί τέτοια σειρά νομίζω!
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 03:48
ακομα και να βρουν καλυτερα στιγμιοτυπα και πιο αστειες φασεις how much more hotness can you gather in one place????
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 05:20
Spoiler:
Αυτό κι αν είναι αδύνατο!Εκτός και αν μιλάμε για Hana Yori Dango όπου μονάχα ο Akira με ξενέρωσε(Και φυσικά και ο Matsujun>.<~~Itsumo Rui!!!)!Κάτι πήγε να γίνει με Honey to Clover,αλλά σίγουρα δεν έφτασε το Hana Kimi!Μόνο ο Shun kun φτάνει για όλους τους!^^
Απ'ότι έχετε καταλάβει είναι ένα must see dorama!!Δείτε το!Δεν θα χάσετε!^^
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 12:06
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 12:26
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 22:02
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 02:25
Currently watching Nobuta wo produce κ οφειλω να ομολογησω πως μετραει... πλακα εχει αν κ θυμιζει καααατι ψιλα αμερικανικες ταινιες χμου χμου χμου...
anywayzz καμια προταση για καποιο αλλο complete κατα προτιμηση J dorama...? γιατι βαριεμαι να περιμενω να βγουνε καινουργια επεισ. ποσο μαλλον αν πωρωθωΤ_Τ
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 02:43
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 08:33
also if you're a Matsumoto Jun fan σε συμβουλευω να δεις Kimi wa Petto
many people a.k.a. fangirls would love that to happen to them :pp
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 09:59
Spoiler:
το αρχιζω παραυτα μετα το Nobuta wo Produce :3
for the time being,I just finished downloading Gokusen season 1..and take a break,downloading MatsuJun movies~ =w= they say they're good...and judging from the trailer of 'Boku wa Imouto ni Koi wo Suru' I might agree ;3
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 11:54
ε μα ναιτο "take a break" μου αρεσε... XDDDD
that's too much Jun in too little time!!can you take it?? XDD
mee 2!! ;pp
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 03:47