Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Soundtracks ταινιών


  • Please log in to reply
77 replies to this topic

#16 kazmir

kazmir

    Clan of Malkavian

  • Members
  • 184 posts

Posted 09 August 2007 - 10:40

Last of the Mohicans κανείς ως τώρα?:hmmm::hmmm::terror2::terror2:
Από τα αγαπημένα μου.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image


#17 Nova

Nova

    Respect and Honor

  • Members
  • 46 posts

Posted 09 August 2007 - 19:52

Highlander-princes of the universe

Posted Image

Look the Devil in Eye


#18 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 179 posts

Posted 09 August 2007 - 20:24

Για μενα respect το παρακατω soundrack της ταινιας...

Posted Image
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)


#19 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 11 August 2007 - 10:01



το παρακάτω κείμενο θα το βρείτε στο : Our Own Private Neverland: Soundtracks



είναι ένα απο τα βλογκ που λατρεύω, μας δίνει πληροφορίες για μουσική και φυσικά να τα κατεβάζουμε και τα albums.
στο παραπάνω λινκ θα βρείτε μόνο όσα πόστ έχει κάνει για soundtracks.
αν δεν δουλεύουν τα λινκ μπείτε στο βλογκ.

Posted ImageΌταν το 2000 το "X-Men" βγήκε στους κινηματογράφους, λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν ότι θα είχε τέτοια επιτυχία. Ως γνωστόν, οι ταινίες που βασίζονται σε comics είναι αυτές που λατρεύουν να θάβουν οι κριτικοί (και πολλές φορές καθόλου άδικα π.χ. Electra, Daredevil) και γενικά έχουν τη φήμη ότι ξεφεύγουν πολύ από την original ιστορία με αποτέλεσμα από τη μία να απογοητεύονται οι παραδοσιακοί fans των comics και από την άλλη αυτοί που δεν τα έχουν διαβάσει να σχηματίζουν λάθος εικόνα για τους ήρωες. Οι X-Men τα κατέρριψαν όλα αυτά. Ναι μεν ο σκηνοθέτης Brian Singer ξέφυγε αρκετά από το αρχικό story, διατήρησε όμως το κλίμα που διακατείχε τα έντυπα επιτρέποντας στους χαρακτήρες να "φανούν" μέσα στις ταινίες και όχι απλά να εμφανιστούν για να κόψουν τον κώλο ενός κακού (στην κινηματογραφική γλώσσα θαρρώ πως λέγεται "character depth"). Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο ταινίες του Singer και η τρίτη του Ratner (για την οποία όμως είχε θέσει γερά θεμέλια ο προηγούμενος) να αποφέρουν εκατομμύρια δολάρια στους δημιουργούς, να εξασφαλίσουν διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο της κινηματογραφικής κοινότητας και να δημιουργήσουν υστερία ανάμεσα στους fans. Ειδικά συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες (ahem...) απόλαυσαν πολύ τους παραλληλισμούς και τα πολιτικά μηνύματα της τριλογίας, που δεν εκφράζει τίποτα παραπάνω από σεβασμό και ανοχή στη διαφορετικότητα και ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους άσχετα με τις ιδιαιτερότητές τους.

Posted ImageΗ πρώτη ταινία του 2000 μας εισάγει στον κόσμο των X-Men, φροντίζοντας από την πρώτη στιγμή να είναι συμπονετική προς τον κακό της υπόθεσης, τον Magneto. Η ιστορία έχει ως εξής: ο καθηγητής Charles Xavier έχει ιδρύσει μια ακαδημία για τους "ξεχωριστούς" στην οποία τους μαθαίνει να ελέγχουν τις δυνάμεις τους και προσπαθεί να τους εντάξει ομαλά στον κοινωνικό σύνολο, πάντα σημειώνοντας ότι οι μεταλλαγμένοι δεν είναι σε καμία περίπτωση ανώτεροι από τους κοινούς θνητούς και το αντίστροφο και αποθαρρύνοντας την σύγκρουση μεταξύ τους. Είναι ο κύριος εκφραστής του οράματος ότι μεταλλαγμένοι και μη μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά. Ο παιδικός του φίλος, Erik Lehnsherr (το καλλιτεχνικό είναι Magneto), έχοντας βιώσει για τα καλά την αγριότητα των ανθρώπων και τις συνέπειες της αδιαλλαξίας τους, είναι πεπεισμένος πως οι μεταλλαγμένοι αποτελούν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και οι πολέμιοί τους πρέπει να εξοντωθούν. Από τη μεριά των ανθρώπων τώρα, βλέπουμε τον γερουσιαστή Robert Kelly ο οποίος πιστεύει ότι οι mutants είναι επικίνδυνοι για το ανθρώπινο γένος και προσπαθεί να περάσει νομοθεσία που παραβιάζει και περιορίζει τις ελευθερίες τους.

Posted ImageΜέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα καταφέρνουμε να γνωρίσουμε και ένα μάτσο (όσους πρέπει, όχι περισσότερους) από μεταλλαγμένους όπως τον Wolverine, τη Rogue, τη Storm, τον Cyclops, τη Mystique και τη δρ Jean Gray, που είναι απίστευτα σπαστική στις 2 πρώτες ταινίες και την αντιπαθώ. Hmph! Τη μουσική της πρώτης ταινίας υπογράφει ο Michael Kamen που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως οι Pink Floyd, οι Queen, ο Eric Clapton, o Bryan Adams κ.α. και έχει εμπειρία στα soundtrack ταινιών δράσης αφού έχει γράψει, μεταξύ άλλων, τη μουσική των Die Hard και Lethal Weapon.


Posted ImageClick on the album cover to download.

Track List:

1. Death Camp
2. Ambush
3. Mutant School
4. Magneto's Lair
5. Cerebro
6. Train
7. Magneto Stand
8. X-Jet
9. Museum Fight
10. Statue Of Liberty
11. Final Showdown
12. Logan And Rogue


Posted ImageΤρία χρόνια αργότερα είδαμε το X2: X-Men United το οποίο αντικειμενικά, υποκειμενικά, κριτικά, fanικά και imdbικά είναι το καλύτερο μέρος της τριλογίας και σύμφωνα με τον ίδιο τον Singer είναι αυτό που προσπαθούσε να καταφέρει από την πρώτη ταινία. Ο κακός αυτή τη φορά ακούει στο όνομα William Stryker, o οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει τον ανιχνευτή του Xavier, το Cerebro, για να βρει και να εξοντώσει όλους τους μεταλλαγμένους. Μπροστά στον κοινό εχθρό οι X-Men του Xavier και η αδελφότητα του Magneto αναγκάζονται να συμμαχήσουν για να σταματήσουν τα σχέδια του Stryker. Στο X-Men United παρουσιάζεται και ένας νέος σούπερ χαρακτήρας, ο Nightcrawler, που είχε βασικό ρόλο στα comics αλλά δυστυχώς στις ταινίες έχει υποβαθμιστεί (στην τρίτη δε γίνεται καμία αναφορά σ' αυτόν).

Posted ImageΗ δεύτερη ταινία είναι καλύτερη για τους εξής λόγους: 1) έχει καλύτερες σκηνές δράσεις, 2) λύνεται το μυστήριο του Wolverine, 3) έχει μεγαλούτσικο ρόλο η Mystique, 4) η Rogue δεν είναι πολύ αξιοθρήνητη (στα comics είναι η απόλυτη θεά, εδώ την έχουν χέσει), 5) πεθαίνει η αχωνεύτου Jean Grey (όχι για πάντα όμως...). Ο τζερτζελές απέφερε κέρδη ύψους 407,5 εκατομμυρίων δολαρίων και χαρακτηρίστηκε από τα περιοδικά Wizard και Empire ως η καλύτερη ταινία βασισμένη σε comic όλων των εποχών. Το soundtrack υπογράφει ο John Ottman, συνθέτης της μουσικής των Fantastic Four.


Posted ImageClick on the album cover to download.

Track List:

1. Suite From X2
2. Storm's Perfect Strom
3. Finding Faith
4. Sneaky Mystique
5. Cerebro
6. Mansion Attack
7. Rogue Earns Her Wings
8. It's Time
9. Magneto's Old Tricks
10. I'm In
11. If You Really Knew
12. Playing With Fire
13. Death Strikes Deathstryke
14. Getting Out Alive
15. Goodbye
16. We're Here To Stay


Posted ImageΤο X-Men: The Last Stand βγήκε στους κινηματογράφους πέρσι και η όλη ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον προβληματισμό για το αν η μετάλλαξη αποτελεί ασθένεια. Η "θεραπεία" που ανακαλύπτεται διχάζει την κοινότητα των mutants, με άλλους που θέλουν να γίνουν "κανονικοί" να τρέχουν για να την δεχτούν και άλλους να αντιδρούν στον τρόπο που τους αντιμετωπίζει η κοινωνία, ως "μολυσμένους" και "χρήζοντες θεραπείας". Η συμμαχία της προηγούμενης ταινίας έχει διασπαστεί και ο Magneto είναι πιο αποφασισμένο από ποτέ να καταστρέψει τους ανθρώπους. Μοναδικός υπερασπιστής τους ο Xavier και οι X-Men. Παράλληλα, έχουμε και τη νεκρανάσταση της Jean Grey η οποία επιστρέφει με τη μορφή της (Dark) Phoenix που είναι το ισχυρότερο πλάσμα στον πλανήτη και μπορεί να καταστρέψει πόλεις και στρατιές ολόκληρες μόνο με τη σκέψη - επιτέλους, η Jean ενδιαφέρουσα!

Posted ImageΤο τρίτο αυτό μέρος δίχασε τόσο το κοινό όσο και τους κριτικούς. Σίγουρα περιέχει πολύ καλές σκηνές δράσης αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάποιους βασικούς χαρακτήρες (Xavier, Rogue, Mystique) δυσαρέστησε πολλούς θαυμαστές. Γενικά, ο νέος σκηνοθέτης Brett Ratner δεν διστάζει καθόλου να γκρεμίσει αυτά που είχε χτίσει ο Singer στον τομέα character depth για χάρη της δράσης και της ολοκλήρωσης της ιστορίας. Συνθέτης του τρίτου soundtrack είναι o John Powell, γνωστός από τη δουλεία του στα "The Bourne Identity/Supremacy", "Shrek", "Happy Feet", "United 93", "Mr & Mrs Smith" κλπ.


Posted ImageClick on the album cover to download.

Track List:

1. 20 Years Ago
2. Bathroom Titles
3. The Church Of Magneto /Raven Is My Slave Name
4. Meet Leech, Then Off To The Lake
5. Whirlpool Of Love
6. Examining Jean
7. Dark Phoenix
8. Angel's Cure
9. Jean And Logan
10. Dark Phoenix Awakes
11. Rejection Is Never Easy
12. Magneto Plots
13. Entering The House
14. Dark Phoenix's Tragedy
15. Farewell To X
16. The Funeral
17. Skating On The Pond
18. Cure Wars
19. Fight In The Woods
20. St Lupus Day
21. Building Bridges
22. Shock And No Oars
23. Attack On Alcatraz
24. Massacre
25. The Battle Of The Cure
26. Phoenix Rises
27. The Last Stand

#20 attsifte D

attsifte D

    Anime Freak

  • Members
  • 271 posts

Posted 11 August 2007 - 10:54

Copy paste φανταζομαι ε ? :hahaha:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#21 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 11 August 2007 - 12:55

Copy paste φανταζομαι ε ? :hahaha:


Πάτα το αρχικό Λινκ για να σταματήσεις να φαντάζεσαι.
και είναι clopy paste :P :nosey:

#22 eXXentriX

eXXentriX

    Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

  • Members
  • 849 posts

Posted 11 August 2007 - 13:14

Oρισμένα personal favourites....:wis:

West Side Story
Oldboy
Perfume~Story Of A Murderer~
Hackers
Blade Runner
2046
Fight Club
Almost Famous
Broken Flowers
Godfather
2001:A Space Odyssey
Trainspotting
Chinatown
Cabaret
Sympathy for Lady Vengeance
Le fabuleux destin d'Amélie Poulain
Rent
The Belly Of An Architect
Garden State
Lock,Stock & 2 Smoking Barrels / Snatch (παρόμοιο ύφος)
Koyaanisqatsi
Los Jovenos Viejos
Repulsion
The Last Waltz



Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#23 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 179 posts

Posted 11 August 2007 - 15:22

και είναι clopy paste


θα μπορουσες απλως να ποσταρεις το link και οχι να γεμισεις τη μιση σελιδα για να πουλησεις μουρη... τεσπα...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)


#24 rebelos

rebelos

    Inhale/Exhale

  • Members
  • 147 posts

Posted 12 August 2007 - 11:23

σωστα και τωρα που εχει το αρχικο λινκ στην πρωτη προταση πουλαει τρελη μουρη!!!

#25 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8,653 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 August 2007 - 11:33

Εεε... μήπως να chill out όλοι σας; :calm:

Λοιπόν, άλλο ένα soundtrack που αξίζει είναι της ταινίας "Ο Ελαφοκυνηγός".

Η Cavatina του Stanley Myers είναι από τα ωραιότερα κομμάτια που γράφτηκαν για κλασσική κιθάρα στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Όποτε το ακούω με στοιχειώνει...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#26 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 13 August 2007 - 22:52

θα μπορουσες απλως να ποσταρεις το link και οχι να γεμισεις τη μιση σελιδα για να πουλησεις μουρη... τεσπα...


δεν θέλω να πουλήσω μούρη απλά είμαι σίγουρη ότι βαριέστε να πατήσετε τα λινκ.

#27 Goregasm

Goregasm

    M_B_L_A_Q

  • Members
  • 29 posts

Posted 13 August 2007 - 23:57

Dracula 2000
Fear dot com
The exorcist
The Devil's reject
300
Children of the corn I

Posted Image


#28 denisuki~

denisuki~

    Stronger than Darth Vapor

  • Members
  • 281 posts

Posted 14 August 2007 - 00:43

Pirates of the Carribean! Από τα καλύτερα OST ever!

Από παλαιότερες ταινίες θα έλεγα Star Wars εύκολα! John Williams FTW :)

Και το Duel of Fates από τα πιο καινούργια επεισόδια δε με χάλασε, είχε όση μαγεία είχαν και τα παλιά κομμάτια.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#29 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 14 August 2007 - 07:28

Το ost του Lord of the Rings (και τα τρια) - απιστευτα ατμοσφαιρικο
The Omen
Jesus of Nazareth (ω ναι..η σειρα που μας στοιχειωνει καθε πασχα...)
Stepmom
The X-Files (της σειρας και της ταινιας)
The Matrix
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#30 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8,653 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 August 2007 - 12:31

Πώς και το ξέχασα; Το υπέρτατο soundtrack της ταινίας Blues Brothers! Απλά δείτε πόσοι composers, πόσοι performers, και πόσα hits παρελάζουν σ' αυτήν την ταινία... :music:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||