Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde J-Dorama thread.
Posted 06 January 2009 - 18:56
Posted 06 January 2009 - 23:59
however, θελω να αφιερωσω αυτο το post σε μια απ τις πιο uber epic ατακες που εχω ακουσει ποτε στη ζωη μου in one of the greatest dramas ever for me:
Tiger & Dragon ep.7
"θα μαζευτουμε με τον Kotora και τον Ryu και θα κανουμε visual kei rakugo (!!!) με τον Tsunku* παραγωγο"
*DEAD AND SAYS HI TO URIEL*
a2a, και μονο γι αυτο, sign me up too in the kudokan fan club!

τα ρεστα μου!
*super-mega producer, bigshot in Hello!Project and the guy behind Morning Musume
Posted 07 January 2009 - 00:50
Tenchijin 1st ep (out of 50)
And Triangle 1st ep is out and downloading atm! Will see tomorrow!
Edited by a2a, 07 January 2009 - 13:23.
Posted 07 January 2009 - 00:56
να μας λες τότε και πότε βγαίνουν οι υπότιτλοι για να τα βλέπουμε και εμείς.
Posted 07 January 2009 - 10:20
Posted 07 January 2009 - 14:14
Posted 07 January 2009 - 15:46
Eri μου εφόσον δεν κάθομαι να ψάχνω για subs δεν έχει νόημα! Αυτή τη σεζόν μόνο για το Voice και το Hissatsu Shigotonin θα περιμένω οπότε θα πέσει ειδοποίηση σε αυτά. Όσο για το Tenchijin υπομονή μέχρι το Φλεβάρη για το πρώτο επισόδειο με υπότιτλους...
Είδα και το πρώτο επισόδειο του Triangle και δηλώνω ενθουσιασμένη!
Και να μην αναφέρω την τρομερή μουσική του Sawano Hiroyuki (Maou Composer) η οποία μου τράβηξε πολύ το ενδιαφέρον! OST NOW! Και το τελικό τραγούδι του Oda Kazumasa είναι τρομερή μπαλάντα! All in all it's like Maou with more veteran actors! Eguchi Yosuke rulez!
Posted 07 January 2009 - 18:58
αυτό που έχω να πώ έχοντας δει μέχρι το 9 είναι:
αγαπημένος μου απο την σειρά εννοείτε ο Kirshima san (σαν Christmas ) ακούγεται
και φυσικά ο κομπάρσος - ωραίο γκομενάκι απο την third I
αυτά είχα να πω εν αναμονή του τελευταίου επεισοδίου...
in a2a I trust να μάθω για το voice και για το Tenchijin
αυτό το έχει δει κανείς: http://wiki.d-addicts.com/Engine
Posted 07 January 2009 - 20:52
Οκ θα πέσει ειδοποίηση για τα συγκεκριμένα! Κάθε μέρα βολτάρω d-addicts!
To Engine το χω δει. Είναι πολύ πιο ανάλαφρο KimuTaku drama σε σχέση με τα άλλα και τα παιδάκια κλέβουν την παράσταση. Επίσης η Formula! Dorudoruuuuuuuuuuuu!!!!
Posted 08 January 2009 - 00:36
έχοντας μώλις δει 11:42 λεπτά (δηλαδή μόλις τελείωσε το Opening του πρώτου επεισοδείου) θα ξεσηκώσω την οργή των arashi no fun girl για ακόμη μια φορά....
Χάθηκε να βάλουν τον matsumoto ή τον άλλο τον βλάκα απο το stand up και μου έβαλαν των αρχηγό των Arashi να παίξει....Εντάξει είναι ο ιδανικός για τον ρόλο με τέτια σκατόφατσα που κουβαλάει αλλά θα προτιμούσαμε τα γλυκά ματάκια του Matsumoto.
(Ειδικά όταν αγριεύει είναι όλα τα λεφτά)...Ο αρχηγός των αράσι ειναι κακάσχημος και είμαι official hater του...απο ηθοποία θα δείξει, προς το παρών έχει μονίμως είχε το ίδιο βλέμα....
το Opening...δεν είναι πολύ happy για σειρά τέτειου είδους; δηλαδή έλεος χάθηκε κανένα άλλο συγκρότημα πόσα λεφτά θα βγάλει αυτός ο Τζόνης...
και κλείνοντας αναρωτιέμαι ακόμη γιατί ο Matsumoto Jun δεν κάνει σόλο καριέρα
αφού έχει όλα τα προσόντα...Τα συμβόλαια με τον τζόνη είναι ισόβια;;;
κλείνοντας χαίρομαι που παίζουν γνώριμες φάτσες στο σήριαλ, είδα και την αγαπημένη μου που παίζει τη Maya απο το bllody monday και το χοντρούλι μου μανούλι μου απο το Gokusen ku ku ku ku ku ku uk u
Posted 08 January 2009 - 12:03
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τωρα πια συμπαθώ αρκετα τον Satoshi ακόμη και αν και εμενα μου φαινοταν σκατοφατσα, οπως και στην Eri, στην αρχη. Τον ρόλο του τον έπαιξε τελεια όμως. Εχω αλλάξει αποψη για αυτόν πια και τον συμπαθώ ταμάλα. Και όσο Jun-fangirl και να είμαι, σιγουρα ο γλυκουλης μου δεν θα μπορούσε να αποδόσει το ρόλο τόσο καλο ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. Τη μισή ώρα θα επαιρναν κοντινά, ο ίδιος θα έκανε σκανδαλώδη βλέμματα στην κάμερα, και εμεις θα κοιταγαμε τον ίδιο και όχι τη σειρα...

Οσον αφορα τη σειρά εχω μείνει αφωνη. Στα πρωτα επεισοδια δεν μπορω να πω ότι ίσχυε το ίδιο γιατί μου εμοιαζε με μια αδύναμη απομίμηση του Monster. Αλλα τα τελευταια εδειξαν άλλο χαρακτήρα. Επισης αν και ειμαι λίγο μαζόχα και μου αρέσε πάρα πολύ να κλαίω, μερικες φορες αν είμαι και μόνη μου σχεδον το επιδιώκω(οκ αν ειναι κοσμος μαζευομαι

ΗΤΑΝ-ΑΠΛΩΣ-ΘΕΙΚΟ.

Posted 09 January 2009 - 14:00

δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω με τόσα που διάβασα γι αυτό θα περιοριστώ σε μια απλή ερώτηση:
Τι στο καλό έχει αυτός ο Ματσουμότο και σας έχει μαγέψει όλες!!!!! Τον κοιτάω από δώ, τον κοιτάω από κει, αλλά δεν λάμπει από πουθενά!

Επίσης έχω να πω για το innocent love τύφλα να χει το Καλημέρα Ζωή! Ευτυχώς έπαιζε ένα φυλακισμένο mabushii ikimono και κύλησε γρήγορα!

Ερι αν θυμάμαι καλά είσαι Ταμάκι Ηιροσι φαν, οπότε περίμενε τον αυτή τη σεζόν εδώ

Posted 09 January 2009 - 14:06
Τι στο καλό έχει αυτός ο Ματσουμότο και σας έχει μαγέψει όλες!!!!!
Δεν ήθελα να μιλήσω, αλλά μιας που θέτεις την ερώτηση, δεν μας έχει μαγέψει και όλες! Δηλώνω παντελώς ανεπηρρέαστη από την γοητεία του Ματσουμότο. Είμαι φαν του Όνο. --

Posted 09 January 2009 - 14:25
εγώ δεν μαγεύτηκα απο τον matsumoto Jun... λέω στον ευατό μου
αλλά μετά τον βλέπω να χαμογελάει να πέρνει κάτι γκριμάτσες και είμαι ....lovu lovu lovu
αλλά με αυτούς που έχω τρελό έρωτα είναι ο Ogurin Shun και o Eita!!!
και ο Ikuta Toma και ο ...
εντέξει έχω πρόβλημα...
μου αρέσουν όλοι εκτός απο τον κάμε
(μα πιο πλύ ο Eita)
Posted 09 January 2009 - 14:42
well that sounds normal to me.. People have different tastes,no?Something that one likes,someone else hates. :3 Daijobu.Τι στο καλό έχει αυτός ο Ματσουμότο και σας έχει μαγέψει όλες!!!!! Τον κοιτάω από δώ, τον κοιτάω από κει, αλλά δεν λάμπει από πουθενά!

on drama news...Τελιωσα το My Boss,My Hero και προς εκπληξη μου,μου αρεσε πολυ περισσοτερο απ'οτι περιμενα οταν διαβαζα το plot summary στο wiki! XD Δεν ειμαι φαν των yakuza/delinquent dramas με καμια δυναμη,αλλα ο τροπος που δεν επερνε η σειρα τον εαυτο της στα σοβαρα ωρες ωρες,πραγματικα με εκανε να γελασω πολυ.Plus Nagase was so into it,it was hilarious. XD *and the epic faces! a;lskd XDD*
special mention to Koki! XD The dude was awesome και κριμα που δεν εμφανιζεται σε περισσοτερες σειρες του ειδους..αφου του παει~! ΧD
tl;dr καμμενο yakuza humor ftw kono yaroooo!
Συνεχιζω με το Tiger & Dragon~ \o/ hohoho~ ;3 And I'll check the first epi of Q.E.D that was upped today in hope for subs soon(someone was interested to sub it apparently! x3)