Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde J-Dorama thread.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:56

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 15:43
The 1st shop of coffee prince its my first K dorama... κ απο υποθεση χμουυυ μια κοπελιτσα π μοιαζει με αγορι συνανταει ενα κ καλα πλουσιοπαιδο κ ψιλοπλακωνονται μετα ομως αυτος της ζηταει, με σκοπο να αποφυγει να παντρευτει με κοπελες π τ προτεινουν οι γονεις τ, να παραστησει τον γκομενο τ

τσπ πολυ καλο πολυ καλο

site για online doramas.. (K, J) Watch Korean, Japanese, Taiwanese Drama and Movie online!

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 17:56
omgomgomg currently started watching K dorama... τα οποια παρεπιπτοντως ειναι εξισου καλα με τα J dorama T_T uresi desu:wooi2:
The 1st shop of coffee prince its my first K dorama... κ απο υποθεση χμουυυ μια κοπελιτσα π μοιαζει με αγορι συνανταει ενα κ καλα πλουσιοπαιδο κ ψιλοπλακωνονται μετα ομως αυτος της ζηταει, με σκοπο να αποφυγει να παντρευτει με κοπελες π τ προτεινουν οι γονεις τ, να παραστησει τον γκομενο τπαρεπιπντοντως αυτος δεν ξερει οτι ειναι κοπελα...
τσπ πολυ καλο πολυ καλοσας το προτεινω απεπιφυλακτα ειδικα στους υπερμαχους των shoujo!!!! κ αν φυσικα αντεχεται να βλεπετε series online ο οποιο ειναι μεν ενα μικρο κ ισως κ λιγο κουραστικο προβληματακι αλλα τι να γινει...
![]()
site για online doramas.. (K, J) Watch Korean, Japanese, Taiwanese Drama and Movie online!
το βλεπω και εγω , πολυ ωραιο . Η πρωταγονιστρια εχει γελιο .

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 13:18
Θα μου πείτε...οκ... Ψιλοβαρετό ακούγεται...

Χα!

Πάρτε μια ιδέα και ελπίζω να το αγαπήσετε όσο κι εγώ!

YouTube - GOKUSEN LIVE action episode 1 part 1
YouTube - GOKUSEN LIVE action episode 2 part 1
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 13:48

Gokusen 2nd season: without Kame + Jin i'd have probably dropped it.. not bad, αλλα μου φανηκε οτι επαναλαμβανοταν οικτρα..
Gokusen 3rd season: unnecessary.... προσωπικα θεωρω εντελως περιττη τη συνεχεια
αν ηθελαν να βγαλουν οπωσδηποτε 3η season, ας το εκαναν στο Hana Yori Dango imho..
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 14:48
a;lskdpqwoe.asdk;ask; ldkawpoeqpwioe OMFG YES!!!! IAWTP! ;pαν ηθελαν να βγαλουν οπωσδηποτε 3η season, ας το εκαναν στο Hana Yori Dango imho..
that'd be like the best thing ever~ |D well...movie's not that bad either..απο το τπτ..i'm thinking of snagging the dvd as well~

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 15:14
a;lskdpqwoe.asdk;ask; ldkawpoeqpwioe OMFG YES!!!! IAWTP! ;p
that'd be like the best thing ever~ |D well...movie's not that bad either..απο το τπτ..i'm thinking on snagging the dvd as well~![]()
screw subtitles XDDD
i know, i know.. *w* it would!!! X333
sou desu ne??? Gokusen has nothing more to give! HYD could very easily go on!
so many manga volumes ffs... : ( but yeah... at least there's gonna be something more.. <3
if you can handle it why not???? :pp besides when the fansub comes out we'll probably learn the dialogues by heart from too much watching anyway! XDDDDD
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 17:34
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 18:09
Hmmm... Gokusen reminds me of this anime... might try it out, ελπίζω να έχει το ίδιο γέλιο. :3
they are quite similar actually, με τη διαφορα οτι η Yankumi δεν προκαλει τετοιου ειδους..ahem.. "συναισθηματα" to her students..

it is funny but also on the "life-long lessons from the teacher to her students" side as well...
also Gokusen has an anime too..
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 05:10
ή απλα ας ειναι καλο

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 15:39
συγκινηση huh?
why don't you try "1 litre of tears" (ichi ritoru no namida) or "Summer Snow"??
υπαρχει τοσο πασιφανης τιτλος ;
θα το δοκιμασω , ευχαριστω!

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 15:51
χμ χμ... κ αν εισαι into K doramas δοκιμασε μια κ το A millionaire's first love currently seein it and it was actually quite touching T_T sad though cause I'm more into comedy-romance than romance-drama:emptyonexg1:οποιος μπορει ας μου προτεινει κατι που εχει συγκινηση κτλ
ή απλα ας ειναι καλο

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 22:37
αν ηθελαν να βγαλουν οπωσδηποτε 3η season, ας το εκαναν στο Hana Yori Dango imho..
κατι εχει παρει το ματι μου οτι θα βγει κ κατι παραπανω σαυτο: Hana yori dango: Fainaru (2008 ) θα περιμενεις μεχρι το καλοκαιρακι βεβαια! κ οσοι πιστοι του matsumoto δειτε το kimi wa petto.τρέλα τρέλα!!!
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 02:09
κατι εχει παρει το ματι μου οτι θα βγει κ κατι παραπανω σαυτο: Hana yori dango: Fainaru (2008 ) θα περιμενεις μεχρι το καλοκαιρακι βεβαια! κ οσοι πιστοι του matsumoto δειτε το kimi wa petto.τρέλα τρέλα!!!
εδω και καιρο περιμενω η κακομοιρα το εν λογω Final!!! (it's a special movie btw)
in a couple of months or so we shall see the light! (Tsukasa's perm and Rui's orange hair have gone down in history!

all i'm saying is that Hana Yori Dango is probably the only jdorama that could go on (and have purpose in continuing at the same time)
οταν με το καλο βγει κατα πασα πιθανοτητα θα το δω αλλα tbh το βλεπω να τρωει drop...:/
+1 για το kimi wa petto!! Sumire-chaaaan!!!